- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogabesz
aktív tag
"ezért is furcsa, hogy nem jön folytatás"
Nem kell aggódni, majd jön a remastered
-
ldave
félisten
Ezek a számok így önmagukban sokat azért nem mondanak, lehet a Days Gone-től a zombis téma miatt nagyobb eladást vártak, míg a Tsushima esetében lehet kisebb volt az elvárást, amin végül túltett a játék.
A Slime draws near! Command?
-
félisten
Érdekes, hogy ilyen suttyó kinézetű főszereplővel ilyen sikeres a játék
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
heihachi
addikt
válasz Plazmacucci #3 üzenetére
Zombiapokalipszis van, jo ha tulel, nem hogy a kinezetevel foglalkozzon
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
félisten
Lelke mélyén minden
férfihímnemű ilyen szeretne lenni: szőrösen, farmerben, fegyverekkel, motorháton megmenteni a szőke csajt a zombiapokalipszis közepén."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
prolad
addikt
Azt nem tudom, hogy szükség van-e folytatásra (ha nagyon akarnák lehetne, de nem tudom van-e annyi a világban), de maga a játék jó volt. Belerakták az elmúlt 10 év összes open world kliséit mintha dirket olyan karaktereket formáltak volna, akik egy kicsit sem szererhetőek, de valahogy mégis működött.
Nem kiemelkedő vagy az év játéka, de jó egy ilyen játékot kézbevenni, ahol látszik, nem AAA volt a cél, de az igyekezet ott van. Mindenki 10/10-es játékot akar csinálni, vagy 0 erőfeszítéssel kicsit kipofozni a korábbit, pedig az ilyen korrekt 7/10,-es játékokra is lenne bőven igény. -
Felesbandi
senior tag
Lehet, hogy en vagyok a kivetel, de a zombis tema szamomra mar annyira dog unalmas, hogy pont hogy kiemelkedonek kell lennie egy zombis jateknak/filmnek, hogy kicsit is erdekeljen. Szamomra leragott csont a tema.
Ellenben a Tsushima vilaga frissebbnek szamit, de megsem retegigenynek, igy attol varnek nagyobb szamokat.
Persze lehet, hogy csak en vagyok ezzel forditva.
-
KKaresz45
senior tag
Az egy dolog hogy sokat eladtak azóta, de közben egy csomót késett és baromi bugosan jött ki. Gyakorlatilag dobott egy Cyberpunkot kicsiben.
-
bullseye
addikt
Na de nem elővételben vették meg látatlanban több millióan, mint egy szintén ott dolgozó kifejtette régebben, és ez az ősbűn akadályozza a folytatást.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
prolad
addikt
-
bullseye
addikt
-
k-adi
nagyúr
válasz Felesbandi #7 üzenetére
nekem a ww2 unalmas még és látod mai napig mennyi olyan témájú jön, pl. cod vanguard is
-
Wlac
Ármester
Igen, itt egyébként az a kérdés, hogy az első x hónapban hányan vették meg. Én ekéztem a játékot a technikai dolgok miatt (alap PS4-en), de nem sikerült rosszul és szívesen látnám a folytatását. Viszont én is 6 ezer körül vettem meg, ami nem hiszem, hogy túl sokat lendített a mérlegen. Az más kérdés, hogy szerintem ez a játék pont annyit is ért.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Kr/\toS
senior tag
Én nagyon bírtam ezt a játékot, lassú felfutású, mély és hosszú alapvetően fenőtteknek szóló sztorival, a script az kb aa sorozat szintű.
9 millió példány szerinem fegyvertény, amit inkább én látok az az, hogy nem illik igazán a Sony portfóliójába. -
KKaresz45
senior tag
Nem is csak az a kérdés hogy ki veszi meg meg mennyiért, hanem az is hogy mennyibe került.
Ha csúszik a projekt akkor egyrészt többe kerül mert tovább kell finanszírozni a fejlesztést, másrészt meg később jutnak a pénzükhöz a cégek. A DG 2018-ra volt tervezve, de csak 2019 Áprilisban jelent meg ami ugye elég szerencsétlen mert kicsúszott a 2018-as pénzügyi évből. Így 2018-ban már keresni akartak vele, ezzel szemben még többet kellett rákölteni és csak 2019-ben termelt bevételt. Így maximum úgy lehetett volna sikertörténet a Sony szemszögéből ha túlteljesíti az elvárásokat, ami meg nem történt meg.
-
BoneDragon
veterán
Mi bajod a főszereplővel? Kb az az egyetlen pozitív dolog számomra a játékban. 2 órát ha játszottam vele, annyira béna az egész...
Amúgy a főszereplő Sam Witwer, rengeteg filmben és játékban szerepelt már, a Star Wars: The Force Unleashed a legismertebb ezek közül.[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Számomra ott van a top PS4 játékok között Az az érzés, amikor menekülsz egy hatalmas horda elől leírhatatlan
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Chapel
addikt
Pc-n toltam ki, gyönyörű volt - az egyik legszebb az évben és akkor még 1080 volt és szépen vitte maxon - imádtam, lekötött és mire unalmas lett volna pont váltott.
Nekem hatalmas pozitív csalódás, buggal meg egyáltalán nem találkoztam, csak tátottam a számat hogy mozgat ennyi zombit a motor ilyen részletesség mellett.
Én spec várnék egy folytatást, a motoros világ/openworld/zombi téma és kivitelezés - ismétlem pc-n maxon bug mentesen - kifejezetten kellemes volt, soha rosszabbat.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Sipi458
tag
Én imádtam ezt a játékot, számomra a kedvencek között van, ha megjelenne a második rész, tuti támogatnám a fejlesztőket egy előrendeléssel. Sokkal inkább ennek a folytatására lenne szükség, mint egy másik játékból remasterre.
[ Szerkesztve ]
-
KKaresz45
senior tag
Igen, ez a másik oldala a dolognak és végülis ezt is megértem, hogy bosszantó amikor ennél sokkal rosszabb játékok meg simán kapnak folytatást. Inkább DG2 jöhetne mint a következő átskinezett Assassin's Creed vagy Far Cry. Csak sajnos azokat meg gondolkodás nélkül megveszik az emberek mert bejáratott franchise.
-
Jebu
csendes tag
Imádtam ajátékot,és nagyon sajnálom hogy nem lesz folytatása. Én még PS4-en toltam ki, és szerencsére nem igazántalálkoztam bugokkal. Nyomi kis életem egyik legjobb játéka volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest