Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boresz

    tag

    Sziasztok!

    Újabb verzió került kiadásra a Mi Bandage alkalmazásból:
    Változások:
    - kapcsolatbontás jelzése: csengőhang, vibrálás, képernyő bekapcsolása
    - új főoldal, az egyes kötések gyors beállítási lehetősége
    - Android 4.4 verzión jelzett összeomlás javítása

    A kapcsolatbontás új funkció önmagában nem tudom mennyire lesz hasznos (mert a bluetooth elég későn veszi észre ha megszakad a kapcsolat, tehát ha az asztalon hagyod már lehet nem veszed észre olyan messze jársz mire megszólal a telefon :) ), majd jelezzetek vissza légyszíves hogy mennyire használható így, de feltettem mert erre építem a következő funkciót.

    A következő funkció a tervem szerint: kapcsolat megszakadáskor időzítetten ismétlődős kapcsolatbontás jelzések, ami kiegészül a képernyőn megjelenő üzenettel, hogy melyik telefonszámot (paraméterezhető) hívja aki megtalálja a telefont.

    Az alkalmazás még mindig béta fázisban elérhető:
    [link]

    Kérdésem is lenne, ha valakinek tetszik és használja, kapcsolódáskor a következő ikon kategóriák találhatók a karkötőn: hívás, sms, emal, chat, facebook, twitter és app. Besoroltam a gyári alakmázasokat a megfelelő kategóriába (reményeim szerint sikerült is), ha van olyan sokak által használat alkalmazás, amit szeretnétek az általános app kategóriából másikba tenni, akkor küldjétek el a google play linkjét és legközelebbi telepítésre besorolom a megfelelő helyre.

    Illetve két kérés: ha a programban valamelyik szöveg nem egyértelmű vagy bővebb leírásra szorulna, küldhettek javaslatot és javítom, esetleg ha valaki angolul ránézne hogy nem-e írtam nagy hülyeségeket a programba vagy a google play leírásba és kijavítana azt megköszönném :DD

    Köszi a segítséget, előre is.

    Ui: ha összeomlana az app, akkor jelentés küldésre kattintsatok, hogy tudjam hol van a hiba, semmilyen személyes információt nem kapok a google-től csak a program log-ot hogy könnyebben beazonosítsam a hibát

Új hozzászólás Aktív témák