- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz szasanyi #7082 üzenetére
Így működik az üzlet, ez nem segélyszolgálat. Azért adja ingyen az újaknak, hogy ezzel is ösztönözze az új vásárlást, mert neki az már nem üzlet, hogy mi használjuk a régi eszközöket, neki ebből nem jön pénz. Abból jön, ha megveszed az iPad 5-t.
Én is kb. egy hónapja vettem a négyest, de pont nem zavar, hogy kinek mi lesz ingyen. Ilyen árú eszköz mellé megveszem azt a 20 dollárnyi szoftvert ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz szasanyi #7082 üzenetére
Nekünk 7 db iOS eszközünk van itthon, és jó eséllyel lesz még 8. az idén. Ha igazán szükség lett volna az iWorks appokra, megvettem volna őket. Mivel nem volt, nem érzem úgy, hogy átvágás volna. Sőt, ha legközelebb új iOS eszközt veszek, nekem is ugyanúgy ingyen lesznek, mint bárki másnak. Megvettem a DocumentsToGo Premiumot 9 euróért (akkoriban 2400 Ft), ami fut az összes eszközön.
Nem egy, és nem is tíz appért fizettem már úgy, hogy később akciózták ingyen. Mindegyik esetben eret kellett volna vágnom magamon? Ugyan már...A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Mini 6, Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy S10+ / S10 Ultra 256/512 GB, 1 TB (bontatlan, 3 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest