- Fujifilm X
- ASUS notebook topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Computex 2023: megreformálta az SFX tápszabványt a Streacom
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
szép darab, de a csövek elhelyezése nem túl szerencsés
-
Peaceliker
őstag
Az a nanotechlologiás csapágy az érdekel, mit is takar!
"Oh my Goa'uld!"
-
gebro
aktív tag
A 1150-es alalplapok szándékosan maradtak ki, vagy csak véletlenül?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Peaceliker #2 üzenetére
Az a kis nanomanókat takarják amik görgetik a csapágygolyókat
-
törölt tag
Nem rossz, árban szerintem nem lesz sok
-
8th
addikt
De miért ennyire sűrű?
-
waithEard
őstag
Az a szerencse, hogy nem hasonlít semmire, amit korábban már láttunk. Mint például a
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
Egonyolc
aktív tag
Súlyát csak én nem láttam?
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
Graphics
Jómunkásember
Mivel a hűtőknél is vannak OEM/ODM gyártók, igy nem kizárt hogy láthatja máshol is az embrr ezt, akár más hűtőket
Amugy nem sok lehetőség marad lassan, hőcsövek...lamellák venti, és ezeket már sokféle módon tálalták.
Amugy jobban megnézve nem brutál a hasonloság
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
waithEard
őstag
Persze, nem ugyanaz a hűtő, ezt nem is állítottam. És tudom, hogy nem sok újat lehet ebben a témában kitalálni, de ez akkor is koppintás. (A Megahalems már több éve a piacon van.)
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
zolee5016
őstag
Szerintem meg hasonlít...
A TT Frio-mról leveszem a design-műanyagot és szinte ugyanaz....
Gondolom a teljesítménye is a Frrio körül van.......Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
waithEard
őstag
válasz
zolee5016 #16 üzenetére
Van az a szó, hogy irónia. Van annak jelentése is.
-
KAMELOT
titán
Nem rossz hűtő, de én még mindig a 2 tornyos hűtőket preferálom a hatékonyság végett.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Tidus
őstag
A beharangozáshoz képest, nem nagy durranás.
-
CYBERIA
őstag
Én el nem tudom viselni, ha a szívó oldalon van a borda.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Prof
addikt
Nem rossz, anno imadtam a kis AMD XP-n a Whisperrock total halk kis olcso 8cm-es ventis hutojet.
-
Lomha 8V
addikt
Árban egész jó.
-
törölt tag
válasz
waithEard #28 üzenetére
Első jogos.
Második. Nos érdekes kérdés. A Spire mondjuk valóban gyárt, ergo akár az sem lehetetlen, hogy már régóta náluk készül a konstrukció, esetleg pont Ők tervezték és a Prolimatech csak egy forgalmazó volt, aki egy ideig kizárólagosságszerűséget kapott.
Persze biztosan azt mondod erre, hogy a Prolimatech nagyobb név, nyilván nem a kicsitől veszi. A név viszont csak a végfelhasználói piacon számít, ott se sokat. Valójában a Spire messze nagyobb cég, és mintha lennének neki nem kicsi OEM szerződései is. Olyan ez, mint a "nevenincs" Kolink. Annyira nevenincsek, hogy mondjuk náluk készül az összes Noctua hűtő, de ez apróság. Ahogy egy időben gyártottak a Scythe-nak és a Thermalright-nak is (aztán ki tudja, lehet ma is náluk készül nevezett cégek összes coolere). Ja és mellé ott a saját brandjük is.
-
Tomcat
őstag
Lecsupaszítva valóban hasonlít, de a Megahalems jóval drágább és még ventilátort is venni kell hozzá. Vitán felül áll hogy én is a Megahalems-re szavazok inkább mert nálam már bőven bizonyított, de talán majd meglátjuk a tesztekből hogy ez a Spire hogyan viszonyul hozzá. Ha (alulról) megközelíti hűtésben akkor jó ár esetén egy értelmes alternatíva lehet.
Tomcat
-
waithEard
őstag
válasz
#65675776 #31 üzenetére
Elképzelhető, sőt valószínű hogy így van. Végül is ez a trend figyelhető meg szinte minden téren.
Tomcat:
Amúgy én nem állítottam hogy a megah. jobb lenne. Igaziból szerintem ezek között a hűtők között, ahol a hőcsövek száma, és a lamellák felülete közel azonos, nagy teljesítménybeli eltérés nem lehet. Az hogy nekem ilyen van, puszta véletlen. ( Nem vagyok fanboy, csak tetszett, hát megvettem.)[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
Jó cucc, bár nem szeretem a két ventis rendszert, túl hangos...
A tudomány a valóság költészete! #Slava Ukraini!
-
CYBERIA
őstag
Közüle meg kiveszem, és akkor elég egy tornyos is.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
CYBERIA
őstag
válasz
#65675776 #39 üzenetére
Nem 16dB?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az X2 ECLIPSE IV természetesen minden elérhető processzorhoz használható.
- Fujifilm X
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vicces képek
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS notebook topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest