Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parallaxis

    addikt

    válasz Ricardo #1062 üzenetére

    Hogy pontosan melyik szintjét hozza azt csak akkor lehetne eldönteni, ha az S8 ra lehetne iOS-t az X-re meg droidot tenni.

    Hardverszintű benchmark (Geekbench) esetén nincs sok jelentősége a rendszernek. Az abból adódik, hogy adott matematikai műveletet mennyi idő alatt végez el, ezen nincs mit szépíteni rendszer szinten.

    Az egyéb teszteknél, mint az Antutu már van némi szerepe ennek a dolognak, de ettől még összevetési alapnak elfogadható.

    Ilyen a már említett gyorstöltés is .

    Gondolom az Apple elébe megy a garanciális problémáknak és nincs kedve sorozatban cserélni fél-1 év után a készülékekben az akkumulátort :)
    A gyorstöltést én is kikapcsolom, mert nagymértékben öregíti az aksit és igazából nincs olyan helyzet nálam, hogy szükség lenne arra, hogy 1 óra alatt feltöltse a készüléket. Én speciel este ráteszem a töltőre (USB-s kábelre, ami direkt lassan tölt) és reggel lehúzom.

    az Amoled is helyet kapott végre

    Ami nekem nem annyira tetszik.
    Ha RGB-s lett, akkor gyorsabban be fog égni, ha meg pentile, akkor ugyanolyan parasztvakítás a 4xx DPI, mint a többi gyártónál.

    a fényképező szintje is a kategóriához méltó lett

    Eddig is az volt.

    Kapott 3 giga ramot , ez remélhetőleg elég lesz a rendszernek a jobb optimalizálás miatt.

    2 GB-al is jobb multitaskot tudott az iOS felmutatni eddig is, mint pl. a Samsung 4 GB-al.

    Erre mondják sokan, hogy lassan felzárkózik /utoléri a csúcs szintet.

    Ezzel az a gond, hogy nem igaz.
    Az Apple és az iPhone soha nem az számokról szólt. Az az ökoszisztéma ami a vas mögött van és összedolgozik minden mindennel, az adja azt, hogy messze az összes konkurens előtt járnak. A Google ezt még ma sem képes felmutatni. Nem véletlen, hogy a gyártók maguk próbálnak összeeszkábálni ilyesmit (pl. Samsung), de elég kis sikerrel.

    Mellesleg mutass már egy másik készüléket, ami képes valós időben a 3D-s szkennelésre, adatfeldolgozásra és animációra. Lehet, hogy azok az animált emojik elég bárgyúak, de a mögöttük lévő technológia döbbenetes. Ilyet eddig millió dolláros készülékek tudtak csak (lásd. pl. hogy készült az Avatar). Itt nem arról van szó, hogy rárak egy képet az arcodra, mint amit pl. a Facebook is tud, hanem arról, hogy valós időben 3D-ben szkenneli az arcod és a mimikádat átviszi egy animált 3D-s figurára.
    De ott a hardveresen és rendszer szinten is megtámogatott augmented reality, a konkurensek sehol sincsenek ezen a téren (a Microsoft dolgozik ilyesmin, de nézd már meg mibe kerül a teszteszközük).

    Le lehet szólni a cuccost, de hidd el, ezek a fejlesztések ott lesznek jövő ilyenkor az S9-ben és a Note 9-ben, ahogy eddig is.

    Tudja a gyorstöltést, de ha használni is szertné a user, akkor vegyen még harmincezerért töltőt, kábelt, és egyéb okosságokat.

    Vagy megveszi a kínai gyorstöltőt 5 eFt-ért :D

Új hozzászólás Aktív témák