- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Hello!
[link]A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
niof
addikt
Na mi van? Nincs Lollipop, erre belassul a topik?
[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Cseri0058
őstag
Nemáááááááááár
[link]
nem kompatibilis..... -
Pőze
aktív tag
van valakinek inbox meghívója?
-
sompetike
aktív tag
a Motorola amerikai oldalán lehet rendelni a nexus6-t. A play store ba meg out of stock....én már nagyon várom
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
v1kt0hr
tag
Üdv! Valaki el tudná magyarázni pls hogy mitöl van hogy néha belassul a különböző eszközökre való másolás folyamata? perpill azt irja a telefon hogy egy 350megás mappát sok alfájllal 30perc felmásolni(és egyre nő), az előbb 1perc volt, azelőtt az egész 700mega volt 1 perc. nem értem ezt az egészet :/ amikor először rátettem akkor full gyors volt meg minden, csak azota letöröltem most és nem tudom orvosolni a problémát :/ hogyan lehet ezt megoldani? avagy mi a magyarázata?:S
pls explain!!
update: mostmár 10órát ír...
[ Szerkesztve ]
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
dragon1993
őstag
válasz v1kt0hr #53664 üzenetére
Nekem a gyári kábellel teljesen megbízhatatlan a dolog, a kínai "100Ft-os" kábellel meg tökéletes.
Furcsa mód mind2 kábellel tökéletesen megy az összes többi funkció.Kábeles másolás helyett inkább ES File Explorert használok, tud wifi-n másolni, FTP/SCP/Drive/Dropbox-ot mappaként kezelni nagyon hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
v1kt0hr
tag
Aki használ navigációt N4en, dobjon PM-et pls!
Eléggé rosszul elnézett téma ez errefeléLenovo y510p, OnePlus 6
-
niof
addikt
válasz dragon1993 #53665 üzenetére
Én 3 különböző gépen 3 különböző kábelt használok, plusz a töltéshez a gyárit, de egyikkel sem volt sosem bajom.
User error?
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
v1kt0hr
tag
Tudtok ajánlani jó, 1000Ft alatt beszerezhető kijelző fóliát? 2honapos a képernyő de már tele van mikrokarcokkal
Lenovo y510p, OnePlus 6
-
szuladam
aktív tag
ebay, kb 3-400 ftért kapsz 4-5 darabot
-
niof
addikt
válasz v1kt0hr #53669 üzenetére
Mégis mi a francot tettél mellé, hogy sikerült összekarcolnod?
Amúgy én is ebay-en rendeltem matt fóliát, 3 db volt olyan ezerkettő, free shipping-el, és kb 3 hét várakozással. De ha sürgős, akkor passz, hogy hol kapsz gyorsan, minőségi fóliát.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
malphitee
senior tag
Nem tudom mot csodalkozol ezen , en mindig egyik zsebben hordom a telefont semmi nincs mellette es tele van karcokkal a kijelzo ez az alitolagos gorilla glass semmit nem er. Erdekes az iphone amit hasznaltam ugyan igy 1 evig egy hajszalkarc nem volt a kijelzojen es makulatlanul adtam el..
-
őstag
válasz v1kt0hr #53676 üzenetére
Persze, mindig azok karcolják össze, mivel csak azok haladják meg a GG anyagának keménységét. Ezért nem is értettem soha, hogy miért kulcsokkal meg késekkel tesztelik ezeket a csoda "karcálló" üvegeket. Sőt, gyakran jóformán csak simogatják a kulccsal az üveget a karcállóságának szemléltetése során...
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
gabo91
aktív tag
Hali.
Csúnyán összetörtem a kis N4-em. Valami gyors megbízható szervzt tudtok ajánlani. Vagy honnét lehet gyorsan gyári kijelződ rendelni?
Ha lemerül a teló, usb-n tudok róla leszedni dolgokat, anélkül hogy kijelzőn bármit is kattintani kellene...? -
pcnet
addikt
válasz gabo91 #53679 üzenetére
Szia!
Részvétem! Hogy sikerült?
Fagyalllo kolléga lesz az embered.
USB-n szerinte csak ADB backupot tudsz készíteni.Hoppá, mégsem, most olvasom, itt is kell tapicskolni.[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
gabo91
aktív tag
Köszi!
Bőr kihúzós tokban tartom, buszt vártam egyik kezem televolt másikkal fogtam. Kihúzóval kihúztam pár cm-et kicsúszott a kezemből.... Korábban tokkal pofára eset semmi baja nem lett de egy pici kavics tokon keresztűl megnyomta a keret szélét a bekapcs.gombal egy vonalban másik oldalon. Most pont onnét fut a repedés ott szilánkosra tört... kicsit lefejtegettem róla.USB dolgot képek stb miatt kérdeztem, ébresztő most minden hajnalban csörög, de lemeríteni nem akarom, így mindig töltöm telót. Hátha nem tudnám utána usb-re tenni.
Kijelző csere után kell gyári beállítás visszaállítás vagy mehet mintha semmi sem történt volna?Valaki cseréltetett már kijelzőt, mik a tapasztalatok? Érdemes lenne a bekapcsológombot is cseréltetnem? olvastam hogy elég gyakran elromlik.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
válasz gabo91 #53681 üzenetére
Ha gépre dugod, akkor elvileg tudsz róla másolni, nem? Mondjuk én FTP-n másolgatok. Ha van CWMed, akkor tudsz backupot csinálni és nyomni egy factory resetet CWM-ből. Az belső tárolót nem bántja, képek megmaradnak, viszont ha ébresztés zavar, akkor ez megoldja.De fel is töltheted az akksit és kikapcsolod amíg meg nem javítják. Kikapcsolt állapotban nem ébreszt.
Bekapcsoló gomb 2500 ft. Ha gondolod, cseréltesd azt is egy bontással. De elég random a jelenség. Haverom N4-e 1.5 éves és semmi baja a power gombnak, enyém kb 7-8 hónapos korában elkezdett rakoncátlankodni. Ha 1.5 éves van a telód, akkor inkább akksi cserén lenne érdemes elgondolkodni.[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Bocs, lejárt a szerkesztési idő. Kijelző csere után nem kell factory reset.
-
gabo91
aktív tag
Nem tudom kikapcsolni, mert rezgőn van. Ha hosszan nyomom a bekapcsgombot akkor is a választó ablak ugrik fel.
Hát ja aksi .... nem egy paks....Maga az üveglap ami eltört az érintőpad igaz? Alatta ragasztó réteg és az LCD ami maga a képet adja. Ezt így egybe cserélik igaz? A fém keret is benne van? Mert nekem sérült az is...
Csak mert néhány videóban külön cserélik..... -
pcnet
addikt
válasz gabo91 #53684 üzenetére
Igen, az éritőpanel tört és ragasztva van az LCD-hez. Egyben cserélik, króm keret passz. Elvileg külön is lehet cserélni, de ha kijelző lesz cserélve, akkor króm keret, kijelző és érintő egyben. De ezt Fagyallloval beszéld meg, ő tudja, hogy is van ez. Ha 7 mp-ig nyomod a power gombot, akkor újra indul és elvileg utána ki tudod kapcsolni. Szoftveres bug.
-
Eclips21
őstag
Feltettem XDA-rol a Simple aosp 5.0-t iszonyat jo lett!!! Persze van ami egyertelmuen rosszabb pl.: a program indito menu full feher ami nagyon rossz es nincs gyors gomb az auto fenyerore es a kamera program is ratyi :S
várom már nagyon a 12.-ét remélem abba más van
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Egy kis infó ... Android 5.0, lassan csak nekünk is megérkezik !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.