Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
A lépést annyira nem értem, mert nem valószínű, hogy szebb lesz mint AW, az meg ugye tudtommal 60 FPS-el megy prevgenen is.
Live-Die-Respawn
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Valahogy terelni kell a népeket az új generáció felé, így az ünnepi szezon kezdetén.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
RyanGiggs
őstag
Se kampány, se 60 fps!
Na ennek tudatában ha ezt valaki megveszi teljes áron, annak igencsak elmentek otthonról. -
tibaimp
nagyúr
Hülye kérdés lesz, előre leszögezem és nem tudom, nem tapasztaltam azért kérdezem:
A multiban a 30 és a 60 fps között olyan nagy a különbség, pl többször lelőnek, vagy te lősz le több embert, vagy miért kell ez?
Évekkel korábban is volt már hasonló muli lövöldözős, azokkal még toltam én is jó kis hálópartikon haverokkal (cod 1 carantén pálya (nem tudom, hogy kell leírni) vagy a CS vagy mi volt), de ott fel sem merült ez a 30-60 fps, csak az elmúlt években olvasom...Akkor most mi van?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Carentan.
És pont COD1-nél baromi fontos volt az FPS, mert a Q3 motor miatt, amit használt, minél magasabb volt az FPS-ed, annál magasabbra tudtál pl. ugrani (nagyon leegyszerűsítve a dolgot).Most pedig a 60fps inkább azért fontos, mert folyékonyabb tőle a mozgás, jobb a játékélmény. Egyéb haszna nem tudom, hogy van-e, a mostani kompetitív multi játékokat nagyon nem veszem már komolyan, nem úgy mint anno a COD1-et.
(Ha valahol hülyeséget írtam volna, valaki majd úgyis kijavít.)
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Gainka
őstag
Jol irod cod2-be en siman eszre vettem ha fix 125-250 vagy 333 ra allitottam az fps-t. Nem lefogva az fpst meg jatszhatatlan volt . Aki ezt meg nem tudta az alap 90 fpsel jatszott.
Mai játékoknal pl a bf4-nel vsync fix 60 es igy tudok jatszani ki engedve tul laggos nekem. -
ribizly
veterán
Van különbség, de nem akarok senkit sem győzködni. Persze jó kérdés, hogy egy konzolos játéknál controller-el mennyire számít, hogy mennyire érezhető vagy mennyi előnyt/hátrányt jelent a 30/60fps. Mert PC-n egérrel még oké, hogy érezhető a különbség. Amit nem értek, hogy miért nem 60fps XBOX360/PS3-on a multi, ahogy eddig akár a grafika komolyabb rovására...? Persze értem én, hogy vegyen mindenki nextGen-t, de csak ezért nem annyira éri meg, mert majdnem minden más is megjelenik még ezekre a gépekre. Mondom mindezt úgy, hogy PS2 és XBOX360 is volt itthon, de végül (természetesen) a PC mellett kötöttem ki...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
trufa12
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #5 üzenetére
Régen azért bírtam eladni jókor jó áron az akkori gépem mert kellett 1 srácnak hogy a cod 140 fps-el menjen
nah mondom megnézzük , ment az vagy 150-el vitte is.Ennyiből hálás vagyok a codnak .. amúgy meg az 1-2 őt végig toltam jó is volt, de ennyi .
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
tibaimp
nagyúr
OK, köszi.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
v!ct0y
veterán
Pc-n se futott jobban a beta
-
laceszgamer
addikt
Tuti lesz aki így is megveszi, legtöbben a multi miatt veszik, és aki nem akar vagy nem tud egy uj konzolra beruházni, de egy játék néha elefér, az úgy is emgveszi.
Aztán azon se csodálkoznék, ha kicsit később a single is kijönne persze letölthető tartalomként is külön fizetve.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
haxiboy
veterán
Egyéb haszna? Akkor is történik változás amikor te azt nem látod a képernyőn, minél több képkockát látsz annál nagyobb eséllyel találod el pontosan az ellenfelet.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
AAAgold
senior tag
érthető döntés: biznisz
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
HD5570
aktív tag
Következő hír az lesz,hogy inkább mégse jelenik meg előző generációra.
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
ribizly
veterán
Tessék itt kicsit állítgatni a paramétereket és meglátod mi a különbség: https://frames-per-second.appspot.com
Annyit javasolnék, hogy kapcsold ki a blur-t és a háttér mozgását is fixáld. Utána a két mozgó objektumnál meg tudod vizsgálni mi is a különbség a 30 és a 60 fps között.[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Igaz nem nekem írtad, de megnéztem.
Érdekes, nem is gondoltam volna. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ilyen szintű "akadást" a saját gépemen játék közbe (sima szingli) nem tapasztaltam akkor sem, mikor a vga nem bírta csak 30 körüli fps-el, szóval kicsit csalóka az oldal. Pl a gta5-öt tolom itthon, és az fps 85-27 között változik attól függően, hogy épp milyen a táj (esik az eső, este van, fények, stb.), tény, hogy nem olyan folyamatos a gém, de simán játszható 27 fps-en is.
OK értem, hogy egy ehhez képet totál pörgős multi akció teljesen más, így végül is el tudom fogadni a 60 fps vagy az közli kritériumot.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ribizly
veterán
Egyszerűen más az élmény. Amúgy alapvetően 2 probléma szokott lenni:
1. Nagyobb fps drop (pl. 60 -> 45, 30 -> 18, stb.). Na ezeket mindenki megérzi. Ez amikor laggol a játék, de alapvetően játszható. Pl. az MKX-ben az alap 60-ról leugrik a kép 30-ra minden egyes X-Ray-nél (ezt mára már javították valamennyire), de az annyira zavaró, hogy nem is bírtam vele játszani!
2. Ha nagyon megszoktál egy fps-t (60) és attól jelentősen eltérnek (30).
Amúgy ha az a 30 fps stabil, akkor az nem olyan nagy baj, csak nem annyira folyamatos a kép, hiszen fele annyi képkockát kapsz, ami egy kompetitív FPS-nél lehet bizonyos esetekben hátrány...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
Kíváncsi leszek a véleményedre. Amikor fps szám körüli vita merül fel mindig ezt a tesztet szoktam mutogatni, mert nagyon szépen látszik a különbség.
Na most, ha ezt megláttad és elkezd igényed lenni rá, hogy meglegyen a 60, ahol csak lehet (akár a minőség lerontásával), akkor majd képzeld el milyen lehet mindez 144Hz-en 144 fps-el... Sajnos még nincs itthon nekem sem ilyen, de van haverom, aki már abban tolja és mondjuk úgy "rákapott a szerre".A furcsaság az, hogy amíg a PC-s világ a 60+ felé tart, miért indultak el a konzolok a másik irányba? Nyilván kevés az erőforrás és Tv sincs nagyon ami tudna 50-60 Hz feletti bemenetet szépen megjeleníteni...
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
Na igen. Ma alig van olyan monitor ami tudja és még jó minőségű kijelzőt is kapna, de ami van az is szinte megfizethetetlen(pl. acer predator xb270hu: 250e huf) és akkor még nem beszéltünk az ezt meghajtó hardverről. Na eleget tettem, hogy meggyőzzek másokat. Piece!
-
tibaimp
nagyúr
Az fps drasztikus csökkenése kérdésben maximálisan egyetértek, mondjuk a gta5 esetében nem olyan zavaró, hogy ne lehetne játszani (vagy én megszoktam ) de alapvetően igazad van.
A 144fps --> 144Hz az a jövő, mondjuk úgy 3-4 év múlva elérhető árban lesz hozzá mondjuk úgy, minden, addig meg...
-
csongi
veterán
Kivancsi leszek 6 honapnal tovabb tart e az erdeklodes a jatekra. A mostanin is panganak a szerverek, egyes jatekmodok, szinte elerhetetlenek. Ez a motor fabrikalas, nem tud ujjat mutatni, el laposodott ez a szeria. Kar erte. A zombi mod tetszik a videok alapjan az hozhat ujra szorakozast.
-
tibaimp
nagyúr
-
laceszgamer
addikt
válasz neato3loco #30 üzenetére
WaW 2 jönne. Tudom lehetetlen, mert Treyarch féle, szóval semmiképp sem lehetne egy évre rá, meg szerintem még úgy is lovagolnak ezen a jelen-jövő vonalon.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest