Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SztiviVander

    őstag

    válasz Moby #2716 üzenetére

    Mindenkinek aki ide jár. Meg azoknak is akik fészbúk csoportokba panaszkodnak erre, vagy xda-n, vagy orosz fórumon vagy épp a play-en a zepp app értékelésénél. Meg vannak sokan akiket pont nem érdekel az alvás figyelés, vagy gondolkodás nélkül elfogadják azt amit az óra épp mutat. De szertintem ha akartad volna értetted volna... Ha meg nem akkor ne is olvasd tovább.
    Örülök hogy nálad minden nap megvan a csillagoknak azon együttállása amikor hajlandó viszonylag normálisan mérni (1-1,5 óra mély alvás azért nem túl acélos), ha nem writeonly módban lennél mint az ország nagy része akkor biztos feltűnt volna hogy néha nekem is normálisan mér. 10-ből kb 1x. Korábban ez 10-ből 10 volt. De ha felébredsz éjszaka, vagy elalszol a tv előtt és felébredsz hajnali2kor elmész fogatmosni és utána mész a hálóba lefeküdni, akkor egy kalap szart mér. Korábban ezzel semmi baja nem volt, azóta van ez amióta kijött az a 77/79-es fw rá amivel a délutáni alvást is monitorozza. Tök jó hogy neked nincs ilyen gondod, de engedd már meg hogy másnak akinek van az leírhassa és ne nézzed már ezért hülyének. Az meg hogy elromlott az óra meg rossz az app, bocs de LOL. Ha visszateszem az 1.3.5.66 -os fw-t rá (a 72-es fw-t sajnos nem lehet xda-ról se letölteni, csak ezt az egyel korábbit) akkor láss csodát ugyanaz az app ugyanazzal az "elromlott" órával tökéletesen mér/mutat mindent. Akik itt írnak és követik a topikot azok képben is vannak erről.
    És hogy akkor miért nem a régi van fent? Mert egyrészt a zepp mindig rögtön kérdés nélkül lefrissíti az aktuális újrabbra (az aex mod pedig egy jó darabig nagyon le volt maradva verzióban) és elég gyakran jön ki újabb hogy az ember kipróbálja hátha az app-ot hozzáigazítják valahogy az órához, másrészt most jött ki az új fw (nekem 1.3.6.06, de van 05 és 07 végű is) és kíváncsi voltam jobb lett-e. Semmivel nem lett. Én rakom is vissza a régit, aztán majd a következő fw-ben megint próba hátha végre ismét jó lesz.

Új hozzászólás Aktív témák