Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Androidos tablet topic
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
A VGA-k ára meg szerintem be fog lassan esni, mert hiába a GDDR5 magas ára, ha éppen most fogják őket kartel miatt megqrni. . Szvsz. kb. 3 hónapon belül lesz egy jelentős árcsökkenés.
-
Teréz Atya
senior tag
Hát épp a RAM gyártókat akarja seggbe rakni Kína, nem a grafkártyagyártókat, mert éppenhogy ez miatt túl drágaán gyártanak telefonokat, stb.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Viktor77
titán
válasz Teréz Atya #3 üzenetére
Túl drágán? Akkor az Iphone olcsóbb lesz 3-4 hónap múlva?
Hidd el, körbe fog ez érni.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Mamuska
őstag
A BENQ PV270 egy érdekes monitor, kíváncsi vagyok, hogy a nagyokkal szemben (NEC, EIZO) is megállná-e a helyét. EIZO CS2730 árkategóriájában mozog, azzal összevetve megnézném.
-
Teréz Atya
senior tag
-
válasz Teréz Atya #6 üzenetére
Doogee
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Geller72
veterán
Én biztos nem. Mert addig nem veszek, amíg nem normalizálódnak az árak. Ez a bünti már nem az első lesz, volt már ilyen, akkor is megzuhant a memóriaár egy időre. Folyamat kartelleznek. Megérdemlik. És a mostani bünti még csak a 2016-17-es köcsögségükért lesz, mert most éppen ott tartanak, azt vizsgálják.
Az apple meg eddig sem a ram árakért, vagy bármilyen alkatrésznek az áráért volt éppen olcsó vagy drága. Ahogy 60 millás autót sem azért veszel, mer' le kell valamivel járni a boltba.. az mellett, hogy arra is használható. Az ájfonnal is tudsz telefonálni, de sokan nem csak ez miatt veszik. Mindig mondom, hogy ki kell jönni ide, ahol mondjuk én vagyok, mert itt nem tudsz villogni vele, mert mindenkinek ilyen van. Szar mi? Itt senkit nem érdekel, hogy milyen telefonod van. Voltam olyan autós-motoros összeröffenésen is, ahol a Shelbyt meg sem nézték, mert az 50 db után már unalmas volt a sorban. . És VGA-t sem azért nem veszek, mert nem tudnám megvenni, hanem mert ezek az árak eszementek, és nem tükrözik a valóságot. 1060 6 GB 140k? Hagyjuk már. . A miner szekció totál be kezd bukni az apró rogyásig van rigekből kiszedett kártyákkal. Ráadásul itt a nyár, a kutyát nem érdeklik gamer szinten a VGA-k, főleg ezen az áron. Lesz az a mellény majd még kisebb is. ;.) -
törölt tag
Mert az ETH ára szerinted mivel korrelál?
Geller72 valóban, most a bányászok nem verik FEL az árakat, mert nem éri meg beruházni; de jön még az a periódus is, amikor érdemes lesz eladniuk (vagy azért mert jönnek jobb kártyák vagy azért mert annyira leesik a coinok ára, hogy nem éri meg foglalkozni vele...) na majd akkor lesz kánaán a gamereknek
-
Dr.FantastiK
őstag
'' A másik akciós kijelző a BenQ professzionális felhasználásra szánt modellje, a PV270, amely 299 900 forintba kerül, és 27 hüvelykes képátlóval kínál WQHD felbontást.
''
> Osztan Lessz-e ugyi Marha aki ennyiert megveszi ? ? ?
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Mamuska
őstag
válasz Dr.FantastiK #16 üzenetére
A tudást meg kell fizetni.
-
Aprósólyom
addikt
iPhone, szerintem pont nem az a példa, ahol jelentős nyereség van a telefonon. Ott sokkal inkább a presztízs/tudás/minőség/brand határozza meg az aktuális árat, és már így is feszegetik a lélektani felső árasávokat, ezt tudjuk. De az olcsó kategóriában biztosan érzékelhető lesz majd a változás, valamikor... vagy sose, hogy visszadolgozzák a csökkent árbevételeket és a globálisan csökkenő mobil eladásokat...
Jevons paradox
-
Aprósólyom
addikt
10% 1 nap alatt. Folyamatosan spekulálnak vele, de egy ideje a 6000-8000USD-s árfolyamon táncoltatják. (most pontosabbat nem írok, mert kb csak 2-3 hetente ellenőrzöm kíváncsiságból, különféle időintervallumokra..) De vicces látni, hogy tényleg csak a spekuláció tartja életben... legalább is nekem annak tűnik, nem hiába kritizálják az instabilitását. Ha így folytatják, sosem lesz fizető eszköz, csak egy spekulációs termék. Így kvázi termelni sem éri meg vele, hanem inkább kereskedni.
Én azért kíváncsi lennék egy élő személyre, aki bemutatná a felépített egzisztenciáját ebből a bizniszből.Jevons paradox
-
D.Va
senior tag
válasz Dr.FantastiK #16 üzenetére
Látom a gonimanó szmájlit...
De ettől függetlenül nagyon is jó árban van a tudásához képest.. na meg kicsit megy ez még lejjebb... Van aki 1 milliót is kiad egy monitorra... attól függ mi az igényed és mit követel meg a munkád... Van az a munkaterület ahol egy egymillás monitor a legkisebb tétel az eszközparkban... (pl egy filmstudió)[ Szerkesztve ]
-
bencze
senior tag
válasz Aprósólyom #18 üzenetére
aszondja gross margin 64%
ha ez nem jelentős akkor nem tudom mi hagyjuk békén az uzsorásokat azok se nyúlnak le többet...-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
himpike
aktív tag
Osztán tessík mán mögmondani hogy mi a herítű drágul mostanában a GDDR5?
-
törölt tag
válasz Aprósólyom #18 üzenetére
iPhone, szerintem pont nem az a példa, ahol jelentős nyereség van a telefonon
Time to wake up Neo
-
This_is_Ice
tag
Akkor még mindig ott járunk, hogy a 4 évvel ezelőtti vga-teljesítmény 100 lepedő, ha jól látom. Jár a taps.
-
WhiteWalker
nagyúr
Tényleg olyan oldalt ajánlotok a multimédiás kiegészítőknel, ahol regisztrálni kell, hogy lássam az árakat...
No comment gyerekek.. -
hhenry
őstag
A 3GB-os 1060 Szerintem nagyon jó vétel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crypto Trade
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háromnegyed órányi videón a Kingdom Come Deliverance 2
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest