Új hozzászólás Aktív témák
-
Shim
őstag
A cpu-z képeket javítsátok, 2x szerepel ugyanaz
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Sianis
addikt
Faja, ez a kicsi kijelző, bár ez a fehér szín túl rikító...
[Szerkesztve] -
Club
őstag
Hát ez hihetetlen kettőség nekem!
501AROMI RONDA!
És nem azért írtam nagybetűvel mert rossz a Caps Lock, hanem mert ez ocsmány!
Lehet hogy teljesítménye valóban jó(bár mihez viszonyítunk, a többi Notebook gártó cég sztem ennél előbbre jár erőnlétben).
Ezt elfogadom.
De hogy maga a gép úgy néz ki mint egy ocsmány retikül, ráadásul mintha egy etetőkét lehetne rá tenni?
Komolyan először azt hittem hogy valami párducot löttek le, és az egy mini kanapé.
Után meg azt hittem mikor a másik fedlap rákerült, hogy egy etetőkével ellátott konyhai bútor.
PFEJJJ!
250:
Hát emiatt a kis szépség miatt kettőség ez nekem.
Szép lett!
De most komolyan!
A fehér szín nagyon megdobja, vékony.
Bár teljesítménye nem egy egetrengető, de azért irodai alkalmazásokra elegendő.
Hát kérem MSI essék a kettőt ötvözni, és tuti befutok lesznek:
A 250-es külsejét(billentyűzet, külső, szín stb) és az 501-es erejét.
A 250-esen is lehetne javítnai, mert kicsit olyan szögletes, ha már az Ibook-ra hajaz, akkor legyen már a külső mondjuk Vaio-s, a szín I Book-os, az erő meg Dell-es.
Tuti nyerő kombináció!
A cikkhez gratula, bár megmondom őszintén nemtudom ki a szerző(a nevét tudom:zoliw), csak még nem láttam eddig a nevét
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Nekem nem tűnik praktikus döntésnek ez a fehér. Hogy nézhet ki a billentyűzete, meg az egész gép pár hónap után? A résekben, éleknél, illesztéseknél óhatatlanul megül a por meg a kosz, és ez fehérnél elég gusztustalan lesz egy idő után. A fehér szín csak akkor szép ha makulátlan. Pont ezeken a részeken tisztítani se könnyű.
-
Shim
őstag
tisztításra még nem gondoltál?
még törlőkendőt is adnak hozzá: ''no meg egy antisztatikus törlőkendőt csomagolt a gyártó. Ez utóbbinak még nagyobb haszna is lesz, de erről majd később.'' (később nem volt szó róla, ez kimaradt a cikkből )Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Sianis
addikt
pláne, hogy ugye műanyag az anyaga, és nem fogja megúszni karc nélkül a használatot, legalábbis nem hinném, hogy mindíg karcmentes marad, ahol meg karcolódik, ott plussz koszt kap a dolog. És ha egy résben megáll a por, azt onnan már nem szeded ki! Vizesruha meg nem a legmegfelelőbb eszköz egy ilyen gépnél, mivel sok rajta az elektronikus dolog, a csatlakozók közel egymáshoz....
-
Hurracan
tag
Hát ez a fehér tényleg borzalmas((((
Soha nem szerettem szgépes cucokba a fehéret mert egy idő után be is sárgul ( még jó hogy mostanába a fekete is divat lett, notikba és asztaliakba egyaránt )
Bár igazából, hogy őszínte legyek, nekem egyik külsejétől sem kezdett el jobban verni a szívem! -
Franklin
addikt
Az M510A adatlapjánál Pentium M helyett Celeron M 735 szerepel...
-
h4ndsp1k3n
tag
Nekem se tecc annyira, mert egyértelmű ibook nyúlás... csak annyira azért nem szép.
mellesleg az ibook pl. nem koszolódik (1 ismerősöm már vagy egy éve használja és semmi)Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szörnyűek...
Ez a cserélhető ''előlap''... agyam eldobom. Ahogy Hofi kérdezte volt: ''Emberek itt már nem születnek?''
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
tonyo2
tag
Az 510-es, kapható Gericom Ego név alatt is. Nekem ilyen van
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
-
AMD Power
titán
Nekem tetszet a nagyobbik , a ki fehér az nem az én stilusom. De szerintem jok lettek!
-
őstag
Érdekes, nekem bejön a kis fehér, mégha telkesítményben nem is az igazi.
A másik gépnek csak a belseje tetszik. Ez a cserélhető ''előlap'' nekem kicsit sok.
Ráadásul egyenlőre kicsit gagyinak tünik a megoldás. -
Yaye
őstag
''A résekben, éleknél, illesztéseknél...''[..] ''Pont ezeken a részeken tisztítani se könnyű.''
Szvsz a kis fehér tulajdonosa hajára kenheti az antisztatikus kendőjét (kis képzavarral) Különben esett róla szó, az erősen csillogó és koszolódásra hajlamos kijelző tisztítására javasolják.
[Szerkesztve] -
LordX
veterán
''Az M510A által elért átlagos használat melletti majdnem 3 óra''
Izé, a mondat feletti képből nem éppen ez derül ki, a szerint pont a másik tud eddig működni.. Ezt javítsátok ki! -
Goose-T
veterán
MSI-éknél nem ismerik a dokkoló fogalmát? Nem igazán látok ilyen célú csatlakozási lehetőséget...
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Den
veterán
válasz h4ndsp1k3n #13 üzenetére
nemolyan egyértelmű az az ibook nyúlás. ma divat úgy csinálni minthsa az apple találta volna fel a fehér színt
ha mindenkpp nyúlást emlegetnék akkor azt mondanám hogya vaioktól nyúltak, a készülék gerincére tett hengeres akku pl régi vaio tradíció, akárcsak az azzal egytengelyű nagyűtmérőjű kijelző zsanér. a kijelző alatti keskeny rács mögé bújtatott hangszórók is a tr5-ről ismerősek, és az is fehér,tehát innen is jöhetett a fehér szín a ház formája meg olyan mint a sony srx-é
de szvsz ez nem lenyúlás. ami jól bevált azt célszerű alkalmazni.www.simson4t.hu
-
tonyo2
tag
Mint mondottam nekem is ilyen gépem ban, és ha csak ''bogarászok'' a gépen, meg filmet nézek akkor bírja 4 órát
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
-
esteban
senior tag
hat.... szerintem meg igen. Bar egyaltalan nem a feher szin miatt inkabb az apro reszletek - esz nelkuli - atvetele ... lasd ''power'' gomb. Mintha a racsot is lattam volna mar :/ ... a feher vilagito keret pedig (bar nem lattam) idegesito lehet, csakugy mint a szemembe vilagito kek karacsonyfadisz az elejen.
Egyebkent szerintem nem baj a jot masolni, hisz tanulni igy lehet, de akkor masoljak jol.
Design: Kinaban az a baj, hogy keves az Europaban nevelkedett formatervezo, igy nem igazan tudnak az europai izlesvilagnak megfelelo termekkel elojonni. Ezert - ha van penzuk - vagyonokat fizetnek ki europai illetosegi tervezo cegeknek, mindenfele okorsegert (Porsche Design etc.)iBook + RedBull :)
-
Den
veterán
a fehér színen kívülj mondj konkrétumokat is :9 tehát ez it ilyen, és az ibookon is ilyen, az olyan és az ibookon is olyan, stb...
mert szvsz annyi a hasonlóság hogy amikor az emberek meglátják hogy full fehér noti akkor az ibookra aszociálnak, mert csak azt ismerik.
ha viszont megézed a sony sr, srx, tr sororozatot, szépen össze tudod ollózni a formai elemeikből ezt a notitwww.simson4t.hu
-
zsoltee10
addikt
én pl. tök nem az ibook-ra asszociáltam, hanem a vaio-ra.
Egyébként a cikk korrekt, a notik viszont nem tetszenek. szvsz az MSI ne csinált mást, mint készített egy ugyanolyan notit, mint más gyártók. semmi egyediség. pl. az 510 lehetne könnyebb kicsit, máris érdemes lenne esetleg azt venni. vagy menne 4 órát akksiról. ráadásul a cserélhető párduc minta...pfff...lol. -
esteban
senior tag
1., A lekerekitese, aranyok (mondom igy keprol) ami szamomra feltunt.
2., A power nyomantyu, bar az inkabb powerBook.
3., A kepernyo also felenel levo racs is olyan pMac-es ...
4., A szelozo rac,
5., A kepernyo kerete...
Bar mint mondtam, engem nem zavar ...
Inkabb az, hogy nem tunik egysegesnek a tervezese ...
Osszehasonlitas kepen:
... szerintem az Apple gepeknek sokkal kifinomult a formaterve.iBook + RedBull :)
-
esteban
senior tag
szep, szep ... izels kerdese ... ezzel nem vitatkozom, csak ami az en Compaq-omon volt az halal idegesitoen vilagtott ...
... nem szeretem a folosleges dolgokat ... bauhaus rulez
ps.: csak, hogy ne Apple cuccokkal peldalozzak, tessek megnezni az IBM X vagy T sorozatat.
ps2.: Meg valami -lehet, hogy csak elkerulte a figyelmemet- de nem beszeltetek az anyag minosegerrol. Pedig rengeteget szamit, hogy milyen a muanyag, mert jobbara azt fogdossa az ember egesz allo nap. (Eddig szerintem a legjobb muanyaggal az IBM rukkolt elo par eve a PIII ThinkPad-ok voltak egy borszeru, kellemes tapintasu hazban. 5 csillagos megoldas volt, sjanos azota kihoztak valami mast ...
[Szerkesztve]iBook + RedBull :)
-
AMD Power
titán
Ezt a fehér MSI-t kihagyták ebből a cikből!
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=28670&count16=1
Pedig ez a fehér MSI notebook valóban elég nőies! -
timpet
csendes tag
Háááát.... az iBook-omat nem cserélném el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Facebook és Messenger
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- 2 év gari 12 gen/Lenovo Loq/RTX/500SSD/16GDDR5!!!
- Macbook AIR 13 space gray M3 CHIP! 512GB SSD! Notebook.hu számla! 3 év Apple garancia!
- 12-13"-os üzleti laptopok számlával, garanciával eladóak! HP, Dell, Lenovo
- 14"-os üzleti laptopok számlával, garanciával! Dell, Lenovo, HP
- 15,6"-os üzleti laptopok eladó számlával, garanciával! HP, Dell
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs