- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz Lacopapi #11950 üzenetére
Nekem 10,5 óra alatt zuhant 65%-ot. Volt benne 45 perc zene (podcast) lejátszás, netezés összesen kb 1 óra, csomó sms, fb üzenet, szóval használva volt. Ami érdekes, hogy a zene lejátszás jobban merítette mint eddig...de 10,5 órára nem sokallom ezt a 65%-ot, ilyen használat mellett, jó lesz ez, ha így fog enni a 8-as
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
iTomi81
tag
Az igazság az hogy nincs mobilnetem és csak este pici wifi lenne. Szóval napközben mint egy "buta" telefon lenne csak. Remélem kiakpcsolható a mobilnet rajta és beállítható csak GSM módra az IOS8 alatt...? Ami miatt ezt választom, mert tetszik és mert megbízható!
-
RAMb0
tag
-
iTomi81
tag
Köszönöm szépen a kedvességet. Holnap reggel 9re T-hez megyek és jöhet a 4S. Remélem lesz is...
-
RAMb0
tag
A képekből egy pár megmaradt, szerencsére a kontaktok is megvannak, de az appokat nem mentette le. Kaphatom le őket újra, meg állíthatom be. Sebaj, ez is egy tanulságos eset volt, hogy jobb lenne már jobban megbarátkoznom a felhőben való tárolással.
A 8.0 került rá, lassulást egyelőre nem tapasztalok, de majd jelzem holnap délután felé, hogy mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy 4s-em és azon 7.0.1volt majd gondoltam felteszem a 7.1.2. Mivel azt olvastam még aláírja az Apple. Biztonsági mentés megvolt nyomtam egy restore Dfuban. Most az ios8-at elkezdte feltenni (4órát ír ki a szoftverfrissítésre) ez után ha megvan a 7.1.2 ipsw fájl, hogy tudom felvarázsolni? Mert keresgéltem de erre nem találtam választ.. -
nagysuhi
tag
Ma vettem észre, hogy eltűnt a személyes hotspot a telefonomról, nem tudok internetet megosztani, még a listából is hiányzik. Azt nem tudom, hogy ez az ios8 hibája, leellenőrizné valaki, hogy nála megy-e?
[ Szerkesztve ]
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
Edi77
őstag
Nos, eddig úgy veszem észre, hogy csak kicsiket laggol a teló, akkor is többnyire a beállítások megnyitásakor és néha scrollozáskor. FC nem volt, akksi csak egy kicsvel merül gyorsabban, de ez be fog állni szerintem, ahogy az appok is frissítve lesznek. Valahogy nekem olyan, mintha nagyobb lenne a kijelző, talán azért, mert nem igazán 3,5".ra van optimalizálva a rendszer és a felbontás csalóka. Eddig tetszik, a diktálás is nagyon jó. Remélem, azért nemsokára jön ki rá javítás.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
RAMb0
tag
Dettó, nagyon nagy lassulást nem tapasztaltam, az az 1-1,5 mp plusz meg nem számít. A taskmanager-ben illetve a többi animáció kicsit "recés", dadog, de szerintem beáll, meg tuti az első patch finomítja majd. Összességében azért jó lett, a diktálást még nem próbáltam ki, de hasznos lehet, én örülök neki.
Amúgy meg pár fotóm megmaradt valamilyen úton-módon, nem tudom hogy, de a legfontosabb tartalmak megvoltak. Az appokat valamiért nem húzta le újra automatán, de kézzel simán lekapkodtam a store-ból, s még azonnal be is rendeztem úgy, ahogy volt minden.
Szerintem közel sem olyan vészes, mint sokan mondják. Még a BT headset-re leszek kíváncsi, hogy szereti-e még. A merülés: Most befele jövet azért combosan merült, pedig kb. egy óra spotify ment a háttérben, közben hírolvasás, pikk-pakk megevett 30%-ot. Illetve otthon még szórakoztam angolul a Siri-vel, azért néha "beállt", értette amit mondok, de várt még szöveget és nem csinált semmit. Vagy csak nem tudta értelmezni a dolgot.Illetve visszatérve a felhőre, a képek kapcsán a One Drive eddig a nyerő, 100GB a képeknek elvileg elég a telefonhoz, pár száz forintért. De még körbe nézek.
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Nekem akkor volt még akadozás, amikor a taskban megjelentek az előzmények és a kedvencek, de azt kikapcsolva (nincs is rá szükségem) megszűnt. Végül is, teljesen tisztán tettem fel, talán ezért nem is merül olyan brutálisan. A képeket Dropboxból majd leszedem. Nekem az jobban bejön, mint a OneDrive. iCloudra nem tudtam rábeszélni magam Meg még nem tudom, hogy a hívókép milyen, mert még nem hívtak ma, csak én hívtam.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
SPF
senior tag
Avi-t simán lejátszik, vagy konvertálni kell?
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Legyen szíves valaki megírni, hogy ha frissítek iOS 8-ra s nem tetszik vissza tudom rakni a régi iOS 7.1.2-t?
Ha igen, hogyan?Köszi a válaszokat
-
bobooo
addikt
Maximum 1 nap még ameddig vissza tudod rakni. LEtöltöd a megfelelő 7.1.2 ipsw fájlt a netről, majd Shift + Visszaállítással betallózod azt majd visszaraksz egy iOS 7-es mentésedet. MIndenképp csinálj a 8-ról is mentést nehogy elvesszen valami. Ha nem írja alá akkor nincs visszaút
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
-
Ringloszilva
tag
Tudja valaki, hogy miként lehet emailt törölni olvasatlanul? Korábban balra suhintottam és ott volt a kuka. Szerintem hamarosan falhoz vágom szegény ájfost. Már nem nagyon van türelmem hozzá.
Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!
-
bobooo
addikt
válasz Ringloszilva #11976 üzenetére
Nekem ugyanúgy ottvan, ha balra húzom.
-
adp
őstag
Sziasztok az lehet hogy dumpla olyan gyorsan merül a teló mint eddig ios8 alatt? azt vettem észre hogy pillanatok alatt szaladnak a %-ok, és ezt a beállítások is alátámasztják. Restore-ral próbálkozzak? és ha igen új iphone-ként? ( az sem para)
-
Edi77
őstag
Aki feltette a 8-ast, de még lassúcskának érzi a telót, mindenképpen kapcsolja ki a spotlight keresést ( is). Nekem eleve nem lassult be nagyon, de a spotlight kikapcsolása és egy restart költőien szólva táltossá tette a telómat
-
-
Imdre
aktív tag
Sziasztok,
Kollégám frissített 8-asra, de recovery módban ragadt. Próbáltuk itunes-al újrarakni, de a legvégén a következő hibaüzenet fogad: "iphone nem állítható vissza. Ismeretlen hiba lépett fel (3)." Próbáltuk DFU módban is, de ugyanez a hibaüzenet fogad a folyamat végén. Szerintetek érdemes volna megpróbálni visszatenni a 7.1.2-t? Vagy beadni inkább szervizbe? -
Edi77
őstag
Ahol csak lehetett, kikapcsoltam a háttérben frissítést, a helymeghatározást. De ebben meg ebben van a legjobban leírva minden. Ja, és a legjobb, ha nem update frissítettél, hanem restore-val és újként beállítva
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Tök mind1, hogy újnak, vagy backupból rakod vissza. Semmivel sem lett jobb nálam . Ua ugy akad, recseg. Lehet az szűz, vagy akár az ezeréves JB-s backupot rakom vissza.
iOs 8-l ugy járt a 4s, mint a 3GS a 6-l, a sima 4 meg a 7-l.
Apple folytatja a régi tendenciát.
Magyarul vegyél 5-t, vagy jobbat.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Edi77
őstag
Nekem gyorsabb lett. Először visszatettem én is egy backupot, azzal nagyon szaggatott, majd újként állítottam be, na, akkor már ezerszer jobb lett. Nem mondom és nem is mondtam soha, hogy olyan jó, mint 6-sal volt, vagy akár az ahhoz képest lassabb 7-sel, de annyira nem rossz, mint sokan mondják. Legalábbis az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor