Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Snapdragon alapokon nyugvó mini PC közeledik a GEEKOM jóvoltából
- Micro Four Thirds
- A vártnál is jobb a 2 nm-es TSMC node kihozatala
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Igazán szerelhetnék ezt a szériát az újabb, Braswell procikkal. Egyszerűen nincs normális 1.3kiló alatti gép modern (gen8) grafikával.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Blindmouse
senior tag
Ezekre egyféleképpen lehet reagálni:
Hogy nézel ki, te szerencsétlen?3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
válasz Blindmouse #3 üzenetére
Nézd női szemmel...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
-
hemaka
nagyúr
Bili-kékben büntet.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
addikt
A narancssárga fantasztikus!
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
gerii
addikt
Ronda lett, nem kicsit, és szerintem drága is.
-
.mf
veterán
Ámen. Remélem akkorra végre a 4 GB RAMmal szerelt tabletek sem lesznek fehérhollók.
10-11.6" 1600×900 IPS jó fényerővel, Core M utód vagy új Atom legerősebb verziója, 4 GB RAM, 64-128 GB M.2, 3G modem, nagy akku, teljes méretű USB-csatlakozó a tableten. Valamiért egyik Windowsos gépben sem tudják összehozni, a droidosok lassan minden paraméterben beelőzik...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Fred23
nagyúr
Bay Trail. Kicsit lemaradtak. Ilyet már nem nagyon éri meg venni. Az IPS mondjuk szép húzás volt, sajnos az se alap egyelőre.
-
félisten
Jónak tűnik, és az Acer szipatikusabb is, de ennyi pénzért már inkább a fém burkolatú T100-TAM-et venném.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Döglött Róka
veterán
válasz Blindmouse #3 üzenetére
Egy nő gyilkol egy ilyenért
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Gusztáv
addikt
Már hogyne lenne ilyen gép, de linkelhetném a Dell Venue 11 Pro 7140-et is. Ja, hogy nem kapod meg 100+ Ft-ért? Soha nem is fogod, max használtan 3-4 év múlva. A Core M alapvetően drága, az LTE modemet, meg a normális minőséget meg kell fizetni Android vonalon is (pl Sony Z4 tablet), ahogyan a nagy és gyors tárterületet is.
Laci
-
matteo_szg
őstag
-
.mf
veterán
Igen, eddig én is csak ezt a kettőt, a Lenovo Helix 2-t, és a Surface 3 Pro-t láttam. De egyik sincs racionális árban, főleg idehaza (hogy ezt a 747 714 HUF = ~2600 USD-t hogy hozták ki az 1229 USD-ből, számomra rejtély). Egyszerűen sokkal nagyobb az ugrás árban, mint amennyivel egy Core M többe kerül (nyilvánosan - s ők meg még sokkal alacsonyabb áron is szerzik be).
Az Atomosokba egyszerűen nem raknak 2 GB-nál több RAMot. Normális képernyőről (nem csak felbontásra, hanem panel típusára, fényerőre, kontrasztra gondolva) is csak álmodozni lehet.Remélem a W10-zel végre lesz valami kínálat is. De gondolom ott is direkt elrontják majd valamivel, hogy a Core M-es modellek felé tereljék a vásárlókat.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
twollah1976
őstag
válasz matteo_szg #18 üzenetére
Akkor arrol lemaradtam.
Igenyes a kamera, hogy a nyolcast hatosnak neztem.
A kepbe belenagyitva mar jobban kiveheto a nyolcas.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Cassi
őstag
Nem olcsó és gagyi, szokás szerint. Most írják, hogy az Acer eladásai 20%-kal csökkentek éves szinten, az ismert gyártók között a legnagyobb mértékben. A piac nagyon kíméletlen tud lenni, de általában igaza van. A cégnek az egész stratégiáját át kell gondolnia, nagyon sürgősen.
-
nobela
senior tag
Nekem az eredeti Switch 10 van ezüst színben, amire való arra tökéletesen megfelel, nagyon szeretem.
Ráadásul jól is néz ki, és 85e Ft volt.
Szóval ez itt most... micsoda ???
Bluesound NODE N130 magyar garanciával eladó. 149.900.-
-
ronroli
tag
Drága egy öreg technikáért. T100 már nem is tudom, hogy mióta húzza, ez meg csak az IPS-sel jobb nála, cserébe bazári a kinézete.
Elmondhatjuk, hogy a színes műanyag 30ezerbe kerül, kb ennyivel drágább, mint a reális értéke.Az office365 nálam nem képvisel értéket, 1év után más ingyenesre váltanék.
-
Decske
senior tag
Úgy van, az eredeti nagyon jól sikerült, nekem is az van, már egy éve lassan. Egyetemre cipelős gépnek nem kell ennél erősebb. Régebbi játékok egész jól elfutnak rajta. Billentyűzete szerintem jó, a méretéhez képest, több jegyzőkönyvet azon írtam meg. De ezt a Switch 10 E-t nem tudom értelmezni.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OMEN Gaming Laptop 16-n0001nh (75M74EA)
- Acer Aspire A515-54G i3-10110U/8GBDDR4/512GBNVME/GeforceMX2502GB!!! Beszámítok!!!
- Acer Nitro 5 AN515-45-R3W2 - Ryzen 5-5600H/16GBDDR4 3200Mhz/RTX 3050 Ti 4GB/512GB NVMe SSD+1TB HDD!!
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD 300Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - RTX 3060 - 2,5 év garancia
- Asus játékra is,i7 5500u,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,12GB RAM,SSD,jó állapot,W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest