- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
Kár egyébként hogy már előre ennyi mindent ellőnek a játékból. Nem nagyon lesz így meg az emberekben az újdonság varázsa, megjelenéskor.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
Csak az 5 hét múlva esedékes megjelenésig még ellőnek további 10-20 perces játékvideókat, aztán a végén már úgy ülsz le elé, hogy semmi újdonság nem ér, láttál belőle mindent ami alapján a lényeg megítélhető. Szerintem jobb ezeket tudatosan kihagyni.
Ahhoz túl rövidek és drágák a mai játékok szerintem, hogy már megjelenés előtt túl sokat lássunk belőle, szvsz.[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
osszaki
tag
Ajj. Iszonyatosan élveznem, anno csak a demot próbáltam ki, de ebből is az jön le, hogy low ammo mindig, és végezd ki a dögöket lőszerért. Ami nekem dögunalom, meg itt is 1 percen belül 3 dugja le a torkánt azt a valamit és megtöri a lendületet... :/
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
Rison77
senior tag
Jó lenne ha valami gépigényt is kipattintanának a srácok már.
-
melega
őstag
Néztem a videót <spoiler>Olyan mint az első része csak dupla olyan hosszú és más a pályák felépítése meg többfajta ellenségvan ennyi. Lényegében ugyanis brutális gyilkolás a hidegfém és hús találkozása. </spoiler>
[ Szerkesztve ]
-
heavygrip
senior tag
Szerintem az is eljön hamarosan ( igaz a doom2016 esetében az utolsó előtti héten kaptuk meg,ha jól rémlik).
Én sem nézek eternalos gameplayeket, inkább vigyük végig a 2016 ost ahányszor csak tudjuk a megjelenésig, mert az eternalt nem igen fogjuk tudni letenni egy jó darabig[ Szerkesztve ]
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
melega
őstag
válasz heavygrip #12 üzenetére
Igaza 2016-os Doom sem engedte el a kezem egy pillanatra sem addig nem nyugodtam amíg le nem ölöm az adott bosst, vagy adott szörnyeket az adott területen., a sok Codot, Sniper elitet, Sniper Ghost Warriort, meg Battlefieldet már nagyon unom, de a 2016-os Doom nagyon izgalomba hozott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest