-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
válasz lezerpiramis #12518 üzenetére
igazad lett, policy miatt. nincs engedélyezve a munkahelyemen, csak a jelszó.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
warchef
tag
Hogyan/hol lehet beállítani a fekete témát(bbm/sms/naptár appokon kívül)? Ezen a videón pl a beállítások menü is fekete, a fájlkezelő is.
"Maga olyan nagy állat, hogy vadászni kellene" by Rejtő
-
SlausK
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy mostanában hol tudnám megnyomkodni Budapesten a BB10-es készülékek mindegyikét? Nem fontos, hogy egy helyen legyenek, csak már annyi jót olvastam róluk, hogy élőben is megnézném a rendszert, illetve az azt futattó modelleket.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Fefe52
tag
Megakadtam! A készüléket szeretném bankolásra is használni. Ismereteitek szerint alkalmas pld a "Legnagyobb Magyar Bank" használatára? A jelenlegi symbiános készülékem természetesen nem kompatibilis.
-
G@ß!
őstag
Erre a kérdésemre tud valaki válaszolni? Köszönöm.
-
Coc@s
őstag
válasz Fefe52 #12583 üzenetére
Droidost igen.
NEm garantált mindenre, hogy működik, de a legtöbb igen.
Rámásolod az apk-t, rákattintasz és települ, ill. vannak "alternatív" marketek, amiket szintén telepítesz, és azon keresztül már közvetlenül tudsz telepíteni.
De a topik összefoglalójában sok minden le van írva.18 éve itt
-
SlausK
tag
válasz eventus #12571 üzenetére
eventus, Stimpy001, hagel:
Köszönöm. Eddig két T-pontot néztem meg (Europark, Allee) és csak Q5-ös volt. Holnap tovább nézelődők. A rendszer amúgy nagyon tetszik így elsőre. Androidot nem szeretnék már mókolni, a WP idegesítő feature-jeivel kikészít, alma nem játszik. Úgyhogy marad most a BB a kiszemelt példányok között.
-
Stimpy001
aktív tag
Ismét egy igen "korrekt" húzás a T-től, kivételesen most nem az itthoni:
-
PAraNOia21
tag
Van valakinek gyakorlati tapasztalata arról, hogy telenornál smarttarifával a bbm voice funkciója is tiltott 3G-n? Ha lekorlátoz a szolgáltató 32/32-re mert tulfut az emberfia a net keretén, az érezhető minőségromlást eredményez a bbm voice hangminőségében, használható egyáltalán lekorlatozott mobilnettel?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz PAraNOia21 #12588 üzenetére
Bbm voice megy 3G-n, kipróbáltam.
-
bsteve987
tag
Sziasztok!
Eddig nem vettem észre de 3 napja b@ssza a csőrömet a védőüveg és az optika közötti szösz jelenléte.Szerintetek szervíz vagy mi legyen ?????
[ Szerkesztve ]
-
room303
tag
Akksi témához: mivel a hálózati módot "3G és 2G"-re állítva a nap végére előszeretettel leszívta az akksimat a 4 e-mail+3 naptár (exchange+gmailek+IMAP), az FB sync, a BBM csoportok és némi böngésző, játék, miegyéb, ezért úgy döntöttem, megnézem, mi van, ha átállítom a telót állandó 2G-re és a másik telefonomból (HTC One V) kreálok egy mobil hotspotot. Azaz a telefon vagy 2G-n, vagy WiFi-n keresztül kapja a netet.
Röviden: nincs többé akksi probléma, a nap végét kényelmesen megéri a telefon és a használati érték sem csökkent.
Mellékelem az ábrát.
Utána (2G + WiFi):
(most nézem, az utóbbi kép alapján némi navigáció is volt a nap során )[ Szerkesztve ]
-
Coc@s
őstag
válasz room303 #12595 üzenetére
Viszont valószínűleg kissé kevesebbet is csesztetted kézben a telefont, hisz jelentős eltérés van a kijelző esetén is.
De egy biztos, én is azt tapasztalom, hogy a 2F+WIFI mindenképp egy jó párosítás.
Bár én pont ma próbából most átálltam a 3G+wifi-re, de a nap legnagyobb részében mindkét esetben wifin lóg a telefon.
Melóhelyen is és itt is.
Ha máshol kell dolgoznom, ill. út közben van 2/3G-n csak.18 éve itt
-
room303
tag
Van igazság abban, amit mondasz, bár azért ez nem teljesen egyértelmű, elvégre ezek arányok. Azaz pl a navigáció extra használata épp a kijelző "rovására" jelenik meg a statisztikában.
Más: tud valaki segíteni abban, hogy a Google Mapsot hogy tudnám életre lehelni? Tettem fel Snapet, de az onnan telepített változatban is beakad a térkép néhány másodperc használat után. Ugyanez volt az Amazonról telepítettel is. A legfurcsább, hogy az app minden más része működik (keresés, menü, stb.). Épp csak a térkép rész fagy. Ja, ha elteszem háttérbe, majd visszalépek, akkor megint megy pár másodpercig...
Ötlet, valaki?
-
Backrau
aktív tag
Egy aprócska problémám van. Wifin (is) keresztül szoktam csatlakozni a géphez. Alapból ugyebár úgy van, hazaérek, bekapcsolom a wifit. Egyből jelzi a készüléket a gép és megjelenik a két új meghajtó és BBLink is jelzi, hogy wifin keresztül csatlakozva. De mostanság elég gyakran van, hogy sem a meghajtók nem jelennek meg, sem a Link se jelzi a telefont. Ez miért van hogy egyszer jó egyszer nem? Megjegyzem nem csak ennél a szoftvernél van, mindegyiknél csinálta. Valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest