Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrszitya

    senior tag

    válasz cuccos19 #28931 üzenetére

    Nem kell túlaggódni a dolgot. Például a meglehetős friss Blueborne-féle biztonsági rés (Bluetooth) is javítva van már ebben a ROM-ban.

    Egyébiránt két héten belül meg is érkezhet már a stabil MIUI 9.

    Ha nem telepítesz állandó jelleggel mindenféle nevenincs appokat/játékokat a Play-áruházból vagy más ismeretlen forrásokból, ha nem kockáztatod meg az ismertebb appok crackelt verzióit használni, valamint ha sosem hiszel a böngészőből felugró ablakokban a vírusveszélyről kamuzó vagy "gratulálunk nyertél" reklám/átverős oldalaknak, és nem engeded az általuk erőszakosan propagált appot sem felinstallálni... akkor nagyon-nagyon kicsi az esélye egy biztonsági incidensnek.
    Ellenben aki a legfrissebb biztonsági csomaggal és Android-kiadással is ropja a netet, de egyszer is beveszi például a kamu vírusos hablatyot és telepít egy ismeretlen vírusirtónak hazudott alkalmazást, előbb pórul járhat mint egy többéves rendszerrel netező tudatos felhasználó.
    Windows-on ilyen szempontból sokkal rosszabb a helyzet (leszámítva hogy ott legalább a frissítésekkel nincs gond), de ott is kellően ostobának tájékozatlannak kell azért lenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák