Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • siletto

    tag

    Sziasztok!
    Már az elsők között megvolt a RN3Pro telóm, amit ezidáig gyári china stable rommal használtam. Mindig frissítettem.
    Nemrég új jelszót kértem a google accountomra, amitől teljesen meghülyült a névjegyzékem, konkrétan nem tud szinkronizálni, hiába adtam hozzá és töröltem le többször is a Google fiókot a telefonról. Így most csak a számokat írja minden hívásnál. A neten megvannak a kontaktjaim,de a telefonra nem jönnek le.
    Ezért határoztam el, hogy leváltom az eddig használt china stable romot,miután egyik netes praktika sem működött.

    Bootloader nyitást kértem már másfél éve, de sosem nyitottam, bár elvileg bármikor megtehettem volna már.
    Szeretnék tanácsot kérni, melyik vagy milyen romot érdemes feltennem? Magyar nyelv előny, de nem feltétel, illetve nagyon szeretném, ha a gyári MiFlashel valahogy fel lehet rakni, nem kéne parancssoros buherával foglalkozni. Antutura nem vadászok, az üzemidő is jó nekem, szóval igazán csak a kontaktok miatt flashelném akkor már egy csirkeláb mentes verzióra. Ha utólag lehet tinkerkedni, az nem baj, de most nem feltétel. Gondolom nyitott BL-lel már szinte mindegy, hogy developer, vagy stable, vagy akármi, a TWRP mindenre rámegy.

    Rengeteg útmutató van fenn a neten, de nem igazán tuok eligazodni közöttük. Nem vágyom szuper extra dolgokra, csak lehetőleg minnél hamarabb és komplikáció nélkül menjen fel.

    Köszi előre is, hogyha szántok rám pár percet és segítettek! :D

Új hozzászólás Aktív témák