- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az új Imperator nagyon tetszik. Jó, hogy nem vettem eddig, most már vehetek két érzékelőset.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Már kapható Amerikában a 4G szenzoros Imperator 80 USD-ért.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Acceleration-ról:
Current software can change the speed of the cursor dynamically, taking into account the mouse's absolute speed and the movement from the last stop-point. In most software this setting is named "speed", referring to "cursor precision". However, some software names this setting "acceleration", but this term is in fact incorrect. The mouse acceleration, in the majority of mouse software, refers to the setting allowing the user to modify the cursor acceleration: the change in speed of the cursor over time while the mouse movement is constant. [link]
Scrollozás sebessége:
To change how the mouse wheel works
Open Mouse Properties by clicking the Start button, and then clicking Control Panel. In the search box, type mouse, and then click Mouse.
Click the Wheel tab, and then do one of the following:
To set the number of lines the screen will scroll for each notch of mouse wheel movement, under Vertical Scrolling, select The following number of lines at a time, and then enter the number of lines you want to scroll in the box.
To scroll an entire screen of text for each notch of the mouse wheel, under Vertical Scrolling, select One screen at a time.
If your mouse has a wheel that supports horizontal scrolling, under Horizontal Scrolling, in the Tilt the wheel to scroll the following number of characters at a time box, enter the number of characters you want to scroll horizontally when you tilt the wheel to the left or right. [link]
Remélem tudsz angolul
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Imperator 4G megrendelve.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz moonguru #187 üzenetére
Nem így terveztem a dolgot.
Egy Logitech G400-at vettem neki, de az Imperator 2012 sokkal jobban tetszett neki.
Addig is tovább koptatom a Razer TRON egeremet.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mennyire rojtosodott ki a vezeték?
Csak a külső fonott rész vagy már a szigetelése is elkopott?
Általában az a legegyszerűbb, ha visszavágod a vezetéket és a hibás részt kivágod, majd összetoldod az egeren belül. (feltéve, ha jártas vagy a forrasztásban. Ha nem, akkor tudok ajánlani valakit)⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én itt vettem az enyémet: [link]
A Megrendelő az 17/1999 Korm. rendelet 4. §-a alapján jogosult az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben az Oázis Computer Kft. köteles a Megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Svájcinéger #221 üzenetére
FPS-re való ez az egér.
2012-es modellt ajánlom, ez dual szenzoros. Ha van valami kosz az egérpadon akkor sem ugrik meg a mutatója.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
El kell, hogy keserítselek. A mai cuccokat nem 3-4 éves időtartamra tervezik. Egyszerűen nem éri meg a gyártónak 5 évig működő egeret gyártania, különben kinek adná el a többit?
1 év garancia van rá, még egy évig tuti kibírja, de 3-4 év szerintem álom kategória (HC gamer esetén).⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs