- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz trobi28 #10702 üzenetére
Semmi gond nincs a stabilitással, mióta kijött azóta fent van, az a néhány hetente egy respring belefér.
Semmilyen csilli-villi dolog nincs, az a része nem érdekel egyáltalán, viszont olyan dolgok hiányoznak az alap rendszerből, ami kifejezetten ciki az Apple-re nézve. Nem kell mindent orrba-szájba felpakolni, és akkor semmivel sem lesz instabilabb, mint a gyári rendszer.TheChos3nOne: Úgy valóban érdekes. Adj neki pár napot, hátha beáll, esetleg egy restore-új telefonként beállítás, ha marad ez, akkor mindenképp gariztatnám, új korában ez nagyon gyenge, a 2 éves 4s-em tovább bírta anno.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz erdoke #10707 üzenetére
Ha mondjuk törvényszerűen hetente, vagy akár 2 naponta lenne egy respring, akkor is inkább a JB. Nem áldozom be egy frissebb verzióért, ami még jobban is szívja az akkumat, csodás kis kép fogadna ha hívnak, illetve azok a csodálatos kör alakú gombok...(és mik várhatnak még ránk..bele se merek gondolni) Lehet eladtam volna már az iPhone-om
Nem sok minden van fent, de ezek nélkül nem szívesen használnám már a telefont:
-iCleaner
-magyar bill.fix
-Noslowanimation
-swipeselection
-virtual home
-ccsettings
-novibratewakeup
Ennyi az össz, persze lehet nélkülük élni, de minek? Iszonyat kényelmes dolgok a gyárihoz képest..[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Tibee86 #10708 üzenetére
Ezeket mind pont leszarom, viszont ha egy párszáz millás üzlet esetleg ugrik, amikor a telefon összefossa magát, az baromira nem kényelmes. Vagy ha milliárdokat érő üzleti titkot nyúlnak le róla azért, mert a rég betömött biztonsági rés még ott tátong a JB-elhető OS verzión, az is baromira kényelmetlen tud lenni. Vérpistikéknek játszadozni talán jó a JB.
A legjobb aláírás a héten
-
Tibee86
nagyúr
válasz erdoke #10709 üzenetére
Mindig elfelejtettem, hogy te milliárdos üzleteket bonyolítasz imessage-n, meg telefonon, illetve, hogy a az örök fiatalság titkát, és az összes létező atomreaktor leállító kódját is a telefonodon tárolod. De mindig felvetődik a kérdés, hogy van időd a ph-n ilyen "vérpistiknek" válaszolgatni állandóan, mikor ilyen iszonyatosan fontos ember vagy?"Vérpistikéknek játszadozni talán jó a JB."
Ezt te se gondolod komolyan, csak biztos féltékeny vagy, hogy a 7.1.1 nem JB-elhető. Megkönnyíti a használatot a mindennapokban, és olyan dolgokat is tud így a rendszer, ami más platformon ezer éve alap dolog.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz tylerddd #10712 üzenetére
Mert van JB?! Illetve a többi gyártó a közelébe sem ér minőségben, még ha a funkciók tekintetébe régen túlmutatnak rajta?! Vagy mert ez az egyetlen gyártó, aki normális méretű telefont gyárt?! Illetve attól, mert elismerem azt, hogy messze nem tökéletes az iPhone, nem kell rögtön jönni a "vegyél akkor olyat" dumákkal, amit a legtöbb szemellenzős tol állandóan...
[ Szerkesztve ]
-
Gulyopapa
addikt
válasz tylerddd #10712 üzenetére
Ha jól látom akkor a JB-kel az IOS-ban androidos funkciókat lehet elérni - többek között persze ....
Szóval nem mondom hogy a JB haszontalan.
De az androidos kinézetet, felépítést, átmeneteket én nem szeretem, sőt kerülöm.
Azért vettem többek között ip-t mert ez semmi mással nem összehasonlítható.
Egyedi.Az új telefonok nagy %-a androidra épül, ezért majdnem tök mindegy hogy mit mókol rajta a gyártó, alapjaiban ugyanaz a rendszer.
Amúgy aggódom a telefonok mérete miatt. Én azért váltottam többek között, mert a 4s számomra a tökéletes méret. De ha 4,7" lesz a legkisebb ip, akkor szívás, ők is beálltak a sorba.
Én rosszul vagyok a tepsiktől ...Ez elég érdekes tény hogy az Apple megtartotta a 4s-t a kínálatban.
Példa nélkülinek nevezném ...[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Tibee86 #10713 üzenetére
Nem megyek inkább bele, úgyse jutnánk dűlőre.
@ Gulyopapa Nagyon úgy néz ki pedig, h jóval nagyobb lesz a teló. Bár én azt is el tudom képzelni, h maradnak a 4"-nál, de valóban lesz egy nagyobb iPhone. Talán ez lenne a legjobb vonal, a C-t meg ki kellene gyomlálniuk, az eladások is azt mutatják, h nem kell az embereknek (legalábbis olyan áron, amennyiért adják).
A neten terjengő képek meg gyanúsak (de meg kell jegyezni, h az i5-nél szinte teljesen beigazolódtak anno a híresztelések és a képeknek is megfelelt a készülék), mert a legtöbbről hiányzik a dual led, amit kétlek, h leszednének a készülékről. Az is lehet, h az Apple direktbe nyomat egy félrevezetést?! Eléggé lelombozó volt az i5 bejelentésekor, h kb. semmi olyat nem mondtak a keynote-on, amit előtt ne tudtunk volna. Talán ezt akarják elkerülni.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Gulyopapa
addikt
Ne is.
Nekünk jó a gyári rendszer, másnak nem.
Ennyi.
Egyikünk sem tudja meggyőzni a másikat. -
Gulyopapa
addikt
Újra az alsó ikon sáv : és azt sem lehet hogy az áttetszőbb legyen ( látsszon a kép mögötte ) ?
Gondolom JB-kel lehetne -
Hunt3r22
őstag
Nem tudom, hogy ez mennyire jó, 1 hetes a telefon, fényerő ~ 40%-on viszont a szolgáltatás változó, lakásban nem nagyon jó a térerő.
Xr
-
lolal
senior tag
Üdv mindenkinek , szerintetek még érdemes beruházni egy Iphone 4S -re ? "vaci" újonnan ? Támogatására még meddig lehet számítani ? Még 2 évet kapni fogja mert akkor lépnék. De ha egy év múlva hanyagolják akkor már nemigazán..
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
tylerddd
veterán
Szerintetek a szolgáltatók kínálatában meg úgy általában meddig marad az i4S forgalomban?! Ha marad még esetleg az új széria megjelenése után is, akkor mikortól adják iOS 8-cal?! Az új rendszer bejelentése után gondolom sanszos?!
-
tylerddd
veterán
Én úgy gondolom, ha marad, akkor iOS8 lesz az új telókon. Ha kivezetik, akkor meg ugye te döntöd majd el, h frissíted-e. Tehát a már raktáron lévő készülékek maradnak iOS7-tel.
Felmerül viszont az a kérdés is, h mi van a garanciás cserével vagy ugye a biztosításban cserélt verziókkal. Mert elvileg tudnak adni akár 32GB-os telót is, ha biztosítás során cseréled. Azon gondolom még egy régebbi rendszer lenne.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz bobooo #10729 üzenetére
Köszi az infót. A kérdés már csak az, h ha mondjuk én is ilyet kapnék cserére és közben kijön a 8, akkor 7.1.x-re ugye nem tudok majd updatelni, mert csak a 8 lesz ott, mint opció. Vagy fájlból meg lehet majd ezt csinálni?!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz tylerddd #10730 üzenetére
nem, nem lehet, vagy az marad, amivel épp kapod, vagy a legújabb megy fel.
kivétel az a rövid intervallum, amikor kijön például az első ios 8 verzió, de még aláírják az utolsó ios 7 verziót, mert akkor az még lehet köztes megoldás.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tylerddd
veterán
Amúgy az lehet, h azért van beakciózva sok helyen a 8GB-os i4S, mert pl. Telekomnál tudnak valamit?! Készletkisöprés?!
-
ruskop
senior tag
Elég érdekes dolgot csinál a telóm amióta 7.1.1 csücsül rajta. Bekapcsolom a mobil adatforgalmat és még sem kapcsolódik be. Viszont ha mondjuk nyomok egy olyat, hogy 2G-ről legyen 3G a kapcsolat majd vissza 3G-ről 2G-re akkor meg egyből működik. Ugyanígy kipróbáltam, nem a hálózatot kapcsolgattam 2G-ről 3G-re, hanem benyomtam a repülőgép módot majd vissza és úgy lesz csak mobil adatforgalmam. Szóval ezt így hirtelen nem tudom hova tenni. Esetleg ötlet valakinek? Sim kártya hiba lehet? Vagy esetleg bug? Hol lehet mondjuk megnézni az internet beállításokat, hogy hogyan van beállítva?
-
Gulyopapa
addikt
Ismét egy noob kérdés : azt hova kell beírni hogy figyelmeztessen egy esemény vagy tevékenység elvégzésére pl : ajándékot venni, stb
Mert az "Emlékeztetők" vagy "Jegyzetek" nem alkalmas erre, jól gondolom ?
Naptár ?
Olyan kell ami jelez és nem nekem kell megnézni hogy mit kellene csinálnom. -
Gulyopapa
addikt
válasz Tibee86 #10738 üzenetére
Aha értem.
De hogy miért kellett megint cinikusan hozzászólni azt már nem értem.
2 hete van iphone-om...
Ha csak így tudsz válaszolni akkor ne válaszolj kérlek ugord át a kérdést.Apropó és az elmékeztetőket hogy kell beállítani ?
Beírtam valamit de nem látok semmi opciót arra vonatkozólag hogy mikor és hogyan fog jelezni. Se dátumot se órát, se semmit.Most bizonyíthatsz hogy tudsz normálisan is hozzászólni
nord : kösz
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Gulyopapa #10739 üzenetére
Mert talán a használati utasítás elolvasásával kellene kezdeni, ha ilyen alap dolgok is nehézséget okoznak számodra. Meglepődve tapasztalnád, hogy a legtöbb kérdésedre találsz benne választ.
"Most bizonyíthatsz hogy tudsz normálisan is hozzászólni "
Szerinted mennyire izgat, hogy sérül a kis lelked a stílusomtól?"a színek mi célt szolgálnak"
Fekete-fehérben milyen snassz lenne már minden.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Gulyopapa #10741 üzenetére
Színek?! A naptárban vannak különböző színnel jelölve a különféle naptárak (facebook, icloud, onedrive stb.), itt az emlékeztetőkben nem tűnt még fel. Illetve a prioritásnál sem jöttem még rá, h mi a különbség, ha 1, 2 vagy 3 felkiáltó jelet választok hozzá?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest