- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
rofl. mert mennyit kéne érte kérni?
-
v.tom
őstag
hmm, mivel a játék nem adathordozón kerül terjesztésre, ezért szerintem irreális lenne elkérni az árát annak is. Maga a szoftver viszont nem ér többet. Bármilyen jó is, nem egy húzónév, amit tögtön megvesznek az emberek akkor is, ha szar. Sokan megvették így is. Örüljenek neki.
-
Enton
addikt
Keressen ő is havonta max 70.000-80.000Ft (kb 350-400$) és azok után mondja, meg hogy mi a az olcsó?!!!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Gomez86
őstag
Szeritem meg ezek az árak max az amerikaiaknak vannak alulárazva. Magyar pénztárcának nem kevés 2-3e Ft egy olyan játékért mint a castle crashers. jó játék mert jól elvoltunk vele, meg 4 játékos mód van benne de szerintem így is csak 1500Ft-ot ér ha megnézzük hogy a DOA 4 8e Dobozban leírással meg mindennel...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest