Hirdetés

2019. június 18., kedd

Hozzászólások

(#8) Cifu válasza rudi (#5) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Természetesen vannak olcsóbb egerek, de szvsz azok nem ezekkel vannak egy ligában. A "megbízható" egér az, ami 4-5 évet is kihúz gond nélkül. Nekem még a régi Razer Diamondback-em is megvan (édesapám kapta meg a gépéhez), és a Copperhead-em is (másodlagos használatra itt van még mindig). Előbbi már 10 év körül van, és annyi a baja, hogy műanyagok az oldalán csúnyán beopálosodtak. A Copperhead-nek meg annyi, hogy csúszófelületei szó szerint lekoptak.

Utoljára a régi Microsoft Optical IntelliMouse-al voltam megelégedve még (a "terminátorszemű" :D). Került a kezembe több is, különféle gyártóktól, de minőségre, megbízhatóságra egyik sem ez a kategória. Ráadásul én nem látom tele a topicokat azokkal, akiknek 3-5 év után még megvan a Roccat, Mionix, stb. egere (igen, tudom, ezek jó része valójában "felcimkézett", harmadik gyártótól származó egerek), mert annyira elégedett vele. Még a Logic-okról szoktak a tulajdonosok pozitívan nyilatkozni, de jellemzően ott is a drágábbakról...

Nyilvánvaló, hogy ez csak az, amit én látok, tehát fenntartom, hogy csak én vagyok vak.

@Füleske: Most nagyon bölcs akartál lenni, de nem voltál az. Akkor eBay-ről nézzünk árakat, vagy az itthoni forgalmazók / boltok árait nézzük? Mert CM Storm Recon van az eBay-en alig több, mint 9 rugóért is. Akkor meg a cikkben szereplő 14e Ft-re köpködünk, hogy 'jajjnemá?

[ Szerkesztve ]

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.