Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Azt hiszem, ez lesz a következő beszerzésem, amint kicsit lejjebb megy az ára...
-
madgie
titán
Ó, a szerelmem
-
need
addikt
Gratula a cikkhez Laca..
igaz szorosan nem tartózik a témához de [ennek] mikor lesz második része..??
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
TayRol
veterán
Kell.
-
Findzs
addikt
a belső térben készített képek olyanok mintha vízfestékkel festették volna
a kinti képek elfogadhatóak, a macro szép
fuji x100 jobban kéneköszi a tesztet
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
fi:zi'k
nagyúr
Gyűlik már a siserehad.
Nem dobtam el tőle a hajam, bár a kötelezőt hozza.
A timelapse meglehetősen rövid és tömör lett.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
FEDman
addikt
Megnéztem pár képet, palacsinta zoom létére nekem kifejezetten jónak tűnik az a kit obi, még a távoli képeken is. Ahol meg nem olyan jó a felbontás ott meg szerintem elsősorban a légköri viszonyok okolhatók és nem a felszerelés.
-
Lassú Víz
őstag
Ja. ISO 25600, 1/125. De ha van egy ilyen stabim miért nem ISO 1600 1/8? A bádog ember nem szalad el.
Azokat a képeket értékeld úgy, hogy ha 4 FÉ-vel rosszabbak a viszonyok még akkor is olyat tudsz készíteni statikus téma mellett kézből. Gyanítom egy 10x15-ös vagy 13x18-as képre is kitehető lenne.Kár, hogy nincs kiírva a képek mellé helyből legalább az érzékenység. Le kell menteni és megnézni az exifet, hogy helyén lehessen kezelni.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
FEDman
addikt
És ehhez képest ezzel a szerencsétlen Olympus géppel még telefonálni se lehet..
Viccet félre téve lehet lassan úgy kéne ezeket a teszteket meglőni, hogy egy-egy ilyen fényszegény helyen ugyanott, ugyanakkor kattintani egyet egy jobb mobillal is és mellé tenni, csak hogy néhány nagy arc tudja merre hány óra.
-
MLaca
őstag
mert kifejezetten a magas érzékenységi értékeket akartam bemutatni, ne csak állandóan egy tesztlap legyen pofánlőve (az exif adatokat már éjjel 2-kor nem volt erőm és kedvem sem kiírni. a vezetőséget kell noszogatni, hogy írjanak egy plugint erre
)
[ Szerkesztve ]
http://mlzphoto.hu/
-
Freddy76
addikt
Kell. Ez lesz az új vázam
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
FEDman
addikt
Hát ezt nyilván nem tudom neked biztosítani.
De igazából nem is gondoltam ezt az egészet komolyan. Csak kicsit karikíroztam a mostanában elharapódzó jelenséget. Bár a valóságnál semmi se viccesebb, nemrég már a Nikon D4s-sel kapcsolatba is képes volt valaki beböffenteni, hogy ennél még a Nokiám is jobbat lő.
Van egy olyan érzésem, hogy az ilyenek miatt kár + energiát beletenni, aki képes ilyet leírni az szerintem a témában még a vitára se kellően érett, vagy épp tájékozott.
-
bolondember
MODERÁTOR
és egy ilyen cikk után menjek haza és használjam boldogan a PL-1-em?
nem semmi cucc...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Lassú Víz
őstag
válasz
bolondember #19 üzenetére
Persze. A megmaradt 250-ből meg elviszed a családot nyaralni és lesz egy csomó jó képed
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Dilikutya
félisten
Megfizethető...?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Leigazoka
tag
kb. mennyibe kerül?
-
vellerd
tag
Nagyon kéne,
de mostanában nem lesz ennyi pénzem, rá.
Eladó Pioneer TS-E2099,Q9550 Proci,160GB Sata HDD, 2,5" 250Gb Noti HDD 3napot használt 100/100
-
Sza_Sa
senior tag
EM-5 után már előtte kipróbálnám a kezelhetőségét, de nagyon bejövős! És még szebb is azzal a kisebb púppal.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
h_and
tag
továbbra is csak citromlevet veszek tőlük
-
Peat;)
veterán
Nem tudom, maguk a képek minősége nekem nem jön át jobban mint sok más készüléknél. Az esti kép kicsit csalódás is, aki kitobival szeretné használni annak szerintem felesleges egy ilyen gép. Ez csak egy vélemény, nem kell lerohanni!
[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
Ahol a gyerekek ülnek a trónon (első kép) ott mi történt a színekkel? A fények ennyire megvicceltek? Vagy miért lett minden fakó? Olyan mintha egy kis kompakttal lett volna meglőve.. A Panasonic gépeinek képeit találom sokszor fakóbbnak mint az Oly Jpeg képeit, de itt valahogy nem jönnek be a képek, sem színben, sem minőségben... Persze, tudom a fények elég rosszak voltak.
-
igazából a gép (szenzor) képminősége miért kérdés még? épp olyan lesz, mint az e-m5, e-m1, e-p5 stb. magyarán bőven durván jó.
"Az egyszeri plébános is azt mondta: a nagymisét elb@tam, de csinálunk egy f@sza litániát!"
-
-
A tapinapi tapasztalatok:
1. A stabi tényleg tökéletes, hozza az M5 szintjét, és jobb bármilyen létező egyéb stabilizátor megoldásnál.
2. Az első OM-D, aminek tudom használni a keresőjét. Az M5 és az M1 keresőjét használva a dslr-ekhez hasonlóan beleér a túlméretes orrom a kijelzőbe, de a M10-nél elfér a váz mellett. Talán pár milliméterrel el van tolva balra, és jobban ki is áll a síkból. Lényeg, hogy nekem pont jó.
3. Sokkal jobb a fogása, mint az M5-nek. A kis markolat éle pont megfelelő, míg az M5-ön túl gömbölyű, és ott a váz mindig menekülni akar. Az M10 fogásra jól közelíti a PL1-et már az extra markolat nélkül is.
4. Gombok, tárcsák jók, de a hátsó a vezérlőtárcsa fölöslegesen lett kiemelve a minitoronyra, lejjebb nekem jobb volna. Az expo gomb mérete nagyon jól sikerült.
5. A színeivel nem vagyok kibékülve. Jpegben nem hozza a tradicionális Olympus színeket (ahogy a többi 16 megás szenzoros Oly sem). A PL1-em színvilága sokkal jobb, élőbb, kellemesebb. A jpeg motorja ettől még nagyszerű, de más.
6. A kitobija nem tetszik, kicsit sem. A képeket otthon megnyitva az első mondatom az volt, hogy mi ez a szar. Gondja van a kontraszttal. Ugyanott, ugyanazzal a vázzal a többi objektívvel normális képek készültek, a kitobi gyenge fényénél olyan, mintha egy koszos ablakon néznék ki. Normál fényénél ezt nem tapasztaltam.101 GRID villanyautós töltőhálózat
-
-
tntmax
aktív tag
/sigh
Drágaszágom... ha létezik manapság még szerelem első látásra, nekem ez az.
Nem olvastam még végig a cikket idő hiányában, ezért elnézést kérek ha a válasz benne van.. ezek a teszt képek a kitobival készültek?
-
Mercutio_
félisten
Az a kitobi, pontosabban a manuális zoom-olás hiánya és a "sebessége" nekem se nyerte el a tetszésem
ha jövőre lecserélem rá a G3-at, akkor remélem már lesz valami fix-szel egybecsomagolt kit kiszerelés jó áron.
Méretre és fogásra egyébként nagyon bejön, az első Oly váz, ami rövid próbálgatás erejéig használat közben is tetszik.
Viszont érdekes volt, hogy a pana 20-assal az ezüst-fekete váz nem annyira jött be látványilag, pedig önmagában a váz vonzóbb, mint a fekete.Oly 25/1.8 fokuszsebessége érezhetően lassabb, mint a Pana 25-ösé, rajz tekintetében persze rendben van.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRÁK:Orient Bambino II Bigsize, Seiko SNXF05, FANTASY könyvek, TÖMÖRFENYŐ komód és könyvespolcok, MOSÓGÉP, MOSOGATÓGÉP, MIKRÓ
Új hozzászólás Aktív témák
ph Végre Magyarországra is megérkezett az Olympus OM-D gépcsaládjának legkisebb tagja, az E-M10.
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest