-
PROHARDVER!
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just_Reboot
addikt
Nektek is crashel a Manual Kamera N preview 3 alatt?
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz rayoliviero #1482 üzenetére
Azert van mert az automata vaku neha csak megvilagitja a kepet, majd HDR+szal elkesziti.
Ha full vakusat akarsz, tedd autorol always-re.
zhorvath: nezd meg N-nel, hatha :/
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz rayoliviero #1503 üzenetére
Yw
Nekem amugy kulon tetszik ez a feature, csak kar hogy nem lehet iranyitani. Marmint sokszor csinalnek ilyen kepet, de ha van eleg feny, nem villant a vakuval :/
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
üdv,
nézegetem a telót, most 5x-em van. ennél hogy van a gyári garancia, érdemes-e rajta "rágni a kefét vagy csak simán keressek egy megbízható boltot?
előre is köszi a válaszokat."Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
rayoliviero
veterán
válasz cuebler #1505 üzenetére
Európai készüléknél elég egy számla a 2 év Huawei garihoz.
Enyém GSM boltból származik és felhívtam a Huawei-t, hogy érvényes-e a gari. Mondták, hogy diktáljam be az IMEI-t és megmondják. Azt mondták, hogy Angliából származik a készülékem, érvényes a gari, ha van számlám.
-
cuebler
senior tag
válasz rayoliviero #1507 üzenetére
köszönöm, ilyesmire gondoltam. megyek is és rendelek egyet.
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Dexxter182
tag
válasz rayoliviero #1507 üzenetére
És nem tudod a szerviz a hivatalos Huawei szerviz, tehát a Telemax???
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
rayoliviero
veterán
válasz Dexxter182 #1509 üzenetére
Úgy tudom, igen.
-
cuebler
senior tag
válasz Dexxter182 #1509 üzenetére
nekem is ezt említette a telefonban az egyik gsm-bolt.
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
rayoliviero
veterán
válasz Dexxter182 #1512 üzenetére
-
aizen92
addikt
válasz rayoliviero #1513 üzenetére
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. el se hiszem.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
rayoliviero
veterán
-
techie_guy
tag
Akkor majd most kiderül mi lesz vele, ugyanis vihetem ezek szerint a Telemaxhoz..
Nem tudom mi lelte a telefont, de bepárásodott a kamera belülről és ha telefonálok, a túloldal nem hall engem (egyszerre jelentkezett a két probléma). Nem vittem vízbe és nem is használtam esőben, tehát nem tudom mitől párásodhatott be, értetlenül állok az eset előtt. Azért még várok egy napot hátha kitisztul/megjavul valami csoda folytán...Hihetetlen, életemben először költök ennyit egy telefonra és 4 hónapig bírta, nem hiszem el...
Valakinek van esetleg tapasztalata 6P gariztatással?
[ Szerkesztve ]
-
techie_guy
tag
válasz techie_guy #1516 üzenetére
Hm most hogy elkezdtem vizsgálgatni a telefont, mintha a bekapcsoló gombnál a telefon konkrétan meg lenne nyomva a telefon amit eddig észre se vettem!! (FOTÓ A telefon egyébként nincs elferdülve. Ez nálatok is ilyen (és csak próbálok most belemagyarázni minden hibát a telefonba) vagy tényleg valami selejtet kaptam?
-
techie_guy
tag
Először is elnézést a sok posztért, de nagyon ki vagyok akadva..
Szóval de, a telefon el van ferdülve.. Ha lerakom az asztalra két ponton érintkezik a felülettel és a két átellenes sarkát tudom döntögetni a telefonnak. Megnéztem tüzetesen a kijelzőt körbe és ha megnyomom a kijelzőt a bekapcsoló gombnál látom, ahogy belemegy majd megint kiemelkedik a telefonból, illetve ugyanez a telefon másik oldalán is. (ez a besüppedés kb. fél mm)
Szóval tanusíthatom, hogy ez nem csak mítosz: reddit: Krinkling around the volume/power button
Hihetetlen, hogy ezt eddig nem vettem észre.. A telefonra úgy vigyáztam mint a hímes tojásra, kocsiba nem ültem be vele, nem guggoltam le vele, még ha magasabb fokú lépcsőn mentem, akkor is kivettem a zsebemből, nehogy megfeszüljön.Egyébként a kamerából közben eltűnt a pára, de így nem csodálkozom rajta, hisz elég jó a szellőzése a telefonnak.
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
válasz techie_guy #1518 üzenetére
itt is írták már januárban: [link] én meg most akartam venni egyet TOZ kolléga, te is olvasod???
-
ßrainiac
addikt
Nekem semmi nincs a fentiekbol, bar en nem hagyom ki a napon meg ilyesmi. Az okozhatja sztem.
Egyeduli minosegi hiba, hogy a gafit szurke festek kopik rola. Annyira nem izgat leven h tokban van.
Erdekes h a sima 6-ossal is voltak mindenfele hibak amik olcso telefonoknal sincsenek jele , holott az, ahogyan a 6P is eleg premium aru cuccok.
-
techie_guy
tag
Közben a kamera teljesen kiszáradt és úgy tűnik a mikrofon is rendbe jött, legalábbis már hall a túloldal..
Tehát most van egy funkcionálisan teljesen jól működő telefonom, aminek van némi fizikai deformációja. Választhatok, hogy elviszem a TMX-be, viszont ekkor vagy megjavítják vagy még jobban szétbarmolják.
Expansys-tól rendelt telefonra tutira jár a 2 év garancia ugye? Mert akkor lehet inkább használom tovább és később viszem vissza, amikor tudom nélkülözni pár hétig (hónapig)..Ti mit javasoltok vagy mit csinálnátok hasonló helyzetben?
-
Lacee1986
senior tag
válasz techie_guy #1517 üzenetére
Most, hogy írtad megnéztem az enyém. Az is bevan úgy hajolva egy kicsit a gombnál.
-
ßrainiac
addikt
-
rayoliviero
veterán
válasz ßrainiac #1524 üzenetére
Gombbal együtt szerintem azt a részt is lehet nyomni, a keret azon részét, ahol be szokott nyomódni. Én ujjam a gomb mellett is nyomja, nem pont csak a gombot találom el.
De az enyém még ép.
De meddig...
Jó lesz így majd eladni egyszer a telót.
Nem tanult a Huawei az iPhone esetéből.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz rayoliviero #1525 üzenetére
Nekem ha meg is tudna nyomni az ujjam, akkor is tok van rajta. (Meg alig hasznalom a gombot, nagyjabol feleannyit mint egy nem ujjlenyomatos telon)
Kicsit olyan, mintha design lenne, de ahhoz nem eleg szimmetrikus a sullyedes a gombra.
-
ShadowX
őstag
Na, megvolt az első "baleset". Edzőteremben az újabb gépeknél vannak kialakított tartók pohárnak, meg egyéb dolgoknak. Beletettem a telefont az egyik erre kialakított rekeszbe. A másik gépet használó fekete srác annyira hadonászott a haverjának, hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy repül a telefon. Kb. 1,5 méter magasról. Mikor földet ért pattant kétszer (persze a sarkára esett először, aztán onnan pofára, neki a másik gép fém lábának....). A srác kifehéredett (amennyire ez persze lehetséges volt esetében) meg bennem is rögtön felment a pumpa. Spiegen rugged armor + üvegfólia van a készüléken, de ennek ellenére is félve vettem fel. Szerencsémre semmi baja nem lett.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz ShadowX #1527 üzenetére
Jó olvasni éles tesztet a spiegenekről. Engem is párszor kimentett a spiegen.
off: én mondjuk terembe soha nem viszem le a telefont. Pont az ilyenek miatt, folyton dugdosni. Illetve a kondi az én poweroff/disconnect zónám
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
ßrainiac
addikt
Van vmi kulonleges oka hogy Spiegennek hivjatok?
-
aizen92
addikt
válasz ßrainiac #1532 üzenetére
14 év német nyelv tanulása után, valahogy így áll kézre
mindig elcseszem, és mindig észreveszem hogy elírtam ( főleg mikor gmailben nem találok semmit a spiegenre keresve, csak öt perc után esik le hogy HÜLYE spigen szimpla i-vel. )"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
rayoliviero
veterán
Akinek meghajlott, benyomódott a gombnál a teló, mindenkinek tokban volt?
-
ßrainiac
addikt
válasz ßrainiac #1535 üzenetére
*nak
Gazsi, tuti hogy nem lehet ezt olyan konnyen benyomni. Elhajlitani persze mas, de sima gombnyomastol nem, ez vmi gyartasi hiba.
Egyszeru amugy a dolog, meg kell vhol mashol nyomkodni jo erosen parszor, nekem van ra egy ezresem ( szegeny vagyok, na) hogy nem lehet benyomni ujjal.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
-
ßrainiac
addikt
válasz rayoliviero #1537 üzenetére
Sztem nincs also meg felso.
Amugy folul vilagit, igen.
Szerk.
Ja. Az also resz veszi az adast:
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
-
BeastMode
őstag
válasz rayoliviero #1542 üzenetére
Zsivány ez is
Egészséggel használd! -
Just_Reboot
addikt
válasz rayoliviero #1546 üzenetére
Én tuti elb@sznám
-
TOZ
addikt
válasz Just_Reboot #1547 üzenetére
Erre celoztam en is
-
rayoliviero
veterán
válasz Just_Reboot #1547 üzenetére
A kameránál volt rossz beállítani, meg a hajszárítótól paráztam, hogy ne süsse meg a telót.
-
Just_Reboot
addikt
válasz rayoliviero #1549 üzenetére
Ööö akkor ezt leszedni már nem is nagyon lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest