Hirdetés
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
A SuperFlower mióta gyártó?
Én úgy tudtam, hogy más gyártók termékét értékesítik saját név alatt...
-
caprine
senior tag
Formára tetszik, gondolkodom is moduláris táp vételén, de az XFX tápot nincs szívem leváltani. A supernova nem túl durva névnek egy tápnál? VGA esetén még elmenne de tápnál
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
Geri Bátyó #31 üzenetére
Hát igen sajna..
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
sid.:Rc211v #30 üzenetére
A régiek tényleg jók, de újat már nem vennék (sajnos)!
-
pip
aktív tag
válasz
Bogyó bá' #18 üzenetére
Erre gondoltam, nem annyira jo mint a cikkbeliek, de en anno 19.000-ert vettem. Nalam soha nem porog fel a ventije, alapjaraton meg csak akkor hallod ha melledugod a fuled. Ezen a teszten felbuzdulva vettem meg lassan 3 eve, es ma is siman ugyanezt valasztanam mert ennyiert azota sem kinal senki jobbat sajnos (valoszinuleg tul kicsi a piaca a kisteljesitmeyu tapoknak).
-
h1mpi
félisten
Egy ilyen 650-es elég lesz nekem is. A G2 1000W már kicsit sok
-
_Atesz
addikt
válasz
sid.:Rc211v #24 üzenetére
Nekem Cieftec CTG-500-80P van 8 éve, nézegetem is mi van ezzel, még mindig atomstabil, pedig kiporolni is lusta voltam.
Szerintem marad amíg bírja. Végülis a feladatát teljesen jól ellátja. -
sid.:Rc211v
őstag
500-as bőven elég volna nekem. Cserélném is az ezer éves, de annál megbízhatóbb corsair-em
-
Geri Bátyó
addikt
Hogyha nem figyelne itt a gépemben egy Seasonic beles AX650 (7 év gari), már rohannék is a boltba.
Mondjuk telhetetlen vagyok és egy 500-as, vagy 550-es még jobb lenne, hasonló csatlakozókínálattal.
(#12) subaruwrc + (#21) Zotya84: A floppy csatlakozó még időnként kellhet (kártyaolvasó, venti szabályzó). Én a periféria (úgy is, mint molex) csatinak nem látom értelmét. Ezer éve nem használom, viszont sokszor 2 kanóc kell, mert mindegyikre raknak a SATA mellé.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #5 üzenetére
Jó ám, főleg, amikor egy notebook vinyó a legnagyobb zajforrás a gépben
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
subaruwrc #12 üzenetére
Környezettudatos átlag user számára fölöslegesen nagy teljesítményű és még mindig drága. Adatlapomon szereplő PC-vel nem tudok 300W-nál többet megkajáltatni (felvett teljesítmény a hálózatból, szóval ez még ennyi sincs valójában).
(#15) pip: légy szíves egy pontos típust, mert tényleg érdekelne!
-
demagóg
aktív tag
Ez érdekes infó. Nekem eddig soha nem volt gond, hogy egy általános, túlnyomásos bolti tápot (mint a cikkbeliek is) milyen házba szerelek, alsó vagy felső táposba. Sőt, eddig fel se tűnt, hogy kétféle létezik. Ráadásul az alsó tápos házakba "fejre állítva" is beszerelhető a táp, úgy is vannak furatok a rögzítő csavaroknak. A venti csapágynak is tök mindegy, hogy milyen irányba fúj. Ettől függetlenül csak eléggé indokolt és speciális esetben képzelhető el, hogy alsó táp fordítva legyen beszerelve.
Szívós tápoknál sem más a helyzet, de ott még bekavarhat az esetleg harmadik, (részben) nyitott oldal.
-
jerry311
nagyúr
Supernova.
A fényhatás erőssége, amikor elmegy rövidzárba. -
Bogyó bá'
nagyúr
Na akkor ezt kérném 300 W-osban.
-
Zsmester89
őstag
Aki nem tud kidobni az ablakon egy Seasonic-ra valót, annak ez nagyon jó alternatíva lehet.
-
Angel1981
veterán
10 év gar? Az igen!
650-es máris jöhetne - ha nem lennék tökéletesen elégedett a jó öreg SeaSonic-ommal.
-
SaGaIn
senior tag
A 650 es elég szimpatikus. Most egy 600 as CTG-80p van a vasban.
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz és az ára is korrektül hangzik.
-
kazsmerlaca
senior tag
Már nekem is 80 Plus Platinum minősítésű tápom van. Viszont teljesen passzív, ami zajtalan
Tényleg jó! -
golya87
őstag
Egy eléggé általános kérdés:
Ezeket a mai tápokat mennyire lehet fejjel lefelé beépíteni? Tehát a ventilátor felül van és nem alul.
-
bacsis
Közösségépítő
csak én érzem úgy, hogy kifejezetten jó árral fognak indítani ezek a tápok?
-
zzola
titán
Durva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az 1000, 1200 és 1600 wattos modellek mellé három kisebb teljesítményű is felsorakozik.
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest