Új hozzászólás Aktív témák
-
sBc
aktív tag
Egy ilyen kell!!
Gyakran kirándulok (sajnos) egyedül, jó volna kísérőnek fotózni.[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Nem hoztak létre semmit, az internet eddig is tele volt filléres zsebdrónokkal, pár perces repidővel. Amik egyébként irányíthatóak is. Az hogy ők lebutíották a végletekig, az nem innováció.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Nekem is leginkább azzal van bajom, hogy Snapchat only, valamint az árából már belépő hobbydrónt venne az ember fia. Tapasztalatom nincs egyébként a konkurenciával, de ha valamelyik nagyobb online piactéren szétnézel, rengeteg zümmögőt találsz, kamerával akár 50$/€/£ ért.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
ztsoft
őstag
válasz GoldhandRent #6 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy hogyan irányítod, a lényeg a kamerán van. Ennél a drónnál, ha nem lenne rajta kamera, akkor beleférne a játék kategóriába.
A másik az eseti légtér igénylése, amit 30 nappal előtte kell kikérni, azaz, igényelsz egy eseti légteret a mezőre (lakott területet elkerülve), hogy egy hónap múlva a haverokkal csinálj egy szelfit. Ugye milyen jó a szabályozás.
Szelfi drón -> szelfi bot, akkor és ott csinálsz szelfit, amikor csak eszedbe jut (csak halkan jegyzem meg, a szelfi bottal is lehet ám kukkolni).
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
GoldhandRent
őstag
értem a koncepcióját ennek a drónnak, mert a bottal látszik, hogy azzal csináltad. ez meg kvázi egy harmadik(vagy sokadik) személyként fényképez
USA vs EU regulációban mi a különbség?
mondjuk a franciában forgalmazást nem értem.. esetleg EU tagállamok között eltérő a szigorúság ?mindenesetre RIP
[ Szerkesztve ]
-
-
ztsoft
őstag
válasz GoldhandRent #9 üzenetére
Amennyire tudom (én sem követem napi szinten az eseményeket) az USA-ban még lazább a törvény, de állítólag ott is készülnek valamire.
Ez lényegében EU-s törvény, amivel nem mehetnek szembe a tagállamok, persze, szigorúbb megkötések lehetnek.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
nihill
őstag
válasz GoldhandRent #8 üzenetére
és akkor még a hobbi RC modellezés megöléséről nem is beszéltünk, mindenhonnan az folyik hogy így drón, úgy drón, amúgy drón, csak közben meg a mindent ellehetetlenítő szabályozásban szép csendben bele tartoznak a GPS, kamera, és minden egyéb speciális vezérlő elektronika nélküli hobbi RC modellek is járulékos veszteség...
-
balaaazs
senior tag
Légtér igénylés 30 nappal előre max viccnek jó egy ilyen készüléknél. Azt elfogadom (bár nem jártam utána), hogy ez az előírás, de kiváncsi lennék hányan tartják be...
A szándék jó, ne lehessen kukkolni, de h egy ilyen vacakra is ráhúzzák ami kb két méter fölé nem tud repülni, az mát a túlzás kategória.
¯\_(ツ)_/¯
-
L3zl13
nagyúr
Az a helyzet a törvényi szabályozással, hogy nem lehet előre minden egyes eszközre külön testreszabni.
A hírben szereplő cucc pl játék kategóriának minősülne és így nem kellene regisztrálni és eseti légtér használati engedély sem kellene rá, HA nem lenne rajta kamera.Aki hülye, haljon meg!
-
sBc
aktív tag
Ez a Pixy 101 gramm max 10-20 mp tud repülni egyszerre.
Teszt theverge.com[ Szerkesztve ]
-
sokomst
tag
Vonzó ötlet a reklám videó alapján, viszont az ára miatt ez is olyan réteg termék lesz mint a szemüvegük.
https://www.amazon.com/2016-Spectacles-Sunglasses-for-Snapchat/dp/B01N9ECA5BAmúgy 250g alatt számít(ana) játéknak, addig még férhetett volna bele több akku. A mai fotózkodási szokásoknak 10-20mp elég kevés, mire sikerül egy vállalható
-
pusszycat
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen