Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Kopi31415
félisten
Thermal throttle? Welcome to the party.
Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec
-
Dr. Akula
nagyúr
Nyomhatnák már inkább a Renoirt.
-
moleculez
addikt
Nekem is ez volt az első gondolatom... Vagy ez a perf. mode azzal jár, hogy olyan hangja lesz mint egy szovjet sugárhajtású tehergépnek? Mondjuk valamit valamiért alapon ráeresztem a perf. módot, elmegyek iszom egy kávét, végzett az renderrel.
Btw nagyon tetszenek, állítólag a billentyűzet is nagyon bitang, szóval ha high-end windows gép kéne, akkor csak ez.
Főleg az a szénszálas külsőA világ minden problémája az oktatás hiányára, vagy minőségére vezethető vissza.
-
Kopi31415
félisten
Szerintem simán leolvadna.Nekem valahogy nem jön be pont a hűtés miatt. A kávét nem kell elmenni, ráteszed és megfő. Ha vékony munkagép, akkor jelenleg nekem a Gigabyte gépei jönnek be. Csak a fehérnél is fehérebb holló.
Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec
-
moleculez
addikt
Megvannak a korlátai nyilván, ugyanakkor a helye is. Az én preferenciáim alapján ez simán befutó. Igaz, mióta almát használok minde. platformon, csak kívülről figyelem az eseményeket, ilyenkor azért elmorzsolok egy könnycseppet .
A világ minden problémája az oktatás hiányára, vagy minőségére vezethető vissza.
-
hegedis
csendes tag
Hú de fontos 15 colon az UHD felbontás
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A ThinkPad X1 Extreme és P1 is harmadik generációjába lépett.
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] Apple iPad 9.7 (2018) 6. gen. 32GB Space Gray, Wi-Fi
- BestBuy topik
- Microsoft Surface
- PlayStation 5
- KATA (kisadózó vállalkozások tételes adója)
- Hobby elektronika
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Warframe
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest