Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz Predatorr #16 üzenetére
Hát én inkább azt bánom hogy amig volt lehetőség nem váltottam kártyát, most leragadtam az RX 570 mellet. És értelmes áron nem tud az ember most videókártyát venni, egy több éves GTX 1080 is 200E forintba fáj, és kapu garanciával és tisztázatlan elő élettel.
Azaz ha vásárlás után 1 héttel fel mondja a szolgálatot, akkor az elég drága tanuló pénz volna.Hát én is bánnám a RTX 3000 megjelenés előtt miért nem csaptam le egy RTX 2070-re.
Bár akik eladták őket is bánják, mert mindenki be volt páníkolva hogy mekkora lesz a régi kártyák értékvesztése.
Az biztos sok emberrel kibasztak, és sokan még ebayon is 450 dollárért paszolták el a használt 2080Ti-t.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
-
sb
veterán
válasz Predatorr #16 üzenetére
Ez tök jól hangzik de aki azt mondja látta előre az hazudik. Magának minimum.
A teljes világgazdaságra értem hiszen azt úgy elég jól meg lehetett tippelni, hogy QE, pénznyomtatás meglódít ezt-azt. Válság után amúgy is felfelé kör jön. Ez eddig nem nagy okosság. De hogy mennyire és mit milyen sorrendben azt senki nem tudta, azok se akik kitalálták válságkezelésre. Sőt, még ma sem tudja senki mikor és milyen ütemben fog a felpörgetett infláció (ingatlan, eszköz-, nyersanyag-, bér-, általános-) megállni.És akkor a 2060-ra rákanyarodva az általános gazdaságról: erre jött a covid, némi klíma probléma, bányászat... amik még kevésbé voltak várhatóak de ha te láttad előre akkor elkezdek hinni a gyíkemberekben is.
@carl18
200USD nem ugyanaz 10-20 ével ezelőtt meg ezután. Ehhez kár viszonyítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest