- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Füly
aktív tag
Nem tom nekem tök mind1 hogy melyik a jobb meg igy meg ugy,nem lesz tőle olcsóbb a kenyér, engem az érdekel hogy ne legyen tul nagy különbség a kettő között mert akkor egy oldalúvá válik a piac.A cikket meg megyek és elolvasom:))
'' 'Cause money makes the world go 'round and the panties drop.'' -- Warren G
-
PNEUM
aktív tag
Az a baj, hogy az Intelnek sikerült elhitetnie, a tömeggel azt, hogy a Megaházi a minden! :(((
Sok csóringer meg elhiszi! :(
Még most is találni olyan boltot, ahol azt mondják:
''Ájemdé az sz@r, ne vegye! Itt a f@sza Celeron 2600MGhz-es! 3 vagy 4 db-ot adhatok??
Sajnos vannak akik még itt tartanak!
[Szerkesztve]"A gonosz győzni fog, ha a jó emberek nem tesznek semmit" Edmund Burke
-
-
Füly
aktív tag
Azért ti is kicsit elfogultak vagytok ahogy igy nézem hogy kinek milyen gépe van:D
-
Füly
aktív tag
Ahogy igy néztem hogy az embereket ugy vettem észre hogy az idősebbek(középkorúak)inkább intelesek mig a fiatalabbak inkáb amdsek..ti nem igy látjátok?
-
Füly
aktív tag
de mér?intel procit monjuk egy 2.8(800fsbs)ast lehet kapni 47ért kb hozzá egy alaplapot kb 30ért az mesze nem 150-200000huf...monjuk igaz hogy amd-s változatban ez olcsobb,kb egy 20-25ttel:)
-
Füly
aktív tag
jojo ez igaz én se ugy értem hogy idősebb de monjuk az oszt.társaim apjai akik igy benne vannak a korban(mivel apukák:) )azok intelesek,és szinte nem engedi hogy amdét vegyen a fia:))
-
PNEUM
aktív tag
Nem a felhasználókat vádolom! :)
Igazad van, mindenki olyan gépet vásárol amilyet akar! :U
De ha bemegyek egy boltba, történetesen ne vágják a képemba, ha AMD-t akarok venni, hogy az egy Sz@r!
Miért nem dönthetem el én mit akarok??"A gonosz győzni fog, ha a jó emberek nem tesznek semmit" Edmund Burke
-
-
Füly
aktív tag
ne jo ne irogassatok már ennyit mert itt olvasom a hozzászolásokat amikor elkéne mennem a rákba tanulni:D
-
Füly
aktív tag
akkor én meg kussban maradok hogy mennyi volt az intel procim meg lapom mert meglincselnek itten:D
-
_Volkovy_
nagyúr
Egyszer egy helyi üzletben felcseszték ugyanígy az agyam.Bemegyek,erre mondja hogy AMD-vel nem foglalkozunk.Mondom OK,tarthatok egy kis demonstrációt?:DD
Mondták persze.20 perc múlva ott voltam gépestül;]
Nyomtunk egy 3dmark2001-et a jóöreg 4200-ammal,14.025 pont lett(asszem) a vége.
Erre megkérdezték hogy milyen gép ez?Mondtam 2.4-re húzott AMD,itt a konkurrenciánál vettem 43k-ért lappal együtt :D
Mikor kimentem a boltból a cuccal,ketten utánamjöttek,hogy pontosan mim is van.
És ez igaz :)
Na most ezek után nem érné meg nekik forgalmazni,ha ennyitől ilyen kereslet van rá?:)
off off -
Füly
aktív tag
lol ki az a hiper?:)ő ilyen amd fan vagy mi?:)
-
Guruka
senior tag
Én 2 variációt mondanék.
1.: Felnőtt..
2.: Megjött az esze..
:DDD -
Terminátor 4.
tag
Hogy ne csak Flame war legyen itt:
Az Intel nagy piaca a 3d workstation és a 3d rendering volt...eddig. Most is van kábé 20 % elönyük az Athlon 64-el szemben renderingben, de még ezzel együtt is 20%-os a vivsszaesés, ami elég rossz fényt vet rájuk. Shading tesztekben ugyanis az A64 jobb az Intelnél kábé pont ugyanígy 20%-al, úgyhogy az eddigi elöny most nagyon leapadt."Még visszatérek!"
-
sirály12
őstag
Gratula a cikkhez.
Most olvastam végig, és már lelki szemeim előtt látom következő gépem prociját. Hogy meiket. Hát csak eggyet mondanék, nem intel lesz.
AMD rulez.Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
PEPE85
senior tag
Hellosztok! Ha megnézitek az itt elhelyezett cikket és még ezer másik cikket akkor láthatjátok, hogy az AMD is ugyan olyan stabil mint az Intel és az Athlon64 sokmindenben jobb mint az Intel új Prescott-ja és igaz most árban körülbelül ugyan ott van, de ez nemsokáig lesz így, mert hamarosan beáll a szokásos dolog, hogy az AMD ugyan olyan teljesítmény mellett fele annyiba fog kerülni mint az Intel. Nézzetek meg a régebbi időkből mondjuk egy 2500+-os AMD Barton-t ami 22.5 most, 2.4-es Pentium 4-es (533-as) az még mindíg barátok között is 35ropi.
Watch 4k movies with Netflix :)
-
-
Füly
aktív tag
érdekes lenne ha monjuk 25 ropiért dobálnák az emberek után az athlon64eket:)monjuk nem lenne rossz
Aktív témák
Hirdetés
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Intel I7 13700 - 16mag/24szál - Eladó! 92.000.-
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest