Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eladogeppc

    veterán

    válasz BogyóBP #1983 üzenetére

    Bocs a nagy OFF-ért.
    Nem értem mit nem értesz. Az S10 sajnos jobban merül mint a Titanic.
    Számomra nem lehet Flagship egy olyan készülék, amit maximum 3-4 órán keresztül lehet használni. Úgy, hogy a következő dolgok voltak telepítve illetve beállítva:
    Facebook,Messenger, Mi Fit, 1db játék (Empires and Puzzles), 1db gmail fiók, 1db exchange fiók, Bloatware-ek eltávolítva, BKK info, MP3 Zenék lejátszása gyári lejátszóval.
    Na ha ez egy mai csúcsnak nem megy, akkor az NEM lehet csúcs !

    Lehet hogy kurva jól szól szerinted az S10, de nem. Az iPhone XR-nek a hangszórói brutálsan szépen szólnak, telt a hangzása. Valóban azt hittem, hogy a legjobb, de nem. Foltosak a képei mint egy olajfestmény. Fotóztam állatokat, tájat satöbbi és sajnos iszonyat, hogy nem tudnak leszokni a kép mosási technikájukról.
    Az S10-et levittem levittem Balatonfüredre és rengeteget fotóztam, videóztam (értsd, hogy összességében 1-1,5 órányi fotó, pár lassított felvétel, 2 perc rövid videókból talán 5-6), lemerült közel maximum 2-2,5 óra alatt.
    Számomra ez nem megfelelő. Hozzáteszem, hogy amint elvittem este, összeomlott bennem minden. Egy rakat kaka a videó már most este 8 körül. Mák hegyek. Szóval mennie kellett a "csúcs" Samsungnak, mert nem hozta azt amit akartam.

    Az iPhone XR felbontása, kerete pont nem érdekelt és üzemidőben is elég szépen teljesített nálam. 8 óra !! nyomkodás, videóval, a fentiek beállításával. De ! Engem este nem győzött meg a kamera, mert itt meg valahogy túl szemcsések voltak a képek számomra, ami végül is nem lenne baj, de ez engem sajnos zavart.

    Jelenleg P30-at használok, ami úgy néz ki, hogy arany/ezüst középút. 6-7 óra kijelző idő nagyon kemény nyomkodással és videóval. 40MP elsődleges kamera, Zoom, stb.... Kijelző OLED, brutális jó extrákkal (EMUI Desktop vezetéknélkül, elérem laptopról Wifin keresztül minden adatomat mókolás nélkül, stb....)

    Mindezek mellett az iPhone XR-be nagyon nem lehet belekötni a vízállósága, stb miatt sem. Unalmasan kevés a funkció, iOS13-at vártam, de elolvastam, hogy milyen fejlesztések lesznek, hát röhej. Stabilitás ide-oda, ma már egy telefonnak sokkal több funkciót kellene tudnia. Se osztott kép mód, PC-n a szinkron max Zenére korlátozódik, stb.... De ! Ettől nem rosszabb. Csak más. És köszönöm az Apple-nek, hogy az XR-t kihozta az átlag user-nek is árban.

    Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

Új hozzászólás Aktív témák