Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
Csináltam egy topikot ha érdekel valakit: nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
-
-
törölt tag
Nekem rengeteg játékom van ami benne rohad a Steam és Origin fiókom ban.
Lexartam és megvettem a jobbakat mégegyszer Ps re is.
Pl: Bf1,Evil Within 2,Wolfeenstein 2 Rise of Tombraider ,Resident evil 7 (Ez a Ps VR miatt kellet psre is ) stb...
(Használtan lemezesen a bolti árának feléért ,negyedéért)
Ha valamelyiket kitolom vagy megunom egyszerűen eladom. -
komi77
senior tag
válasz
#31683072 #62 üzenetére
Gondolkodóban vagyok én is konzol kérdésben. Egyenlőre azt nem tudom melyikkel járok jobban. Én is úgy látom, hogy a játékhoz gazdaságosabb a konzol. Pc-ből meg kisebb tudású is elég amire kell. Egyedűl a pc-s eredeti játékok miatt hezitálok még. Tudom el lehet adni de akkor meg konzolhoz kell megvenni. Igaz még így is maradna pénz a zsebemben.
-
törölt tag
De van ám a konzolokban alternatíva
Kb fél éve adtam el az i7 4790k+Gtx1080 as gépem.
Hogy miért?
Mert nem volt meg 4k ban sokszor a 40 Fps sem!
Holott nem filléres hardverek csücsültek a gépben..
Inkább vettem egy ps prot+normális 4k tv-t.
És megelégszem a felkonvertált 4k val meg a med/high grafikával amit a pofámba tol. Mert a ps4 pro került annyiba 2 játékkal mint egyedül a Gtx 1080 használtan.
Nem beszélve az exqluzív játékokról amik maradandó kellemes emléket hagytak bennem egytől egyig.
Míg pc ről mire is emlékszem?
Arra hogy mennyi pénzt /időt beleöltem...
Azért,hogy 2 éven belűl megint rengeteg pénzt ölhessek bele. Hát kutya f@szt!
Soha többet pc!Fél Milla egy vgáért?... röhely!!
3 Haverom állt át pc ről ps re szinte egyidőben velem...
Boldogok, elégedettek azért és amennyit a gépért fizettek.Nem azt mondom hogy pc sek menjenek ps re,hanem azt hogy igen,igen meg gondolando egy konzolra váltás akár xbox one x re is és akkor pár évig nyugi van.
Szerintem..
-
komi77
senior tag
Szerintem jó a megközelítésed. Én sem vagyok egy hi-tech gamer. Viszont a Te összeállításod apró kompromisszumokkal tényleg jól megy. Tudom, mert hasonló összeállításokat csinálunk egyfolytában. Arról nem is beszélve, hogy egy RTX 2080 Ti önmagában annyiba kerül mint sokaknak a komplett gépe, amin azért már lehet játszani. Ha ennyiért mérik a pc-s gamer élményt akkor lehet, hogy tényleg van alternatíva a konzolokban.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Jokerdapro #57 üzenetére
és (#58) Cassi
Viccet félretéve, mivel nem vagyok nagy gémer, így nekem a játékok 80%-ban 1080p-ben alacsony, vagy közepes beállításokon elegendő a Vega 8. Sokan nem is gondolnák mennyire jól futnak megfelelő kompromisszumokkal akár a mai játékok is ezen az APU-n, úgy hogy még simán szépek a textúrák, árnyékok, részletesség.
Persze ki ne örülne annak, ha megvehetné magának ezt a kis jószágot akár SLI-ban. Akkor viszont a procim harmatos lenne már. Oda legalább egy 2700X/i7 8700K dukálna, megrángatva. -
tzsolesz
nagyúr
Csak addig a vesém árát el ne basszam másra
-
yagami01
aktív tag
Egy embert tudok. Nem tudom mennyire lehet itt említeni ilyesmit, nem is szoktam mostanság követni, de épp egy olyan videót láttam tőle, amiben említi ( Shadow of the TR ): Konzolvilág Ricsi 1080Ti-ról vált 2080ti-ra. Elvileg a héten megjön neki, legalábbis ezt hallottam tőle, szóval valószínűleg előrendelte. Nem akarok ezzel semmilyen vitát, én sem nagyon értem a teszt nélküli közel fél millás kártyák előrendelését, ráadásul 1080Ti-ról.... Csak mondom, hogy van ilyen ember.
Hogy ez mennyire bölcs vagy sem, megint más kérdés.
-
komi77
senior tag
válasz
DeathAdder #47 üzenetére
+1
Ott a pont. Nem csak drága, de azt sem tudjuk mit tud pontosan. Szerintem ha akarná bármelyikőnk tudna ilyet venni. Mondom úgy, hogy jelenleg nincs ennyi a zsebemben. Ha máshogy nem hitellel - három évre havi pár ezer ft-ért. Szóval nem elérhetetlen még ennyiért sem. Csak azt nem látni, hogy mit tud. Biztos vannak akik vakon megbíznak a gyártóban de amit eddig tudni lehet a kártyáról az most pillanatnyilag nem ösztönöz vásárlásra. Szerintem várni kell jó pár hónapot, tesztet akkor majd kiderül hányadán is állunk. -
Dr. Akula
félisten
SLI-ben kéne, leginkább ingyen.
-
Bandit79
aktív tag
válasz
hombre[EU] #29 üzenetére
..noo és akkor mos mi van?!
Arra célzol , hogy csődbe megy az Nv vagy , hogy szar a vga? Mi ez a rinya?
Akinek égető az megveszi, aki garasos az kivárja a normális árakat..... -
DeathAdder
veterán
Engem még mindig az zavar hogy nem tudjuk mennyivel lesznek gyorsabbak.
Ez alapján vakon van értelme előrendelni egy valag pénzért? -
Tomkaa
tag
Bakker jól elszállt ezeknek a kártyáknak az ára...úgy látszik túl régen volt már az utolsó gazdasági válság..mindenkinek ilyen jól megy 600-es iphone 500-es vga, szárnyal az ipar
majd csak beüt újra a krach
-
Motyi
senior tag
Ez most csak az nVidia oldaláról rendelt FE kártyákra vonatkozik, vagy az egyéb boltokból rendelt customokra is?
-
exedoc
senior tag
Jó kis kártyák, de még sokat kell éhezni értük. Várok 1-2 évet hátha emelkedik addig a nyugdíj
-
KAMI911
aktív tag
Én szerintem már megvárom a 7nm-s Vega-t.
-
Televan74
nagyúr
Én mint AMD -s tulaj,végtelenül csalódott vagyok!
De valójában a 2080Ti ára és a pénztárcám nem egy súlycsoport. Ha lenne rá,már rég előrendeltem volna,így csak a nyálamat csorgatom.
-
Banyek, pedig mióta gyűjtögettem, készültem a vásárlásra.
No mindegy is. Akkor inkább veszek a héten PS4-et... -
Dandris
tag
válasz
hombre[EU] #29 üzenetére
legnagyobb? erre valami kimutatás? honnan látod pl a bluechip, vagy az ipon adatait?
-
Dandris
tag
válasz
hombre[EU] #24 üzenetére
Igen, de ez csak 1 webshop.....
-
jbcs
tag
Nem rendeltem elő, mi lesz így velem... Egy hetet kell várni, hogy az FPS mutató 15-el nagyobb értéket mutasson... Az élet néha nagyon kegyetlen tud lenni.
-
Hátigen, ettől sajnos nagyon messze estünk
. Tippre terveznek egy "refresh" generációt egy-másfél éven belül, ugyanezekkel a magokkal + táposabb vram-mal. Csakhogy még egy bőrt le lehessen nyúzni a játékosokról/dolgozókról.
#21: ez a hülye amcsik saját magukra meghozott vámtétele, de gondolom az EU forgalmazók kapva kapnak az alkalmon és a megemelt amcsi árakhoz igazítják a sajátjaikat
-
Cassi
őstag
Ma éppen arról cikkeznek, hogy ha a legutóbbi amerikai tarifaemelések valóban életbe lépnek, az egy 2080 kártya esetében további 100-200 dollár közötti áremelkedést okozhat. Tehát a sima 2080-as 1000 dollártól indulhat. Ha ez az európai árakra is rárakódik, akkor kb. 1060 euró lenne az induló ár.
https://wccftech.com/exclusive-nvidia-rtx-series-msrp-pc-cost/
-
hombre[EU]
veterán
Intel kibérelte a TSMC-t
-
Segal
veterán
Te ezt el is hiszed? De most komolyan.
Én nem hiszem hogy csak tőlük vagy 40-et rendeltek... de majd szeptember végén kiderül. Csak beírnak majd páran az nv témába a friss szerzeményről. Vagy mégsem mert oltári kamu az alzás kiírás...
Meglátjuk majd. Mindenesetre láttam már náluk olyat hogy amikor valami le volt akciózva akkor már csak 2-3 utolsó darab volt aztán hirtelen másnap meg már újra 6-8... Persze biztos érkezett mégWalter_White: Ha ez így van ez még hihetőnek is tűnik.
-
GAI
senior tag
válasz
t72killer #12 üzenetére
16 GB-osnak a sima 2080-nak kellett volna lennie (256-bit). A 2080Ti leginkább 24 GB-os (384-bit), vagy ha áthozzák a 1080Ti-vel bevezetett viccesen-furán-értelmetlenül ("csak hogy valahogy gyengébb legyen mint a Titan") csonkolt memóriabuszt (352-bit), akkor 22 GB-os kellett volna legyen.
-
3L1T3
addikt
Francba, mind1 majd jövőhéten!
-
Kíváncsi vagyok, hogy ekkora zöld-monopólium mellett mikorra várhatóak a memóriafejlesztett változatok, mert a mostani kínálat semmi extra vram mennyiséget nem hozott. 1200EUR-s árcédula mellé elvárt volna az ember egy szép (digitálisan) kerek 16GB-os 2080Ti-t...
-
-
komi77
senior tag
Hú de szíven szúrt ez a hír. Konkrétabb tesztet még nem láttunk, addig meg kinek ennyire sürgős a "nem tudjuk mit tud csak nagyon drága" cucc megvétele.
-
Segal
veterán
Most komolyan van egyáltalán 1 ember is aki ennyiért előrendelte ezeket?
Emlékszem az 1080 és a Ti változatnál mennyi ember vette már az első napokban (köztük én is), de nagyon nem lepődnék meg ha most egyáltalán nem lenne vagy max 1-2 darab. -
atenza
senior tag
Valahogy ösztönözni kell az előrendelés, na. Most ez miért gond?
Habár ebben a cikkben az van hogy a pre-ordereket ez nem érinti, youtubeon a hírekben azt állítják hogy a preorderek is késni fognak.
Most akkor melyik az igaz?
-
satz18
őstag
Úr isten mi lesz most. Hogy fogjuk így a sugarat követni.
-
törölt tag
A tesztek is késnek ?
-
jedis
senior tag
El tudom képzeli, mennyire égeti a zsebüket az a majd fél milla !
-
Mert eddig nem tolták eléggé? Ha tavasszal összeomlott volna a bánya és ellepte volna a piacot pár hajókonvojnyi használt közép-felső kari, köztük GTX 1080/Ti-k, akkor lefogadom, hogy már hónapok óta RTX 2080-akon játszanánk + még az alsókategóriás 2050 is a piacon lenne.
Evvan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Mindezt az NVIDIA hivatalos fórumán jelentette be az egyik moderátor, így a hivatalos megjelenési dátum szeptember 27 lett.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Képregény topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest