Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Eddig még érdekelt ez a játék, de ez a videó nagy csalódás volt. Rohadtul közel van a kamera és szinte semmit nem látni a harci jelenetből, a mozgások pedig borzalmasak. Viszont ez később nem jelenik meg vajon XO is?
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Sirandrish
legenda
Pont ezt akartam mondani. Érdekelt nagyon, de ez a "harcrendszer" (ha lehet ennek hívni) elég vérszegényre sikeredett..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DR01DMAN
aktív tag
Nem lehetne a csaj helyett inkább azzal a lángoló fejü harcossal lenni? Az azért még is brutálisabb. A játék hangulata teszik, szerintem eltalálták.
-
Bad Pritt
félisten
Hát ez így ebben a formájában egy bazi nagy no go. Tudom, hogy AAAA-indie-lowbudget tökömtudja milyen hibridnek tervezik, de ez így csalódás.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
james001
veterán
Ez szerintem is borzalom így,egy hack n slash-ben legyen egy távolabb kamera,ez nem Dead Space vagy Resi vazze Ennyi erővel lehetne fps nézet,még úgy többet látsz legalább... De maga az egész harcrendszer se tetszik,eléggé unalmas/semmilyen. Ninja Theory kapd össze magad tőled még láttunk rosszat
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Šolaire
veterán
Enslaved-et szerettem anno ennek is nagyon tetszik a hangulata de a harc az tényleg béna remélem nem marad ilyen mert akkor felejtős csak felidegesítene
“Praise The Sun” \[T]/
-
törölt tag
Hogy legyen itt mas velemeny is: szerintem nagyon sok potencial van ebben a harcrendszerben, a mufaj komfortzonaja a dodge-alapu vedekezes es az ide-oda cikazas, amiktol itt lathatoan probalnak megszabadulni es lecserelni egy joval fokuszaltabbra, tobb vedekezo mozdulattal es megfontoltabb ritmussal, ehhez pedig szeritnem tokeletesen illik a hathoz tapadt kamera - amire szukseg van azt nem takarja ki. Nagyon kevesen probalkoznak hasonlo rendszerrel hack and slash berkeken belul - sikeresen a Souls jatekokon kivul talan senki - es ebbol kisulhet valami egeszen egyedi is. Kar, hogy ennyire keveset mutattak belole, erdekelne pl mikepp fog ez tobb ellenfelre skalazodni.
Egyebkent meg nagyon eros hagulata van a videonak, nalam mindenkepp watchlisten van. -
Ragnar_
addikt
Nem tudok mit hozzátenni, ez így ezzel a kameraállásal a biztosan nem kell kategória.
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Televan74
nagyúr
Látom a harcrendszer nem csak engem nem nyűgözött le.Számomra unalmas.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
wolfman
veterán
A harcrendszer még elmegy, bár nekem rákfeném ez a találatkor felvillanó effektek, mint valami k.cs.g manga játékban, ott szokás ez, bár azért nincs eltúlozva szerencsére. A kameranézet viszont ocsmány. Nem tudom minek erőltetik minden egyes játékban mostmár, hogy ez jó, mikor sorra húzzák le a játékosok a visszajelzésekben, hogy használhatatlan. Mindenkinek elege van belőle, de csak nyomatják. F()S!
A látványvilág viszont nagyon tetszik, az tökéletesen meggyőzött.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
XuChi
addikt
Hulladék. Kár érte Kamerakezelés borzalom, grafika elmegy, harc rendszer borzalom
-
Rage47
veterán
nagy nagy csalódás
-
WongFeiHong
senior tag
Szerintem ebből a videoból még nem lehet komoly következtetéseket levonni, kb csak egy tutorial volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest