- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Enermax Revolution tápegységek 12VHPWR csatlakozóval
- Kína-baráttá teszi legcombosabb gyorsítóját az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pechman8
aktív tag
Ezzel kapcsolatban van tapasztalatom, ha már stúduófelhasználás. Bár nem szorosan a laptop hibája de mi ASUS Vivobook-ot is használunk rendezvényhangosításnál digitális keverőhöz. Sajnos a Windows OS főleg a 10 és a 11 folyton eldobja a kapcsolatot a SoundCraft keverővel. A windows 7 ritkán, de az is eldobja mondjuk 1-2 óránként. Ilyenkor Android telefonnal keverünk... Az nem szakad. A keverőhöz külön rejtett WIFI-t használunk külön routerrel... Próbáltunk MAC-et is az nem szakad! Szóval jó lenne ha valóban sikerülne egy jó hardvert egy jó szoftverrel ötvözni... ezen a windows-os frontos is.
Saját korlátaimból nem léphetek ki, mások adottságaiba nem léphetek be.
-
kakuk.tamas
addikt
Wombath, nem cseszte az ocd-det a ferde Inteles matrica?
Kapásból megakadt rajta a szemem.
A gép meg tetszik, csak nekem már nagy…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
pusszycat
nagyúr
Miért nem Windows 11-el jön, mert úgyis lehet rá frissíteni de hát az is 1 óra kb.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
Galopp
tag
Ja. A matrica ferde, de majd lekaparom...
Ugyanakkor a "A csatlakozókkal nem bánt szűkmarkúan az ASUS" kijelentéssel vitatkoznék... Már ha lenne értelme. -
kakuk.tamas
addikt
Ahham. A TUF-omon 10 Pro-volt, az első bekapcsolás után lefrissítette magát 11-re. Használhatatlan volt a noti... Soha többé 11...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
MaxxDamage
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Én is maradtam a 10-nél, a 11 hiába támogatott Clevo részről... meg se próbálom, majd 1x talán... vagy majd ha kiforr vagy Win11.
Win 7 is volt ami bejött anno, de 8-t kihagytam és 8.1 volt amit használtam és már az is jobb volt, mint a sima 8.◄►Clevo® X170SM-G *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super MXM 200W+*7TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►LG® V50 ThinQ 5G Dual Screen 6/128GB "Black"◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
GSP
aktív tag
Jó kis gépnek tűnik.
~~~ Ha szereted az életet, ne vesztegesd az időt, mert az idő maga az élet. ~~~
-
kalmin
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
Ha nagy, akkor ennek tökéletes kistestvére a pro 14x oled
-
bteebi
addikt
Azt nem tudom, hogy Pro-e, de a 14 vagy 15"-os verziójával én is szemeztem. Szép, jól felszerelt gép jó hardverrel, kb. 500 ezerért. De talán pont a legnagyobb előnye miatt nem merném megvenni (OLED). Tutira beégetném relatíve gyorsan. Sokat excelezek, a tálcát meg nem szeretem rejteni. Pedig amúgy kb. tökéletes lenne nekem (az árát leszámítva persze
).
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Attila_Bp
csendes tag
Sziasztok! Már egy ideje szemezek ezzel a lehetőséggel, de valahogy nem győznek meg a tapasztalatok. Én kisebb videoanyagok összerakásához is használnám (DaVinci) ahol azért elszöszölget az ember órákat, szóval nekem fontos lenne színhelyesség, meg azért a gyorsaság sem ártana. Almára váltani nincs kedvem pedig most valahogy nagyon annak áll a zászló. Szerintetek melyik a legkorrektebb magyar ASUS forgalmazó ebben a szegmensben?
-
azbest
félisten
marha jó ár érték arányúak lehetnek ezek a vivobook prok. De van pár idiótaságuk.
A ram nem bőívíthető, forrasztott. Abban sem lennék biztos, hogy 2x16, lehet 4 ram chip van az alaplapon 1 csatornában.A hdmi -ről mindenütt azt látni, hogy tán hdmi 1.4-es. Hogy miért? Nincs ember, aki értené. Valsz régebbi, olcsóbb chipsetes alaplapja van. A dellnél is sok kisebb kategóriás gép van lebutítva így a chipset miatt.
De legalább az intel procis változatnál thunderbolt a type-c csati. A kétszer olyan gyors ryzen változatoknál csak sima usb a csati. Nem lehet 4k 60Hz képet kihozni belőle. Csak a saját képernyőjén lehet nagy felbontás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ez a notebook az átmenet a profiknak szánt Studiobook és a fiatalosabb Vivobook széria között.
- MSI BRAVO 15 A4DCR - 15,6"FHD IPS Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - Radeon RX 5300M 3GB
- Lenovo Legion GPU Dock eGPU RTX2060 6GB
- Dell Latitude E7270, 12,5" HD, Intel Core I5-6300U processzor, 4-8GB DDR4 Memória, 128-256GB M.2 S
- Dell Latitude E7470, 14" QHD (2560 1440) Érintőkijelző, Intel Core I5-6300U processzor, 8GB DDR4 M
- Dell Latitude E7450,14" FHD (1920 1080), Intel Core I7-5600U processzor, 8GB DDR3 Memória, 256GB S
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest