- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ezaz PC-n is játszható! Van rá egy mod: Battlefield 1943 on PC! ( BF2 mod)
Jól néz ki, már csak abban nem vagyok biztos, hogy hogyan találok ilyen moddolt szervereket, de majd megpróbálom azért.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
M5Norbi
őstag
válasz szupermacs #2 üzenetére
Sajnos igen.
Nem is értettem anno hogy milyen szél fújta meg őket hogy PC-re nem csinálták meg....pedig hogy vártam.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
addikt
válasz szupermacs #2 üzenetére
Hát figyelj, attól függ mihez képest. Ha a régi Battlefield 1942-höz hasonlítom, akkor ahhoz képest jól néz ki. És én ahhoz hasonlítom, mivel néha előveszem a Battlefield 1942-őt játszani, mert a havernak csak laptopja van és az IGP-n nem nagyon menne el más Battlefield. Mondtam is neki a minap, hogy próbálja meg a Battlefield 2-őt, mert az újabb játék jobb grafikával, de a gépe még elvinné.
Egyébként én még mindig a hangulat és nosztalgia miatt is veszem elő ezeket a régebbi játékokat.[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
laceszgamer
addikt
Komolyan, rakják alá az új BF motorját és jöhet helyette ez.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Padree
senior tag
Fél éve próbáltam 360on - üresek voltak a szerverek...
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
-
addikt
válasz szupermacs #7 üzenetére
Érdekes, mert ebben a videóban a youtuber meg nagyon dicséri: THE LAST WW2 BATTLEFIELD GAME WAS MADE 9 YEARS AGO... (Battlefield 1943)
Nekem nagyon tetszik a gameplay, a régi Battlefield 1942-őre emlékeztet csak jobb grafikával és kicsit javított játékmechanikával. És ez konzolon van, akkor a moddolt verzió még ennél is jobban néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
3 pálya, 3 kaszt, a BC2-nél rondább grafika (és a mod még ennél is rondább). Nekem egy nagyon gyenge spin-offnak tűnik. Ha valakinek ez elég, hogy az utóbbi 9 év legjobb WWII játéka legyen, akkor rendben. Nekem kevés volt. Nem rossz, csak nagyon kevés. BC2 Vietnam hangulatosabb volt. És nem ennyire meseszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest