Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    válasz Tirexi #6798 üzenetére

    Tessék ITT van még egy link ha gondolod.
    Egyébként ez a konzol téma érdekes egy dolog. Én világ életemben "PC-s voltam" egyrészt az irányítás miatt (amíg a játék volt a fontos) de most már inkább a "fejlesztés öröme, hw-k miatt". A nextgen konzolok közül megfordult mind nálam évekig de mind eladogattam mert fölöslegesnek tűntek, aztán rájöttem, hogy talán annyira még sem fölösleges és ha egy valami megéri a pénzét egy kicsit is az az okosítható 360, az exkluzívok miatt. :) Tényleg sok olyan exkluzív game van amik miatt jó ha van kéznél egy 360. Persze a PC-ért sose cserélném be.

    Ennek a konzol VS PC hülyeségnek semmi értelme amit ma páran erőltetnek... Mindkettőnek meg vannak az előnyei hátrányai, fölös hasonlítgatni. Én sokkal inkább kiegészítőként tekintem a konzolt a PC-hez mint helyettesítőnek. End of story. :) Az viszont tényleg sajnálatos ami sok esetben a játékokkal történik, a gagyi átiratokat és a butításokat nem szeressük. :( Persze ez sem törvényszerű és inkább a fejlesztőket kéne ilyenkor lehúzni jól és nem feltétlen a konzolokat. :)

    [ Szerkesztve ]

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák