Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimeonov
tag
Nekm tetszik az ErgoMedia 500, ha annyira lenne idom jatszani, mint amennyire nincs, megfontolando lenne.
-
Chrys_
addikt
Nem tűnik elegendőnek a gombok száma a bill-en. Az ABC gombok meg túl messze vannak, a kéz már nem egy kényelmes pozícióban van ezeknek a megnyomásakor. Ráadásul lassú is, ami egy FPS-nél nagy hátrány. Maradok a full bill-nél.
-
knifemaster
aktív tag
A balkezesekre sosem gondolnak,ez diszkrimináció..
Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
P00By
nagyúr
válasz knifemaster #5 üzenetére
Így jártak
Ezek a gamer "billentyűzetek" nekem nem tetszenek. Próbáltam már egyet, de borzalmas volt. Valószínűleg megszokás kérdése a dolog.
-
.mf
veterán
válasz knifemaster #5 üzenetére
Én már kiskoromban átszoktam a jobbkezes egerek, botkormányok, stb használatára.
(Tapipadot viszont felváltva használom mindkét kézzel)
Ilyenkor szeretem azt gondolni, hogy ezáltal a jobb kézügyességem is javultÉrdekes darab ez az Ergomedia500.
Egyet kipróbálnék, lehet, hogy tényleg kényelmesebb; de használni úgyse lenne sok időmHa már ilyeneket gyártanak, igazán gyárthatnának már olyan billentyűzetet is, aminek a csuklótámaszán hanyattegeres görgő vagy tapipad van. Utálom azt, hogy írok, majd el kell vennem a kezem a billentyűzetről, megkeresni az egeret, arrébrakni a kurzort és kattintani egyet, majd megint visszatenni a kezet a billentyűzetre, beállítani, és folytatni a gépelést. Ha ott lenne a csuklótámaszon a görgő/tapipad, akkor nem kell a kezem elvennem és után újrapozícionálni, elég lenne a hüvelykujjammal egy kicsit lejjebb nyúlni, miközben a többi ujj maradhat a helyén.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Syde
tag
A játékvezérlőnek valóban kevésnek tűnhet a gombok száma. Egyébként ez is nagyon hasonlít ehhez .
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
A Nostromo annyival jobb szerintem hogy van egy gomb a hüvelyk újj alatt is.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Dohren
tag
nem rosszak a kulon padok. en nem vagyok egy kocka jatekos megis vettem egyet
en azt untam meg, hogy aranylag nagyok a kacsoim. igy eleve kurzort hasznalom, ha jatszom. es elegem volt amikor konfigolni kellett gey halom gombot es egy reszet el sem ertem
ez 6k volt itt PH apron. amikor kell a bill melle teszem, ha meg nem akkor meoge es kesz
[ Szerkesztve ]
''Rendszergazda vagyok. Ha beszolt, mentsen. Ha rohogni lat, mar keso...''
-
Syde
tag
Nagyjából összeválogattam az ehhez hasonló termékeket:
Belkin Nostromo™ SpeedPad n52 >>>[link]
Belkin n52te >>> [link]
Cyber Snipa Game Pad V2 >>> [link]
Logitech G13 Advanced Gameboard >>> [link]
Revoltec FightPad Advanced >>> [link]
Saitek Cyborg Command Unit >>> [link]
Terratec Mystify Claw >>> [link]
Thermaltake FLARE BOARD >>> [link]
Wolfking Warrior >>> [link]
Zboard (Ideazon) Z-Fang >>> [link][ Szerkesztve ]
-
Ste
addikt
pár hiba:
"Került rá még egy váltó (Switch) és három LED."
"a világító „fícsör” inkább a csaláődtagok,"
-
-
salytmasztor
aktív tag
Nekem van joystickom es gamepadom is, de megis jobban szeretem eger + billentyuvel iranyitani a repuloket a jatekokban.
Viszont mindig elojon az a problema ilyenkor, hogy hianyzik nagyon a gazkar!
Szinte egyik jatek sem ajanlja fel, hogy a sebesseg noveles / csokkentes-nel tartsa ugyanazt a szintet.
Amint elengedem a gombot, azonnal lelassul es mar zuhanok is.Nem tudtok esetleg barmilyen megoldast erre a problemara, nem letezik valamilyen "script" amivel "tarthato" a sebesseg billentyurol is?
(Vagy esetleg valami egyszeru erre valo hardver joystickon kivul?...Bar ez eleg furcsan hangzik tudom.)[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
énis bal kezes vagyok, és énis mindent jobbal használok (egér, joy, stb.)
most vettem egy logitech extreme 3d prot és már kezdem megszokni az irányítást bf2be.. sztem jó cucc
PSN: ne0teric_sAN
-
Hedgehanter
őstag
Szeretnek mar egy jo helikopteres jatekot ahol kielhetnem magamat egy joystick-el... Mindig nezem hogy veszeek egyet de mivel jatszanek?
-
Neoteric
addikt
válasz Hedgehanter #23 üzenetére
időlimit lejárt..
hát sztem a Battlefield 2 nagyon jó játék, használhatod a joyt helikopterrel is de repülővel is.
eredetibe érdemes sztem megvenni aztán multiba tolni, főleg hogy mostmár csak 2000,-
ennyit sztem röhögve megér.PSN: ne0teric_sAN
-
VS461
tag
válasz Hedgehanter #23 üzenetére
Üdv!
Gunship 2000, Enemy Engaged 1/2 vagy, ha nem akarsz lövöldözni, FS2004, FSX.
Ha az ultimate realiszticsnij helikopteres játékot akarod, akkor DCS: Black Shark ( www.digitalcombatsimulator.com ). Ha ismered a Lock On-t, az ízvilága hasonló (egy tőről fakadnak). Viszont erősen ajánlott külön joy+gázkar+pedál kombinációja (Saitek X52 + Pro Flight Rudder pl).
Cs![ Szerkesztve ]
Helicopter pilots are different... "За всю историю никто и никогда не сумел завоевать Афганистан. Hикто и никогда" - 9я рота
-
Hedgehanter
őstag
-
Prof01
veterán
Kösz a remek tesztet!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
LonGleY
veterán
Az hogy lehet, hogy nem akar összejönni nálatok a lossless PNG-zés?
JPG-ből kódoljátok? Az rendben van, hogy nem vagytok grafikusok (és
Eizo képernyőm van :]), de hogy ennyire ne lássátok a kódolások közti különbséget![ Szerkesztve ]
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
-
knifemaster
aktív tag
-
LonGleY
veterán
válasz eszterencs #31 üzenetére
Igen, annak tűnhet, elismerem, természetesen csak a külsőségeket vitatom. Viszont nem először, rudival is beszéltem már erről. A kép betöltési sebességén, illetve 100%-os méretben is lehet látni (igen, legalábbis ezen a monitoron). Félreértés ne essék, én a ti oldalatokon állok, csak ha egyszer egy - főleg szöveges - képlopat ugyanannyi energiával előállítható jobb (veszteségmentes) minőségben és fele/negyede akkora méretben, mint JPG-ként, akkor érdemes lenne azt forszírozni. Erőlködni pedig nem kell hozzá; a képek IrfanView-al könnyen kivághatók és menthetők 9-es tömörítéssel, a PNG formátum pedig semmiféle licenszt nem sért.
[ Szerkesztve ]
-
H.O.D.
senior tag
Balkezesek ezt is bukták. Elnyomás.
Mod: megelőztek
[ Szerkesztve ]
Where do you want to go today?
-
Kevinmaster
tag
Hát én igazán nem akarok bántani senkit, de úgy látszik én leszek az első ellenvéleményes. Szóval nekem volt egy-két Genius cuccom, köztük egy joy is, de soha nem bírták sokáig. Pedig soft felhasználó vagyok, de tartósságban nálam leszerepeltek. Oké, tudom, hogy ez nem egy tartósteszt volt, tényleg amíg működnek, addig oké, csakhát sajnos nem sokáig működnek... Csak egy vélemény...
-
proci985
MODERÁTOR
kevés a billen a gomb.
én a numpados emberke vagyok, aki általában single player fpsezik (tehát nem annyira mérvadó), ott van 16 gomb (numlock ugye nem játszik, a gyakorlatban játék közben az ember nem fog váltogatni). a switch talán arra jó lehet, h játék közben a menüt el lehessen érni, de kb ennyi. +4 gomb az iránybillentyűk (pl medkit, látásmódok), +6 gomb a page up page down -gránátot ill tüzelési mód váltásokat szoktam iderakni-, vészesetben pedig az enter még pont ideális távolságra van a kisujjtól (mert a Stalker a numpadenterre képtelen felfogni az ugrás hozzárendelésést).
persze, általában ebből nem kell minden (Far Cry, Deus Ex, Stalker és Crysis volt eszméletlenül billigényes), meg ha csak cszik/quakezik az ember még sok is, de akkor is.
a külön hangkártya viszont jó.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
DieHard
senior tag
Mevettem a logitech g13-at, nagyon ütős, kissé szokatlan volt a saitek cucchoz képest, de mostmár minden ok vele. full programoható, kijelzős.
-
olanor
tag
Sokat játszok FPS-el , de ez ... anyám borogass.Inkább vennék egy minőségi bill-t.
-
Vogel
csendes tag
A joystick saitek koppintás.
-
epoch
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Genius MaxFighter F-16U játékvezérlőt,laptopra használnám. Win7 felismerte,kalibráltam is csak sajnos a játékok nem látják. Valahogy mindég a touchpad működik csak. Próbáltam ezt az Avatarnál,a Prototype,meg a Risen játékokkal. Mit állítsak rajta,hogy jó legyen vele a vezérlés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
- GAMER PC /ASROCK-B460-STEEL- I5 10400F(6MAGOS) + VÍZ - 1TB NVME - 16GB RGB - RX 6600-8GB DDR6 + RGB!
- BLACK FRIDAY AKCIO - i7 9700 + 16 gb ddr4 + gaming alaplap + huto + win 11 pro
- Ryzen 7 1700
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest