- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
PC-rev-RM
tag
Konstans 60 fps, klafa. Köszönjük MSe, kegyelemmel teljes. A sofőr szárazon mindenkinek nekimegy, akit kikerülhetne, de esőben persze lehajt a vizes fűre. Dumbf##k.
"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"
-
greenlizard
csendes tag
Derek!
Es a jatek is igen jonak nez ki -
Def26
félisten
Jó lesz ez.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
deakpeti
tag
Szep munka
Ha mar megtisztellek azzal hogy radirok akkor tisztelj meg azzal hogy viszza irsz!ugyan igy forditva is!koszonom:)
-
Hunpriest
senior tag
Szemetek, hogy PC-re nem adják ki. XboxOne-t nem fogok venni egy játékért.
-
Madara-san
aktív tag
Abban rettenet kevés járgány van, mondhatni szinte nincs is olyan benne, amivel szívesen mennék. A Forzákban meg rengeteg ilyen van, épp ezért szerettem. Én is sajnálom, hogy nem jön PC-re, de ilyenek az exkluzív címek. 360-at is az FM4 miatt szereztem anno.
Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
addikt
-
dunc
nagyúr
Igen így kell programozni!
-
Csapoati
nagyúr
válasz Madara-san #9 üzenetére
Pályából meg sokkal több (1,5x annyi) van a pCarsban. Az autók mennyiségét viszont irigylem a Forzából. Főleg a Ferrarik jók, a sok amcsi autó annyira nem az én stílusom. Ja meg a Formula E is biztos jó móka lesz.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
XuChi
addikt
2015-ben ennek alapnak kéne lennie. 1080p fix 60fps minden körülmények között!!!
-
-
veterán
Azert annyira ne irigyeld a sok autot. Ha olyan lesz, mint a 4-5, akkor bizony a fizika egy kalap shit. Hiaba van 500 auto, 20 fele fizika es csok. Mintha csak 20 auto lenne, a tobbi meg csak body kit. Project cars ebben fenyevekkel jobb, pedig az is csak felszim...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
törölt tag
Mindenképpen dicséretes.
-
Madara-san
aktív tag
Ez igaz, hogy kevés benne a pálya. FM4-ben szinte kívülről ismerem az összeset már, és az is zavar, hogy nincs éjszakai versenyzés. PCars-ban tudtommal 95%-ban európai autók vannak, számomra meg inkább pont, hogy a japán és amerikai vasak vonzóak
Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest