- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- OLED TV topic
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Én is ha csak lehet billentyűzeten írok, telóról nagyon nem szeretek, 2-3 sor max.
Viszont látok olyan kis csajokat pl a buszon akik annyi idő alatt bevernek egy kisregényt a telóba, amennyi idő alatt én három szóig jutok Szóval lehet, hogy ez is csak megszokás kérdése, de én 5(+12) év alatt nem tudtam megszokni.Amúgy jó neked, hogy csak megfekteti. Nekem sajnos Nokia Lumia 630-on úgy néz ki a fórum, hogy minden hozzászólás után 20 képernyőnyi üres hely, amit scrollozhatok mint a barom , ha pedig írásra adnám a fejemet, a böngésző azonnal nyom és kérdés nélkül azonnal bezárja az egész ablakot. A PH főoldalával sem járok jobban, mert szövegek nincsenek, a képeknek meg mindkét oldala kilóg a képből, szal képek közepe alapján levont következtetés alapján kattintok a cikkekre és olvasom őket (azok szerencsére jól megjelennek).
(a telóm 5 éves, de még simán elkaristolnék vele 5 évet, ha nem lenne mesterségesen avultatva, és lassan, lassan tartalom fogyasztásra is alkalmatlanná téve)
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sorozatok
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest