Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
Nemsokára hozza az asztali gépem sebességét
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
MittuDomain_
őstag
Na csak beindul a GloFo...
Talán termel annyi bevételt hogy az AMD még jobban nyomathassa a K+F-t.
Most bizakodó vagyok az APUikkal is (érdekes, régen elég volt mindenkinek egy apu), meglátjuk mi lesz ebből. Ha a részesedés hirtelen (2-3 év) felmenne 20% körülire, az már jelentene valamit. (Lehet, nekem is most kéne AMD részvényt venni.)
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Depression
veterán
Legalább tudom, hogy már felesleges 150k-et kiadni egy 1ghz-es snapdragonos mobilért.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
mrhitoshi
veterán
Na lassan gyorsulnak a telók is.
bár a négymagos 4Ghz-en ketyegő prociktól még messze vannak
PS4
-
keIdor
titán
Hihetetlen gyorsan fejlodnek a mobil eszkozok. Nagy jovo van az okostelefonok es tabletek elott.
Avada Kedavra!
-
Nem hiszem, hogy a számítási teljesítmény további növelése bármit is befolyásolna. Még nem találkoztam olyan szoftverrel (amit használnék is), ami pl a Cortex-A8-t lefektetné. A nyomorék pici kijelző, meg a kényelmetlen fogás miatt ezek mindig is telefonok/tabletek maradnak.
A Cortex-A9 2x2,5GHz-hez valami alapvetően új koncepció kell, valami amit még most nem is tudunk elképzelni, hogy hiányzik.
101 GRID villanyautós töltőhálózat
-
DemonDani
addikt
egyáltalán nem újkeletűek az infók, régóta ezek az információk szerepelnek a gyártó oldalán, ami amugy perfect
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
joi29
őstag
-
lujó55
őstag
Lehet fikázni, de szerintem is előrelépés. Nem mindegy mekkora akksit kell cipelni a mobilban.
-
Predator666
aktív tag
Indirekten az akkumulátort is növelik, hiszen próbálják leszorítani a fogyasztást, főleg a mobil termékek esetében. Ugyanakkora sebesség mellett alacsonyabb fogyasztás, vagy nagyobb sebesség mellett ugyanakkora fogyasztás.
Tehát az akksiidőt mindenképp növelik indirekten, kicsit tágabban értelmezve az akkumulátort is növelik.Kivettem, mert volt, kit zavart.
-
max-pain
senior tag
Hat a Qualcomm csak architekturat vett/licencelt (ARMv7), nem komplett dizajnt (Cortex-A8 es A9).
-
Angel1981
veterán
Az ilyen teljesítménynövekedések, és fogyasztáscsökkenések minden csíkszélességváltásnál jelentkeznek - külön nézve nem olyan nagy dolog ez...
-
bitblueduck
senior tag
Még nem találkoztam olyan szoftverrel (amit használnék is), ami pl a Cortex-A8-t lefektetné.
Mobiltelefonokra nem divat olyan szoftvert kiadni, ami (látványosan) megfekteti azt az eszközt, amire árulják. Fix hardvernél nem lehet arra alapozni, hogy jövőre a user memóriát bővít, meg procit cserél.An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
arn
félisten
válasz
bitblueduck #17 üzenetére
ezt pl az androidra irod?
ugyanaz lesz, mint pcnel: ahany telo annyifele hw.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Elöbb utóbb ráálnak majd az AMD procik gyártására meg az ATI Gpu-kra,reméljük kifogástalan minöségben és mennyiségben tudnak majd gyártani.Ráadásul esöként.ilyen csikszélességen
duree54
-
ViZion
félisten
Pár év múlva elhangzó mondat:
"Háát, 40 réteg felett azért kicsit belassul a Photoshop a telefonon!"Nagyon durva. Nagyon. Még C64-el kezdtem, de ha az "igazi" számítógépeket veszem alapul a kezdetekről (XT, majd a 286-386-486), háát... akkoriban elég volt mindenre, de sebességben kevesebb, fogyasztásban jóval több volt ennél.
Lassan irodai gépre (net+word+excel+passziánsz) nem kell táp, elég lesz egy napelem, mint anno a casio számológépekre...
Ilyen alacsony fogyasztással ennek a kockának van jövője.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
ph A bérgyártó 28 nm-es gyártástechnológiájával új sebességfokozatra kapcsolhat a Cortex-A9.
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest