Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BiP #83001 üzenetére

    Na, őt meg ne is említsd, mert épp ma húzott fel.

    Miután aug 19-én lenyírta a füvet nálam, közöltem, hogy kap két hét haladékot. Ő meg úgy intézte, hogy azért csak kelljen fizetnem a haverjának, szóval innentől 20 helyett 21500ft-al lóg szerintem.
    Múlt hétfőn elmentem a munkahelyére, és mondtam neki, hogy lejárt a két hét és pénz kéne. Jajj hát most szarban van meg nincs, de pénteken vagy legkésőbb szombaton hozza.
    Nos, elárulom : Nem hozta. Sőt, mintha bújkálna (ugyanmár, hogy feltételezzek ilyet? :D ) mert újabban valahogy sehogy sem tudom elérni :( és sosem találom otthon. (hát legfeljebb ismét a munkahelyén keresem, az nagyon nincs ínyére úgy vettem észre).
    Lényeg, hogy húsvét előtt 1 hét óta tartozik a 40 ezer felével, 20-al (azaz mostmár 21500-al a múltkori akciója miatt).
    Megnézem mennyi idő alatt pengeti ki a 40-et, és megmondom neki h mennyi nap kellett hozzá... csak hogy szemebsítsem vele, illetve h ez napi hány ft volt. Ingyen THM-nek néz! Ha én megveszek valamit részletre, akkor egyrészt pontosan kell fizessek, másrészt, a törzs összegtől jóval többet fizetek ki, mire tehermentes lesz a termék.

    Legközelebb ha akar valamit, részletre akkor választhat : egybe kifizeti mégis, vagy megmondom neki, hogy a "futamidő" hosszától függően fog alakulni az ár. És nem az lesz, amit ő bemond. Ha egy 40 ezres cuccot egy évig fizet, akkor akár 80 is lehet a vége, vagy a franc tudja.

    Amúgy egy másik emberke meg aki tartozik nekem régebb ideje, az meg eltűnt. Mármint úgy h rendesen eltűnt személy lett (ez az én formám :( ). mondjuk ezt meg is említhetném Tivadarnak :D őt is csupa balszerencse éri, összetört kocsi, elhagyta az asszony stb.
    Sőt, egy másik adósomat is, az elmúlt 9 hónap alatt kirúgták, aztán covidos lett, aztán kilakoltatták... Akárhonnét nézem, nekem nem érdemes tartozni. :D

    Értem én, hogy valahol az is benne van, hogy fáj kifizetni egy nem működő gépet (nekem is fájna), de abszolút ő rontotta el, szóval nem vagyok hajlandó benyelni a dolgot. Sosem mondtam, hogy bármennyi garanciát is adnék rá, de ez egyébként sehol a világon nem lenne garanciális eset amit ő művelt, szóval ebből a szempontból mindegy is.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák