- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
Co-op-ban az előző rész is remek volt, de grafikailag azért hagyott némi kívánnivalót maga után, plusz a tömött pályákon masszív fps drop volt( Xbox one )
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
lordEVO
tag
Azert az kicsit felelemre adhat okot az xbox one tulajoknak, hogy a videoban ps4, one x, ps5 es xsx es gameplayt mutattak csak. Valami ok miatt kihagytak a sima xbox one gameplayt a videobol.
-
freeknight
őstag
Biztos vagyok benne, hogy nem fog így futni a prevgen gépeken, hiába a videó. Cyberpunknál is úgy volt, hogy promózták egy 20 perces trailerrel a PS4 pro verziót, gyönyörűen futott, stabil fps-el, aztán miután megjelent megkaptuk a San Andreas grafikáját 15 fps-el.
Ne legyen igazam, de én ezt már nem rendelem elő, előbb megvárom a Digital Foundry kielemző videóját, az lesz a biztos, nem az, hogy mit ígérgetnek a fejlesztők. Ha gázos lesz a helyzet prevgenen, inkább Geforce Now-n fogom játszani.
-
Atomgeszi
veterán
válasz Találtgyerek #3 üzenetére
Ez volt anno a COD mw remasterrel is.. single szép volt, elindítottam a multit és kapott el a hányinger.
Hát majd meglátjuk. Nagyon bízom benne, hogy PS5-ön azért már jól fog kinézni.
Csak legyen ember akivel lehet tolni co-opban.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Wesder
félisten
válasz Találtgyerek #7 üzenetére
Nem lesz.Crossgen is csak késöbb.Talàn lesz egyszer majd crossplay is valamikor.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
AsakuraDave
őstag
Hasonló ügy mint a Far Cry 6, egyszerűen az ember karakter modellek annyira gagyinak hatnak hiába a szipiszupi 4K textúra, 1-2 karaktert leszámítva az összes olyan mint egy orosz sufniba összedobott modell lenne. Amúgy várós meg lesz benne rajtrécing
COD MW2019, Black Ops (Vanguard még nem próbáltam), BF1-V ingame valahogy nekem sokkal realisztikusabbak az emberi karakter modellek, lehet az animáció és egyéb effektek miatt.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Wesder
félisten
válasz AsakuraDave #9 üzenetére
Az első rész sem ezért volt sikeres, meg mai napig tàmogatott. Ezek amit felsoroltàl kb senkit sem érdekelnek, mert a vilàg, a parkour, és combat elviszi a hàtàn az egészet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Atomgeszi
veterán
Ps4-es nem tud majd PS5-össel együtt játszani?
Hát akkor tényleg nehéz lesz embert találnom co-ophoz.
Bár egyáltalán nem terveztem day1 megvenni, mert még mindig van mostanra gombokért megvett elég jó cím a táramban.
Addig talán barátokat is szerzek.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Scholes9
nagyúr
válasz AsakuraDave #9 üzenetére
Ez nézőpont kérdése. De, ha már karakterek, akkor nézz meg egy Last of Us 2-t és utána a játékok nagyja gagyi lesz ezen a téren, pláne az általad említettek. Ennek a játéknak nem ez a része a lényeg. De amúgy szerintem teljesen rendben lesz e a része is, pláne egy XSX vagy PS5 konzolon. Nemsokára kiderül.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest