Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz kali #9795 üzenetére

    Mondjuk ha bepipálom hogy offline-ba is elérhető legyen Spotify-on akkor is ugyanúgy letölti a tárhelyre és foglalja ugyanúgy a helyet.

    Egyébként azt még meg is értettem volna hogy a 16 GB-ost meghagyják, mert van akinek elég, ezzel semmi baj. De hogy a 32 Gb-ost kihagyták az sok embert kényszer döntés elé állított.

    Ha a 6-os/6S szériából is a 64 GB-os és 16 GB-os között árban lett volna 32 GB-os verzió szerintem nem biztos hogy kisebb lett volna az Apple profitja és lehet több elégedett ember lett volna aki tényleges valós igényei szerinti készüléket választ és lehet nagyobb eladás is lett volna ezzel együtt összességében.

    Szerk. Pl. Egy Red Hot Chili Peppers teljes diszkografia 320-asban 3,57 GB-t. Persze nem fontosabb az egészet rátenni, megoldás a számítógéppel WIFI-n keresztül szinkonizálni törölni, majd másikat letölteni a zenékből, csak idő macera. (Talán ez a legjobb megoldás amit hallottam, de pl. egy 32 GB-oson azért ezeket a műveleteket nem kellene megcsinálni és azért úgy kényelmesebb az élet)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák