Új hozzászólás Aktív témák

• dokanin

aktív tag

válasz sb #119 üzenetére

Nem arról van szó, hogy otthagyok 6-8 gyenge magot kihasználatlanul, hanem aki jelenleg párhuzamosított szoftvereket ír, nem tesz különbséget kicsi és nagy magok között, mivel jelenleg ez desktopon nincs. Ahogy a .net sem tesz, így ha akarnék se tudnék, mivel .net fejlesztő vagyok.
    És lehet, hogy teljesen az lesz az irány, amit írsz, de ettől függetlenül se érzem azt, hogy egy fejlesztő minek is tenne bármiféle energiát abba, hogy külön használja a gyenge és erős magokat. Egyszerűen nem érzek semmiféle nyomást ebbe az irányba. Hogy az intelnek jó legyen? Hát gondolhatjuk, hogy ez senki sem érdekel az intelen kívül.
    Azt simán el tudom képzelni ha én fejleszteném az Androidot, akkor mindenképpen használnám a kis magokat a rendszer üzemeltetéséhez, amikor a telefon zárolva van és a user nem csinál vele semmit, de egy csomó dolognak menni kell úgy is, hiszen ez jelentősen növelném a rendszerem használhatóságát és értékét.
    De pc-n? Egyetlen olyan helyzet sem jut most eszembe aminél ennek értelme lenne.

Új hozzászólás Aktív témák