- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz Aprósólyom #85 üzenetére
Igazad van, valóban sikerült a végére összefűzni az elégedetlenségemet az árakkal. Mea culpa. Kicsit próbáltam az elharapózott - kinek mennyi a sok, mennyi idő alatt jön vissza..., stb. - helyzetet egy más megközelítésbe tenni (kevés sikerrel ). A kiábrándultságom legfőbb oka, hogy a nagy várakozás ellenére sem hozza az új platform azt az átütő teljesítményt amit szerintem sokan vártunk tőle. Persze jelentős a teljesítmény így is - elismerés érte - de rengeteg a kompromisszum, a feltételes mód és ott van az a tény, hogy nem tudott jelentősen ellépni az Intel korábbi csúcs kategóriájától - igaz leginkább játékok esetében. Súlyosbítja a helyzetet, hogy az Intel sem tétlenkedett és az új gen itt van a küszöbön. Összefoglalva: arra számítottam, hogy Am5 lesz annyira jó, hogy mindenben jelentősen ellép a jelenleg forgalomban lévő alternatíváktól. Ez nem sikerült (illetve kompromisszumosan). Az új Intel gen meglepetést is hozhat Am5-re nézve negatívat. Akkor meg egyet előre kettőt hátra helyzet van. Kicsit olyan "soha nem érünk oda, amikor meg már odaérnénk megint lemaradtunk" érzést sugall a helyzet.
Szegény ember kézzel nőz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest