Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • #40553216

  törölt tag

  válasz D1Rect #165 üzenetére

  Mennyit is látsz a startmenüből? Amikor ugyanúgy gyorskereséssel használhatod? Ne ismételném meg az összes, az elmúlt két évben felsorolt érvet. Asztali gépen, notebookon semmi pluszt nem hoz. Csak más. Akkor minek? Csak azért, hogy egy teljesen más céllal készülő eszközt felfuttasson, ha már ezt önmagának nem sikerült. Mert ugyebár sem a WP, sem a Win Surface nem sikersztori.

  "az lényegtelen, hogy az új jobb-e, utáljuk és kész"
  Mivel az, hogy esetleg jobb, semmi összefüggést nem mutat azzal, hogy új a felület, így lényegtelen. Nem attól jobb a rendszer, hogy új a felület. Vagy van ilyen összefüggés bármelyik funkcióban is? Nem olyan összefüggésre gondolok, hogy egy újabb, esetleg jobb, javított funkció csak az új felülettel érkező újabb rendszerben van. Hanem olyanra, amelynél az új felület előfeltétele a jobb funkció érkezésének. Asztali környezetben.
  Ez a tapifelület nagyjából annyira fontos, mint a negyedévente, évente változó divat: annak jó, aki elad. Ha jól sikerül. Ha nem. akkor neki sem. Mivel az MS olyan pozícióban van, amilyenben, így ők rá tudják erőltetni a népre a divaterrorjukat. Ezt senki más nem tudná megtenni.

Hozzászólok Aktív témák