Új hozzászólás Aktív témák
-
vgergo
aktív tag
X79 vezérlőhíd csak LGA2011-es foglalatú Sandy Bridge-hez lesz elérhető, vagy LGA1355-es foglalatú Ivy Bridge-hez is lehet?
-
Yutani
nagyúr
Vajon egy ilyen csúcskategóriás termékből miért hagyják ki az USB 3.0-t? Talán jobb, ha külső vezérlőkkel építi ki az alaplapgyártó ezt a csatolót?
#tarcsad
-
bartucc
addikt
Gondolom csak a 2011-es SB-hez lesz elérhető. Tipikus X58-LGA1366 Legtöbb embernek értelme nem sok, drága, viszont időtálló. (attól még nem sokaknak éri meg, de van ilyen is...)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
Segal
veterán
Az usb3 kihagyása még elnézhető hisz azt majd az alaplapgyártók megoldják de a PCI Express 2.0 az valami röhej főleg úgy hogy legrosszabb esetben is 3 hónappal késöbb megjelenő 22 nanósuk (ami lényegeseb olcsóbb lesz ennél) az meg megkapja....
Kik fogják ezeket venni? Vérpistikék. Pont ők ne vennék meg a jövőre megjelenő 3.0-ás videókarikat???"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Zodicus
senior tag
Ez egy újabb lehetőség az Intel számára az emberek lehúzására
-
buzus
aktív tag
2011 tű, lassan olyan sok lesz hogy nagyítóval lehet csak nézegetni
-
félisten
Vérpistikéknek ez már drága lesz.
~1K$ a proccÁltalában akik megveszik a 200eFt-os procit már nem "menőznek" vele.
A vérpistikés "nekem ez van" tétel nem nagyon haladja meg a 100eFt-ot.
(talán az elsőgenerációs vérpistikék veszenek 100K fölötti VGA-t)[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
úgylátom inteléknél nem ülnek sokáig a hátsójukon.
az egyik el se terjedt, de már a következőhöz tervezik a cuccokat.
mértnem lepődök meg..."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
törölt tag
Pci expressz 2.0-ás vezérlő? addigra illene a 3.0-nak benne lennie
kíváncsi leszek hogy mivel fogja magát megvetetni, azon kívül hogy mocsok drága=vérpisike játéka
-
i are robot
senior tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #13 üzenetére
az egyik el se terjedt, de már a következőhöz tervezik a cuccokat
Tényleg? Uúúristen, micsoda botráááány.
[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz i are robot #16 üzenetére
szövegértés 1 es.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
i are robot
senior tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #17 üzenetére
Nna, akkor légyszíves magyarázd el, hadd tanuljak ma is valami hasznosat.
-
veterán
Még meg sem jelent de már azt mondják méregdrága lesz,mire megjelenik talán annál is drágább lesz.AMD Bulldozer ha befut akkor az intel verheti a fejét a falba,ha meg nem akkor nyerök lesznek és drágíthatnak a csillagos égig
duree54
-
siriq
őstag
Egy kicsit bovitett kiadas: [link]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz i are robot #18 üzenetére
nem azzal van bajom hogy feljesztenek. csak még nem adnak elég időt hogy az előző platform elterjeden stb... fölösleges ilyen gyakran kihozni egy újat szvsz. na meg ugye hegyre halomra gyártják... nézd meg mi lett belőle: hibás vezérlkők.
-
i are robot
senior tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #23 üzenetére
Akkó' ménem eztetet írtad? Nem az én szövegértésemmel volt a gond, hanem a te megfogalmazásoddal, mert az teljesen nyilvánvaló, hogy amikor egy termék megjelenik, akkor már (rég) fejlesztik a következőt. Az meg honnan tudható, hogy a chipset hiba egyenes következménye a „túl gyors” generációváltásnak? És amúgy minek nem hagynak elég időt, mégis mire kéne várniuk? Amiről most ez a cikk szól, majd valamikor csak év végén, de inkább jövő év elején fog megjelenni, és nem a Sandy-t váltja, hanem a már öregecskedő 1366-ot, akkor meg miről beszélünk? Meg különben is, ki mondta, hogy, mindig mindenkinek le kell cserélni a meglévő és használható eszközöket, csak azért mert kijön egy újabb? Még mindig rengetegen használják a jó öreg C2D rendszerüket (többek között én is), és ha előbb-utóbb eljön a váltás ideje, én speciel csak örülni fogok annak, hogy egy azóta többedik generációs fejlesztés eredményét vehetem meg. Kezdem már nagyon unni ezt az állandó rinyálást, hogy jájj már megint fejlesztenek, és újabb és jobb gépeket csinálnak. F.xom, nem tetszik, nem kell megvenni, lehet egy számítógépet 3-4-5 évig is használni.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz i are robot #24 üzenetére
én értettem mit írok
persze hogy lehet addig használni, okosan kell csinálni és kész. itt rinyálásról szó szó sem volt. csupán említést tettem, a rinyálás máshogy néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
i are robot
senior tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #25 üzenetére
Ok, akkor ezt most jól megbeszéltük.
-
leviske
veterán
Akkor most a LGA1366 foglalatra még érkeznek fejlesztések, vagy ezzel csendben elkaszálták? Nem mintha szüksége volna a X58/i7 felhasználóknak váltásra, de azért örökké csak nem marad így és az után, hogy LGA1055-re kiadták a Z68-at, a X79 meg már eleve LGA2011-re érkezik...
-
Boxi88
őstag
Hála istennek, hogy jön egy új foglalat! Már olyan elavult a 1155-ös...
-
lvb
aktív tag
Nem elavult, csak gagyi. Már épp itt az ideje, hogy elfogadható memória sávszél legyen a WS procikhoz. Természetesen 8ch még jobb lenne - mint 4 -, de úgy tűnik, hogy az LGA4000-re még várni kell...
Amúgy meg ha nem csak böngészni akar valaki, akkor alig várja az újabb és újabb procikat, hogy elfogadható sebessége legyen a WS-nek is és ne kelljen 4 utas szervert venni WS-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Lacika112
aktív tag
Na megint jót röhögtem
bírom az intel "felhasználóbarát" hozzáállását de kérdem én ha minden procihoz újj tokot adnak ki lassan eljutnak odáig hogy megváltoztatják a kínálatotnem az lesz hogy veszel 1 alapot aztán nézel bele procit hanem olyan gyakran váltják a foglalatot hogy már CSAK alapla forrasztva kapod a cumót
kis teljesítményű procit gagyi lapba patintva vagy nagy teljesítményűt mégegdrága lapbavagy csak este van meg sok volt a sör és félrebeszélek
ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
siriq
őstag
Nekem szimaptikus. Nem kell cserelnem egy jo ideig semmit.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
kpal
nagyúr
X79 is lesz majd olcsóbb így volt/van a jelenlegi X58-al is mikor megjelent csúcs és drága volt..de aki akarja így vagy úgy megveszi és csodálkozik hogy a játék miért nem gyorsul.....De aki nem akar állandóan fejleszteni X58-al is ellesz még nagyon sokáig . X79 ellen vajon az AMD tud majd lépni...
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
Az a jó ebben, hogy mindenki jól jár. Aki megteheti úgyis megveszi a drágábbat, hát neki megadják a módját. Aki takarékos, az megveszi a 1155 megfelelőjét és egyáltalán nem jár rosszul ő sem, sőt, nagyon jó terméket kap megfelelő áron. Legalábbis az aktuális kínálatot elnézve szerintem teljesen jól csinálják.
Vagyis engem nem nagyon érint ez a perspektíva, én mindig a középtermékeket veszem meg, és ugyanúgy maxon fog menni mindenA gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
kpal
nagyúr
válasz raskolnikoff #38 üzenetére
Régen nem volt elég a középtermék most meg van benne tartalék . De most viszont vannak az FPs mániások akiknek nem elég 50-60fps hanem 100+ kell nekik
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz raskolnikoff #40 üzenetére
az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat