- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Azoth: egy ütős mechanikus billentyűzet tesztje
- BIOS topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekik is sikerült felhúzni a wireless részt a logi lightspeed szintjére?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Ixion77
őstag
Akiknek régebb óta van ilyen lyukacsos egere, főleg fehér színben, mik a tapasztalataik tisztítás ügyben? Mennyire lehetséges / macerás?
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Annyira nem vészes, mint ahogy azt az ember elsőre gondolná (persze nagyban függ a környezettől is), és a legkirályabb akkor vagy, ha Hyperglide HG-1 talpakat használsz, és úgy rakod fel, hogy ne a csavarok felett legyenek, mert így 2-3 havonta 10 perc alatt szétszeded és megtakarítgatod egy kefével anélkül, hogy a papucsokat lemészárolnád.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Dudoka99
újonc
Eleninte én személy szerint ockodtam attol hogy vezeték nélkülivel létezzek.. Aztán meg vettem az első Logitech g703 álom volt , viszont a fentiekre válaszolva nem vészes a lukas egereket tisztán tartani viszont nekem a model o nem vitte le a fejem..
Új hozzászólás Aktív témák
ph A teljes specifikáció egyelőre nem ismert, a fontosabb változtatások az eredeti modellhez képest és a vételár viszont igen.
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest