- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali médialejátszót?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyedi hiba, ha minden gepen mashogy szar? Vegulis jogos, mindegyik hiba egyedi volt.
Pont ez volt a baj. De amugy a fejlesztoi gepeken is szopas volt vele, ott is teljesen random mukodott, frissites gondolatatol is gorcsbe randult a seggszorom is, mindig eltort valamit. Laptopon is szopas volt vele, igaz, ott csak a bongeszo crashelt folyamatosan, azt is ket het volt, mire kiderivaltam hogy oldjam meg, ah, borzalom volt az egesz.
Ertem, hogy neked mukodik. Segitek: Egyedi eset lesz.Amugy ugyanezeken a gepeken a sima debian olyan szepen, stabilan, gyorsan es konnyeden ment, hogy orom volt nezni. De mivel az anyacegnel ubuntubuzik voltak, muszaj volt azt hasznalni.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest