Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BiP #36359 üzenetére

    Még egyébként sokszor az online dolgokhoz sem értem.
    pl magyarítás, patch stb letöltéséhez is, csak hogy letölts egy amúgy free/opensource dolgot is regisztrálj egy tetves fiókot amit kb sosem használsz többet, csak plusz egy helyen meglesznek az adataid, plusz egy hely ahová elfelejtheted a jelszavadat.
    De pl tegnap egy nagy futárcég oldalára tévedtem, netto kiváncsiságból rákattintottam a "állásajánlataink" menüpontra, és közölte az oldal, hogy megtekintéséhez regisztráljak vagy jelentkezzek be. But WHY ??? nem akarok semmit specifikusat csinálni, csupán kíváncsi voltam, hogy épp mikre keresnek embert, esetleg az sem baj, ha megtudom mennyiért. De azért nem fogok beregisztrálni, hogy megnézzem, hogy tőlem 2-300km-re nekem tökéletesen alkalmatlan melók közül mit kínálnának aprópénzért.
    Természetesen csak bezártam az oldalt.
    És persze tök sok oldal a fiókozást úgy oldja meg, hogy semmi baj, ha nem akarsz regelni, akkor csatold a google/facebook fiókodat (úgy úgyis jóval többet megtudunk rólad) és minden rendben lesz.
    nyilván van ahová be kell regelni (pl egy fórum, egy email, egy online shop stb) de már rohadtul túl van tolva, vidók megtekintése, letöltés, ÉS LEGFŐKÉPP AZ OFFLINE WINDOWS nem szerepel ezek között.

    Egyébként kipróbáltam a másik gépen ott már online fiók van (I5 12400F, 32GB DDR5, RTX3080 10GB, Kingston SNV2S 1TB M2 SSD) és ha kihúzom a netet akkor a Windows a bejelentkezésnél "kis türelmet" feliratnál teker-teker-teker-teker-teker-teker-teker-teker-teker-teker-teker és ennyi.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák