- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1980
senior tag
Valaki vett már N5-öt az ebay-ről?Egész jó árban vannak még 32 gb-os is.Szerintetek érdemes onnan vásárolni?
-
w333
félisten
válasz Kunsztler #2959 üzenetére
Nekem aztán teljesen mindegy ... ha fényképezni szeretnék akkor ezt a minőséget nem egy telefontól várnám el hanem egy komoly profi fényképezőtől, ugyanis ezek még mindig csak élményfotók, és ebben a kategóriában nekem a ZTE Bade 3.2 megapixel minőség is bőven elég
Személy szerint nekem a rendszer gyorsasága + folyamatossága sokkal többet és mint a kamera, inkább legyenek a képek pixelesek és csúnyák, mint hogy szenvedjek egy olyan telefonnal ami jó képeket készít viszont atom lassú és mindenhol laggol
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Kunsztler
senior tag
Jó de most telefonfényképezésről beszélünk
Arra írtam nagyon jó képet csinál
Persze profifotós fényképező sokkal jobb de ez más tészta telefon mindig nálad van nem véletlen találták ezt kiMás Ha értesz egy kicsit adobe photoshop lightroom programhoz egy kis javítással igen is nem kell komoly gép
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
vick33
tag
Az a helyzet, hogy a D1 a 350D a D2 a Nexus 5. A 350D kit objektívvel volt. Gyakorlatilag jó fénybe a két készülék ugyanannyi részletet tud megörökíteni, sőt első ránézésre az erősebb élesítés miatt még részletgazdagabbnak tűnik a Nexus. Ha viszont fentebb kell menni iso400-nál akkor a Nexus elkezd jobban zajosodni. Alapvetően nagyon elégedett vagyok a kamerával a Nexusban. Természetesen fókuszálási sebességben és pontosságban a 350D köröket ver rá, de telefonhoz képest főleg a 4.4.1 óta a nexus nagyon jó. Olcsó kis fényképezőket szerintem(a vakut leszámítva) teljesen kiváltja.
-
tsu144
csendes tag
Sziasztok! Beálltam a Nexus tulajok táborába! 32gb:-) Elolvastam az első 1050 hsz-t. Lehet, h megkérdezték már, de én nem találtam... Hol tudom beállítani azt, hogy lezárt képernyőnél lássam az elmulasztott dolgaimat, mint pl. nem fogadott hívás, vagy hangouts sms? 2 napig próbáltam a gyári rom-on mappába pakolni az appokat, de nem jöttem rá, hogy hogyan lehet, így kénytelen voltam a Go Launchert feldobni... esetleg, ha erre is tud vki választ adni, azt megköszönném! :-)
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Telefon értesítési led + Light Manager alkalamzás csodákra képes
Gyári launcher ... egyik alkalmazás ikont ráhúzod a másikra = mappa !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
gulb
senior tag
A fako szinek aruljak el a 350et a legjobban nekem is volt es emlekszem mennyire zavart.. Viszont telefonrol megnezve szerintem is dobbenet mennyire jo az N5 mint kepkeszito. En eddig az ipad minit azert szerettem mert jo kepeket csinalt a kolkokrol hat ez N5ota atfordult.
-
vick33
tag
válasz lord.lakli #2968 üzenetére
Pedig semmit nem csináltam vele. Kétségtelen a DSLR nem statikus témáknál villog. ISO 100- ban nem nagyon van hiba a nexusban. Egy mozgásban lévő embert, aki feléd halad, telefonnal lehetetlen fókuszban tartani. A Canon ezt simán megoldja. Ugyanez a helyzet pl homogén tárgyak esetén is. Valamint a kit obi egy zoom f3.6 tól f5.6 ig míg a nexus f 2.4 et is tud és fix. Ha a fix 35mm f1.8 lett volna fenn az éjszakai képeknél sem kellett volna iso 400 fölé menni
-
icons
addikt
Zajosabbak a Nexus5 képei, de szerintem jobbak A DSLR elég sokszor kiégett, míg a Nexus nem nagyon. Az esti fotók is sokkal jobbak szerintem. A nappaliak is
Csak belezoomolva láttam pl a fán, hogy az egyiknél össze vannak egy kicsit mosódva a levelek, de mielőtt azt néztem volna, én is fordítva tippeltem
(#2961) Kunsztler
Vagy Snapseed-hez. Eszméletlenül jó tool. Nem vagyok profi, a Snapseedet is elég ritkán használom de pl ebből másodpercek alatt lehet ilyet vagy ilyet csinálni. Biztos sokaknak nem tetszik jobban, de a képen több látszik, és ha valaki foglalkozik is ilyenekkel, akkor csodát lehet vele tenni, és még a PCt se kell bekapcsolni hozzá -
lord.lakli
őstag
-
tsu144
csendes tag
Köszi a választ, a ledhez már Light Flow-t használom... Nekem nem az kellene, hanem az, ami a képen is látszik http://mobilarena.hu/dl/cnt/2013-11/103163/ss1.png
Ne nézz légyszi hülyének, én is tudom, hogy hogy kellene működnie, de, ha rányomok az ikonra, akkor kidob a kezdőképernyőre az ikonnal... szerkesztés gomb meg nincs a főmenüben. -
zsirfecske
addikt
kint az új mx player pro, okés.
-
w333
félisten
-
hakydakillah
senior tag
Na sikeres lett a vétel :-) Meglett a 16GB-os fehér N5, német playről vásárolt modell 320ért. Nagyon kedves volt az eladó, a tartozékok bontatlanok, a teló mint az új - 5fóliával, 1tokkal adta. Felesége nem engedte, hogy megtartsa a mobilt, ment a hiszti napokon át, így még egyszer sem merítette le az aksit, el kellett adnia. Láttam 4.4 van rajta, hazaérve rögtön felrakta a 4.4.2-t :-)
Több mint 3év után telefont váltani nem semmi. Minden olyan rohadt gyors most, szoknom kell. :-D A hangvezérlés kötött le hosszú ideig, bámulatos, hogy az általam próbált 4nyelven is tökéletesen ismer fel dolgokat. Még majd át kell böngésznem, hogy ez mire is jó, egyenlőre csak azt tapasztaltam, hogy netre beírja a kimondott szavacskáimat. Remélem sms írásra, és hasonló dolgokra is jó lesz.Mindent összevetve eddig nagyon bejön, spigen tok már rajta feszít, holnap melóban mehet a dicsekvés.
-
Edge
veterán
válasz hakydakillah #2875 üzenetére
Én tervezek ilyet venni nem lenne rossz Asphalt 8-at kitenni fullhd 42coll tvre
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
MartOOn
addikt
válasz Andrewhouse #2892 üzenetére
Mivanember? Ez most komoly? Aaaaaabeteeeeeg....
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
hariboh
tag
Sziasztok! Mennyire karcolódik az N5 kijelzője? Pénteken érkezik meg az enyém, a Spigen tok, illetve a velejáró fólia már megvan, de annyira nem vágyok a (fólia) használására. Egyrészt mert macerás a felrakása, másrészt meg nem ad sokkal más "érzést" a kijelző érintéséhez?
Bocsi, ha nehezen érthető a nyűgöm, de fogjuk rá a kései időpontra![ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz hakydakillah #2987 üzenetére
Miracastos TV-t próbáltam,,a fullhd videot szépen átviszi szó nélkül..
a játék folyt.köv.....Érdekes, hogy hasonlóak a témák N4-N5 topicban,,,"zörög vagy sem, és miért","új rev. vagy nem,és miért", TVre, és hogyan,,,,
[ Szerkesztve ]
-
tsu144
csendes tag
válasz zsirfecske #2996 üzenetére
Én is inkább abba gondolkodnék... csak az a kérdés, hogy mennyire zavar a kábel a telefon fenekében, illetve huzamosabb használatnál mennyire sérül a csatlakozó...
-
zsirfecske
addikt
válasz Cseri0058 #2998 üzenetére
biza én próbáltam razr hd-t sima hdmi kábellel. játékra nem túl használható, mert a képernyőn kell matatnod miközben a tv-t nézed! on screen vezérlőgomboknál úhatatlanul elkóborolnak az ujjak a helyükről és mindig le kell nézni a telefonra, úgyhogy 5 perc után inkább abbahagyja az ember.
szóval szerintem is inkább egy jó bt kontroller + slimport kábel,olcsóbb is.
-
hakydakillah
senior tag
válasz Cseri0058 #2998 üzenetére
Az az alap megoldás, de mondjuk én vezetékes xbox 360 controllert szeretnék hozzá kapcsolni, így ez a B megoldás lenne számomra a jó. Amúgy azt a Prestigio-t pont az Asphalt 8-al reklámozzák, de yuotube-n semmit se találtam róla. Kicsit mondjuk tartok tőle, hogy 20euróért egy tökéletesen működött cuccost adnak :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest