- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt nem ismerem, de itt van ez, 0.15mm-es, ~400 Ft, és teljesen jó.
-
Paca2
senior tag
válasz B-L-A-C-K #14702 üzenetére
Ez komoly? Ennyibe kerül? És nem gagyi? És el is küldik? És 9h? És üveg? Rendeltél már ilyet? Mert akkor biztos veszek párat! Meglepően olcsó.
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
B-L-A-C-K
titán
Ez komoly? Abszolút
Ennyibe kerül? Ennyibe
És nem gagyi? Nem, ha az lenne nem is ajánlanám
És el is küldik? Persze
És 9h? Nem tudom, nem vittem el bevizsgáltatni
És üveg? Üveg
Rendeltél már ilyet? Igen többször is, többet, most is van nálam pár darab (mielőtt kérdeznéd nem eladó). -
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Most akkor van kép stabilizátor sz 5s-ben, vagy nincs??
Mindenhol mást lehet olvasni!Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
galmat
aktív tag
válasz Tel Chi #14706 üzenetére
A kérdésedre a válasz, hogy igen, van. Csak, hát nem optikai, hanem digitális megoldás, ami azért nem egyenlő. Igazából a semminél több (igazi optikai képstabilizátorral csak a csúcs készülékek jönnek, illetve Lumia 830-ban is van, az inkább felső-közép kategória volt a 100e Ft feletti nyitóárával anno).
A digitális megoldás a semminél több az iPhone esetén, elég szépen tudta az Apple megoldani, hogy az apróbb kézremegést kiszűrje a rendszer. Ennél profibb megoldás lehet az optikai képstabilizálás, ami egy mechanikai dolog. Nekem a Lumia-imban van, de tudott elég fura dolgokat produkálni, tekeredett, nyúlt a kép össze-vissza, de nem remegett. Őszintén szólva nekem az Apple digitális megoldása egy kicsit jobban tetszik, mert nem nyújtja a videó képét össze-vissza, max rázkódik a kép kicsit. De ez már szubjektív vélemény. Ha jobban érdekel, hogy néz ez ki gyakorlatban, youtube-on keress rá, hogy Lumia 930 (vagy 950, 830) camera sample, aztán ott látni fogod, mire gondoltam. -
matehajagos
tag
Sziasztok! A mai nappal beléptem én is az iPhone felhasználók táborába egy 32gb-os fehér modellel. Első iPhoneom, szokni kell, de szerintem jóban leszünk.
-
Tel Chi
tag
válasz zola96 #14709 üzenetére
Szia pl itt olvastam és csak ezért kérdeztem!
Nézd részletes nézetben!!http://windowsceportal.hu/index.php?tartalom=hardver&id=5050
Támogatott: ... image stabilization, video stabilization, HDR photo, HDR video,...
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
Tel Chi
tag
Szia mindenki!
Miért van az, hogy fényképezgetek és 1-2 képet megdupláz a teló??
De csak 1,2 képet!
Lehet hogy azok készítésekor 1mp-vel tovább nyomtam a gombot és kétszer fényképezte le az adott objektet??Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
ERipley
tag
Üdv !
Ajánlanátok valami jó galéria alkalmazást ? A beépített elég...ö..tré
(Sokáig droidos voltam és a QuickPic-et nehéz überelni. Ha valakinek ismerős)[ Szerkesztve ]
"Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ERipley #14728 üzenetére
Fix albumok vannak (Szelfik, Panorámák, Videók, Képernyőfotók, Nemrég törölt), azokat ugye törölni nem lehet, illetve te csinálhatsz pluszba ahányat akarsz, ezen kívül magától nem jönnek létre csak úgy (appok csinálhatnak még albumokat pl a háttérképes Zedge is ilyen, ha letöltesz egy képet Zedge albumba rakja). A filmtekercsben lévő képek pedig az összes képek/videók, ha egy albumot csinálsz és törlöd a filmtekercsből akkor az adott albumból is fog törlődni, ha viszont albumból törlöd filmtekercsben ott marad.
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnénk venni egy új telefont, és az egyik jelölt az Iphone 5 lenne. A cél az lenne, hogy tudjon vele facebookozni, fényképezni, navigálni, telefonálni, és gyors legyen mindig. Szerintetek megérne +20k felérat használtan az 5s az 5-höz képest, vagy az 5-ös is elég lenne neki?[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz takacsbotond #14732 üzenetére
Megéri a felárat, minden szempontból jobb amire használná.
-
Scholes9
nagyúr
válasz takacsbotond #14732 üzenetére
5S nem kérdés, a 64 bites proci miatt jóval időtállóbb is
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
ERipley
tag
Üdv!
Nem fogadott hívásokra/emlékeztetőkre figyelmeztető app található az Appstore-ban? (pl. beállított időközönként jelez /hang és vagy kijelző/)
Vagy: olyan fórum ahol kifejezetten az alkalmazásokkal küzdenek? A problémáim zöme nem az 5s-hez kötődnek, hanem az iOS-hoz. A telefon nagyon király, egyáltalán nem bántam meg, de az oprendszer nem a barátom."Vagyok, aki vagyok, mert kell egy ilyen is."
-
B-L-A-C-K
titán
-
MeSKA
aktív tag
Hogy lehet a fényképeket rá másolni a PC-te? Rádugom, megnyílik az iTunes (ott nem látom a fotóimat), kilépve a programból meg nem csinál semmit. Van valami ötlet? Ezen szenvedek már egy pár napja... Kérlek segítsetek
-
danilla
őstag
válasz takacsbotond #14738 üzenetére
Vannak funkciók amik a 32 bites procival nem elérhetőek, mint például a nightshift. (az iphone 5-ben is 1gb ram van) Nekem 5 volt az 5s előtt, a lényegi különbség az ujjlenyomat olvasó.
[ Szerkesztve ]
-
-
alessandro9
csendes tag
Sziasztok!
Testvéremmel vettünk az MM-ben két iphone 5s-t, két év teljeskörű biztosítással
1.Azt szeretném kérdezni, hogy akinek van tapasztalata, valamely kár esetén(leejtés, törés) újraindul az 1 éves apple garancia, vagy ebben az esetben nem érvényes..?!
2.És javítani az MM "saját" hatáskörben csinálja, vagy valamelyik hivatalos apple szervíz által...Én Lumia L925-ről költözöm át, és az lenne a kérdésem, hogy a névjegyeket hogyan tudom átvinni az új készülékre?!
3.Olvasom a fórumot már több hete, azt látom, hogy az sms-ek átvitele nem megoldható - bár ha azóta ez változott, és van ezzel kapcsolatban valakinek tippje, annak örülnék - viszont ami még érdekelne, hogy van olyan lehetőség, hogy a onedrive-ba mentsem a képeket, mert ugye adott a microsoft fiók
4.Vagy jobb, "modernebb" az apple saját megoldása az icloud révén?
És ha a google fotókba szeretnék feltölteni, akkor létre kell hozni hozzá egy fiókot? (Elnézést a mások számára egyszerűnek tűnő kérdésekért, de viszonylag új vagyok apple-ék5. Valamint olvastam, hogy havi 1$-ért lehet vásárolni plusz 30GB tárhelyet, ez hogyan működik?
Köszönöm a válaszokat előre is, mindenki használja a készülékét megelégedettséggel!
-
half333
őstag
válasz alessandro9 #14743 üzenetére
Én Lumia L925-ről költözöm át, és az lenne a kérdésem, hogy a névjegyeket hogyan tudom átvinni az új készülékre?! - ha a microsoft fiókodba elmentetted a névjegyeket,akkor : beállítások: mail, kontaktok, naptárak: fiók hozzáadása,és itt be kell majd jelölni a kontaktokat is,akkor azokat lementi.
3.Olvasom a fórumot már több hete, azt látom, hogy az sms-ek átvitele nem megoldható - bár ha azóta ez változott, és van ezzel kapcsolatban valakinek tippje, annak örülnék - viszont ami még érdekelne, hogy van olyan lehetőség, hogy a onedrive-ba mentsem a képeket, mert ugye adott a microsoft fiók - [link] - esetleg próbálkozz ezzel.
4.Vagy jobb, "modernebb" az apple saját megoldása az icloud révén?
És ha a google fotókba szeretnék feltölteni, akkor létre kell hozni hozzá egy fiókot? (Elnézést a mások számára egyszerűnek tűnő kérdésekért, de viszonylag új vagyok apple-ék - nekem ez már 4.-ik iphone,de sokminden nem egyértelmű még most sem,ezért használom sokszok a google-t,vagy ezt a fórumot. én nem használok icloud-ot,ott a dropbox,box,google drive,és felesleges 1 dollárt fizetned a tárhelyért,mert össz vissz ennyi tárhely közül csak lesz 30 gigád,vagy ha nem elég,ott van az icloud,vagy külső tárhely.[ Szerkesztve ]
-
MeSKA
aktív tag
válasz alessandro9 #14743 üzenetére
Én is lumiaról váltottam. A onedriveot letöltöttem és oda is fel tudja tölteni a képeket, de tudtommal csak manuálisan és egyesével.
-
Scholes9
nagyúr
"Jöttünk" páran ezek szerint Lumia-ról
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest