Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz twollah1976 #1 üzenetére
Ez még az eredeti játék trailere, de tény, nem volt a legszebb már akkor sem.
Live-Die-Respawn
-
Nem az az elsődleges, hogy, hogyan néz ki, de akkor is egy 2011-es játék, és 2015-ben ennek a felújításával kell foglalkozni?
Ha ennyi felesleges erőforrásuk van, akkor inkább a Walking Dead 3. évadát adnák már ki.
-
wednesday
őstag
válasz antikomcsi #3 üzenetére
Ez a kiadás szerintem pont azért születik, mert alig kell rá erőforrást fordítani. Nem ez az első játék, amit alig néhány év után újracsomagolnak.
-
ripla
addikt
most komolyan ez az új módi, hogy pár éves programokat IS kiadnak újból?
összességében ez a remake mánia gyakorlatilag nem más, mint a beismerése annak, hogy nincs ötletük. a pokolba azzal, aki kitalálta.[ Szerkesztve ]
-
sultansmith
senior tag
A telltale játékok közül is az egyik legrondább volt, de jó kis szórakozás volt, azt meg kell hagyni.
De annyit elárulok a kiadónak, hogy anno sem a grafikáért vették meg a játékot, és most sem ezért fogják.
Amúgy milyen unalmasak már ezek az újrakiadások még pár éves játékoknál is, azt nem lehet elmondani...
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
TBT
addikt
válasz antikomcsi #3 üzenetére
Walking Dead 3 is készül ne aggódj, viszont azt már a tavalyi bejelentéskor leszögezték, hogy az csak 2016-ban érkezik. Szóval ki kell adni valamit az idén is. A Borderlands és a GoT már az évad végéhez közeledik, ha nincs új ötlet, elő kell venni a régieket! Most a remaster kiadások aranykorát éljük! Be szép is ez a konzolgeneráció!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sultansmith #6 üzenetére
Első két részt toltam le, én mint rajongó, imádtam. Grafikával nem foglalkoztam, ha pixelgrafikás lett volna, akkor is érdekelne.
Live-Die-Respawn
-
SunMount3r
nagyúr
Inkább egy új Sam&Max részt csinálnának...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest